REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONDAMNĂRI în cazul TERIBILEI CRIME din Viile!

CONDAMNĂRI în cazul TERIBILEI CRIME din Viile!

Replica API 14 august 2020 | 00:00 2443

Crimă înfiorătoare în județul Constanța! Pe fondul unui conflict mai vechi, Cosmin Trandafir și Cristian Panait și-au omorât un consătean în satul Viile. Astfel, cei doi l-au atacat pe C.A., unul înarmat cu un cuțit iar celălalt cu o țeavă, iar în urma încăierării Cristian Trandafir l-a înjunghiat în zona pieptului cu un cuţit pe C.A., în vârstă de 33 de ani, şi i-a provocat o leziune transfixiantă a inimii, ce a dus imediat la moarte.

foto: gizmodo.com.au

Cum s-au petrecut faptele

Conform rechizitoriului, la data de 31 august 2019, în jurul orei 16:30 , pe strada Democrației din satul Viile, în apropierea căminului cultural, în cursul unui conflict spontan, inculpatul Cosmin Trandafir cu ajutorul activ al coinculpatului Cristian Panait, cu intenție l-a ucis pe numitul C.A. în vârstă de 33 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit în hemitoracele stâng și i-a provocat o plagă adâncă de 15 cm care i-a străpuns complet inima, apoi a spart cu o țeavă metalică parbrizul autoutilitarei Renault a victimei, context în care, prin acțiunile de violență asupra victimei și autovehiculului său, cei doi inculpați au tulburat ordinea și liniștea publică din centrul localității. În cursul cercetării la fața locului cadavrul victimei a fost găsit întins pe șosea, lângă propria autoutilitară și s-a constatat că prezenta o plagă penetrantă tăiată-înțepată în hemitoracele stâng, în dreptul inimii, corespondentă cu tăietura oblică de circa 2 cm din zona mediană a tricoului roșu cu care era echipat. S-a constatat că autovehiculul victimei, autoutilitară Renault, avea parbrizul spart și alte avarii la caroserie în dreptul portierelor din față. În partea din spate a autovehiculului a fost descoperită o țeavă metalică lungă de circa 1,4 metri, despre care s-a stabilit că fusese folosită în timpul incidentului, atât de către victimă la lovirea unui agresor, cât și de către unul dintre inculpați la lovirea parbrizului și caroseriei autoutilitarei. Pe capota autovehiculului spre aripa stânga față au fost descoperite mânjituri cu aspect de sânge și urme papilare ale victimei, din investigații reieșind ulterior că victima se sprijinise de capota mașinii după ce fusese înjunghiată și apoi căzuse pe șosea lângă partea stânga față a autoutilitarei, unde a și decedat.

Ce au spus martorii

Martorii au declarat că inculpatul Cosmin Trandafir a fost cel care a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie pe victimă, susținând și că acesta a provocat și distrugerile la vehiculul victimei, pe care l-a lovit cu țeava metalică luată din mâinile victimei.

Instanța a decis condamnarea lui Cosmin Trandafir la 13 ani de închisoare pentru infracțiunile de omor și distrugere, iar pe Cristian Panait l-a achitat pentru comiterea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de omor, întrucât nu există probe că inculpatul a comis infracțiunea, iar pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice îl condamnă la 202 zile de închisoare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citește și: CRIMĂ în județul Constanța: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT în INIMĂ!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi tri ani si incearca iar , daca i iese intra din nou!
4
0
Cadavrul e pe Google Street View cumva??
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367