REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CONDAMNARE DEFINITIVĂ în cazul bărbatului care și-a dat jos PANTALONII în fața polițiștilor

CONDAMNARE DEFINITIVĂ în cazul bărbatului care și-a dat jos PANTALONII în fața polițiștilor

Replica API 18 octombrie 2021 | 00:25 2043

Neagu Banu Bogdan Georgian a devenit celebru în Hârșova după ce a făcut circ la spital, dându-și pantalonii jos în fața Poliției. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers la spital, acuzând dureri la un picior, însă deoarece nu era ceva grav a fost rugat să revină a doua zi pentru administrarea unui tratament. Bărbatul s-a enervat, a amenințat cadrele medicale și polițiștii. Mai mult decât atât, s-a dezbrăcat și și-a arătat organele genitale, cerând să fie filmat. Condamnat de Judecătoria Hârșova, prin sentința din 25 martie 2021, la 1 an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și ultraj contra bunelor moravuri, Neagu a depus apel împotriva acestei sentințe.

Potrivit rechizitoriului, Neagu Banu Bogdan Georgian a venit la Spitalul din Hârșova, în seara de 20 august 2020, acuzând dureri la un membru inferior, precizând că le are de ceva vreme. Se afla sub influența alcoolului, precizând că venea dintr-un bar, unde consumase o sticlă cu vin. Din cauză că acesta era băut, medicii au considerat că nu pot să îi administreze nici un fel de tratament, și au rugat bărbatul să revină a doua zi. Din cauza acestui fapt, bărbatul a început să facă scandal, totul culminând cu momentul în care și-a dat pantalonii jos, de față cu oamenii legii și cadrele medicale, arătându-și organele genitale.

Curtea de Apel Constanța a respins apelul

Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța au reținut că, prin faptele comise, inculpatul a adus atingere relațiilor sociale referitoare la respectul datorat autorităților de stat, care presupune respect și față de funcționarul care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul acestei autorități, celor referitoare la libertatea psihică a persoanei, la integritatea sa corporală și viața acesteia, dar și celor privind conviețuirea socială, respectiv a ordinii și liniștii publice. În cazul de față, Curtea apreciază că nu există posibilitatea reală ca scopul pedepselor cu închisoarea să fie atins prin stabilirea lor într-un cuantum mai redus și într-o altă modalitate decât prin executarea lor în regim de detenție, în condițiile în care inculpatul, deși a manifestat o atitudine sinceră în cursul judecății, nu se află la prima tangență cu legea penală și face dovada unui comportament cu un pericol social sporit, fără a da dovezi temeinice ale îndreptării sale. Instanța a decis respingerea apelului formulat de Neagu Banu Bogdan Georgian ca nefondat. Sentința a fost comunicată pe 15 octombrie 2021 și este definitivă.

Citește și Un PACIENT a făcut SCANDAL, și-a DAT PANTALONII JOS și le-a cerut POLIȚIȘTILOR să-l filmeze

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bunurile moravuri ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920