REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CONDAMNAT la 6 ani de închisoare după ce a AGRESAT un minor

CONDAMNAT la 6 ani de închisoare după ce a AGRESAT un minor

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1028

Ș.D. a agresat sexual un minor, mințindu-l pe acesta că îl învață scheme de fotbal. Astfel, inculpatul a pus persoana vătămată în imposibilitatea de a-și exprima voința și a profitat de această stare, pipăind-o cu mâinile în zona fesieră și s-a frecat de aceste articole de vestimentație pentru a obține satisfacție sexuală prin provocarea erecției organului său sexual.

Copilul se juca cu mingea în faţa blocului

În ziua incidentului, victima se juca în zona blocului unde locuiește, cu mingea. În aceste condiții a fost abordat de inculpat, aflat în zonă ca urmare a faptului că dorea să se angajeze la un atelier de tâmplărie de la parterul blocului. Inculpatul dorea să îi arate niște scheme de fotbal și box, sens în care l-a așezat pe copil, în poziția de „drepți”, între două cărămizi. Din declarația persoanei vătămate, magistraţii au reţinut că bărbatul a nagresat minorul atât afară, cât şi în scara de bloc.

Comportamentul și atingerile nefirești ale inculpatului i-au creat un sentiment de rușine copilului. Sentimentul de rușine față de ceea ce simțise l-a avut copilul atât în momentul în care inculpatul l-a pus în poziție de drepți, cât și atunci când acesta îi arăta poze pe telefon, așa cum susține în declarație, vorbind despre aceasta cu unchiul său și cu martorul venit cu acesta. Lor le-a relatat minorul de sentimentul de rușine încercat.

Ce a spus instanța

Față de cele arătate, instanța apreciază că fapta există, a fost săvârșită de inculpat , iar acesta răspunde penal.

Instanța a decis condamnarea inculpatului la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Decizia nu este definitivă ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614