REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Condamnat pentru profanare de morminte, Sulică s-a reprofilat: sparge locuinţe

Condamnat pentru profanare de morminte, Sulică s-a reprofilat: sparge locuinţe

Replica API 2 aprilie 2013 | 00:00 188

În 2007 mima că face sex cu crucile din cimitir - VIDEO!

În 2007 mima că face sex cu crucile din cimitir - VIDEO!

În 2007 mima că face sex cu crucile din cimitirul ortodox din Cernavodă, scandalizând o ţară întreagă. Vorbim despre Domnel Sulică, un scelerat care a ajuns de mai multe ori în atenţia oamenilor legii. Fără îndoială, "isprava" din 2007 este cea mai teribilă pe care a putut-o comite, însă nici în 2013 nu putem afirma că Domnel s-a liniştit. Dimpotrivă chiar, el s-a "reprofilat": a devenit spărgător de locuinţe, alături de alţi doi tineri - Marian Adrian Sora şi Redivan Memet.

Sulică (24 de ani), Sora şi Memet au spart cel puţin 8 locuinţe în Cernavodă, în perioada noiembrie 2012 - ianuarie 2013, ei fiind prinşi de poliţişti şi duşi la instanţă cu propunere de arestare. Magistraţii au admis cererea, infractorii aflându-se în arest încă din luna februarie, mai puţin Redivan Memet, cel din urmă fiind eliberat din arest cu condiţia de a nu părăsi localitatea. În cursul zilei de ieri, şi Sulică şi Sora au formulat recurs la Tribunalul Constanţa, cerând să fie eliberaţi din arest. Având în vedere însă "palmaresul" lui Domnel Sulică, este puţin probabil ca el să fie lăsat în libertate.

Sulică de Columbia

Reamintim că, în februarie, poliţiştii din Cernavodă au prins trei hoţi care au dat cel puţin 8 spargeri, în perioada noiembrie 2012 - ianuarie 2013. Cei 3 hoţi furau din apartamente, fără să ţină cont de averea păgubitului: aparatură electronică, butelii, dar şi conservele din frigider atunci când nu găseau altceva mai de preţ. De altfel, în palmaresul celor trei este atribuit şi un furt de găini, din curtea unei bătrâne care le-a spus poliţiştilor că este distrusă, păsările fiind singura ei sursă de trai. Cei trei hoţi au fost arestaţi la începutul lunii februarie a.c. pentru 29 de zile, după ce a fost prelungită măsura arestului preventive pentru Adrian Sora şi Domnel Sulică. Acesta din urmă este cunoscut ca un "cal breaz"de oamenii legii. "Este unul din tinerii-problemă ai oraşului. Provine dintr-o familie dezbinată, a avut o copilărie nefericită, n-a avut cine să îl ţină în frâu şi să îl educe", spun poliţiştii din Cernavodă. Tot ei adaugă faptul că Domnel provine din cartierul sărac al oraşului - Columbia, un cartier care "livrează" permanent infractori comunităţii. Tot despre Domnel Sulică mai adăugăm faptul că în 2007, când era încă minor, s-a filmat alături de Alexandru Bostan şi Romeo Nistor în cimitir. Angajat să presteze cu ziua anumite lucrări de întreţinere în cimitir, Sulică a făcut exact opusul: a demontat cruci şi a mimat că face sex cu acestea, întreaga filmare fiind postată pe Internet doi ani mai târziu. Revoltaţi de imagini, rudele celor înmormântaţi în cimitirul ortodox din Cernavodă au depus plângeri penale. Indivizii au fost trimişi în judecată pentru profanare de morminte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind condamnaţi la câte 3 luni de închisoare cu suspendare.

Liliana CHIRU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sulica ce și făcut băiatule sa îmi aduci fierul inapoi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614