REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Condiții DE COȘMAR în tren! „Nici la baie nu puteai ajunge”

Condiții DE COȘMAR în tren! „Nici la baie nu puteai ajunge”

Replica API 30 martie 2018 | 18:10 441

Trenul IR 1584, care a plecat din Gara CFR Constața înspre București este motiv de supărare pentru zeci de călători care trebuie să rabde mai bine de două ore în picioare. Asta pentru că în cele trei vagoane, au fost vândute mai multe bilete în picioare în loc să suplineze trenul cu încă un vagon. O femeie din tren s-a plâns de aceste condiții.

Pentru că este vinerea Floriilor, CFR Călători ar fi trebuit să anticipeze avalanşa de călători. Prin urmare, o decizie normală a companiei trebuia să fie cea de suplimentare a numărului de vagoane!

„În condițiile astea se circulă cu IR 1584 acum. Fiind vineri acest tren are 3 vagoane și nu ai unde arunca un ac. Oare e bine?”, ne-a transmis călătoarea nemulţumită, pe bună dreptate, de condiţii, precizând şi faptul că un bilet la clasa a II-a este 56 de lei, iar cel la clasa I - circa 90 de lei.

Cu acest tren s-a circulat în picioare inclusiv la clasa I, iar la clasa a II-a abia de se putea respira de aglomeraţie. „Nici la baie nu puteam ajunge, că nu au oamenii unde să se dea la o parte”, a mai adăugat femeia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca va credeti ziaristi adevarati faceti investigatii sa vedeti ce conditii mizere sunt in trenurile regio. Apoi vedeti care sunt interesele de au scos trenul Cta Arad si Iasi Constanta. Interese mari, daca aflati veti fi avansati domnilor....
4
0
Sa se introduca avioane de mici dimensiuni de la CT la Bucuresti, Timisoara, Iasi, Sibiu, Cluj ...
1
4
Domnii ziaristi tac malc de f multi ani. Nu scriu o vorba despre CFR, despre vagoane si conditiile din ele, despre curatenia care lipseste cu desavarsire, despre spatiul din vagoane, despre nemodernizarea vagoanelor, despre investitiile care nu se fac cu toate ca nu mai e Nicolaiciuc, despre orele toatal aiurea din mersul trenurilor, despre firmele de microbuze favorizate in acest fel. Dar cand sunt angajati pe post de ziaristi doar persoane care accepta salariu min pe econ e greu sa faci presa.
5
0
Speram sa se introduca mai repede tren privat pe ruta Constanta - Iasi.
4
2
Se vrea distrugerea cfr calatori. Trenul iasi - constanta a fost scos si se vrea introducerea trenurilor private. Faceti ancheta domnilor ziaristi
6
1
si in trenuri sunt bai???eu stiam ca sunt doar WC-uri,sau privata..adica closet...unde nu poti nici sa te..K...ACI...
4
3
are un mijloc de transport precum ar fi:taliga,caruta,trotineta,bicicleta,scuter,motocicleta.Daca sunteti alcoolisti circulati perpedes sau cu cfr circul lumii.
4
5
Votez psd si alti hoti dar astept rezultate bune. Mare e gradina
7
5
Investiti on cfr nu mai furati bani voi astia din psd
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614