REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Condiţii de ‘TOP’ în microbuzele de pe ruta Constanţa – Năvodari: scaune rupte, dar cu... centură de siguranţă!

Condiţii de ‘TOP’ în microbuzele de pe ruta Constanţa – Năvodari: scaune rupte, dar cu... centură de siguranţă!

Replica API 12 ianuarie 2019 | 02:03 469

Condiţiile din microbuzele care asigură transportul în comun pe raza judeţului Constanţa au fost, de mai multe ori, subiect de discuţie pentru călători. Şi nu ne referim la cuvinte de laudă, din contră. Astfel, un nou episod vine de pe ruta Constanţa – Năvodari, unde navetiştii se plâng că în unul dintre microbuzele 23 sunt nevoiţi să se aşeze pe scaune rupte.

Click pe imagine!

“Aşa se circulă pe ruta Constanţa – Năvodari. Coşciug pe 4 roţi se numeşte”, a scris o persoanp pe grupul de Facebook InfoTrafic Năvodari. Însă, au existat şi păreri contra, care au precizat că tot oamenii le-au rupt, iar postat pe Facebook nu rezolvă nimic.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca oameni le au rupt vacari care conduc si jegurile de patroni care incaseaza o groaza de bani de de nu le repara ... nu va mai futeti in cur .. microbuzele sunt infecte! inputiti sant si vacari de soferi ..care le conduc...inumara bani sparg seminte etc ...
3
1
corect spus dar nu ai ce sa le ceri din moment ce ei ajung in microbuz de pe scandura din fata a carutei!
1
0
Stiti ca e o vorba cum va asterneti asa dormiti. Ce ar fi fost sa se tot investeasca iar unii calatori sa le tot rupa, scaunele alea au ajuns asa din cauza celor care circula cu ele nu din cauza soferilor sau a conducerii.
5
0
Dar despre hartuirile verbale din lartea soferilor catre elevele navetiste dece nu vb nimeni?Sunt niste lichele perverse!Nenorociti!
7
0
sunt adecvate gradului de civilizatie al calatorilor.
14
0
Centura este pt spanzurat in caz ca te ai urcat si ai descoperit iar o spaga luata de cineva la achizitia autobuzelor.Initial a fost montata pt calatori dar nevoia si timpurile ne invata ca mai bine ii spanzuram pe ei decat sa o facem noi in autobuzele lor!Pamflet,spanzurati politic la alegeri evident!Sa nu se inteleaga la propriu!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218