REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Condiţii HORROR la Cuptorul cu Plăcinte: administratorul a FUGIT! OPC a retras TONE de alimente EXPIRATE

Condiţii HORROR la Cuptorul cu Plăcinte: administratorul a FUGIT! OPC a retras TONE de alimente EXPIRATE

Replica API 24 iunie 2017 | 00:00 536

Inspectorii OPC continuă seria controalelor la malul mării! După ce au găsit, în mai multe locații, mâncare expirată, ținută în condiții improprii, dar și mizerie cât cuprinde, trebuie să precizăm că anumiți patroni au dat doavdă de un comportament ciudat. Unul a spus că e agent sub acoperire și că va avea "grijă" de toți inspectorii, pe când altul, de la localul La Steaguri, chiar și-a spart pahare în cap.

Astfel, vineri, 23 iunie, inspectorii au ajuns la Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță, acolo unde au găsit condiții groaznice.

Comisarii au găsit sute de kilograme de brânză și carne depozitate în condiții îngrozitoare, unele produse fiind și expirate de aproape un an de zile. Mai multe produse nu aveau etichete de proveniență. Mai mult, comisarii au precizat că le-a fost împiedicat controlul, iar administratorul unității a fugit. Carnea de mici era depozitată în condiții groaznice, având o temperatură de 30 de grade Celsius.

Unitatea urmează să fie amendată cu peste 30.000 de lei, potrivit comisarilor de la Protecția Consumatorilor.

În urma controlului, au fost retrase aproximativ 3.5 tone de produse expirate, procesate și ținute în condiții improprii. Mai mult, aparatura din restaurant era veche și plină de rugină. Locația aparține lui Ghiță Pelehra, controversat om de afaceri, care a fost amendat și în urmă cu mai mulți alți de diverse instituții publice, care au găsit nereguli la terasă.

Claudia CORBU, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Natie de jegosi. Hoti, excroci, mincinosi. Caractere foarte foarte murdare. Nu recomand sa faceti afaceri cu ei. Nu sunt de incredere. Ca si exemplu insusi fostul sef de la OPC a dat si primit mita. Oricum cu, complicitatea si toleranta noastra acesta natie propaseste. Bine ca se fut makedoancele in dracii. Bune. Bune rau !
3
0
Il cheama PELAGRA. MIROASE RAU.
6
0
Cedez loc de veci. Fara cripta si fara slujba de inmormantare.
2
0
Pelehra un nemernic , plateste angajatii la negru isi bate joc de ei, mancare cumpara doar stricata.... o jigodie de om, pardon machidon
10
0
Ileana cosanzeana tu esti cu proteza dentara in pahar ptr curatare si vorbesti de dantura dnei nutzi!
0
2
Doamna Nuti, ce are o problema cu Restaurantul Regal, o asigur ca in bucatarie la Regal e mai curat pe jos decat e ea in gura.Oricine vine in control pe acolo se uimeste de curatenia ce exista. Asa ca Tanti Nuti, daca ai alte probleme cu Restaurantul Regal, incearca sa le rezolvi altfel nu aruncand cu noroi in niste oameni care chiar isi fac treaba bine.
1
5
pelehra are pila la consiliul judetean, pe frate sau!!
5
0
make ar trebui indepartati din comertul cu amanuntul,fura si servesc gunoaie la masa,pe care cer bani buni,javre tintaresti,tintiri-pintiri
13
1
Doar amenda??????
11
0
Pai ba bulangiilor...eu la coafor ca am avut par pe jos.Este coafor..ce ar putea sa fie pe jos?Mi-ati suspendat activitatea o saptamana si mi-ati dat amenda 4000 de lei pentru ca nu am vrut sa va dau defapt ce vroiati voi cu adevarat SPAGA...si pe ordinarii astia..care sunt in stare sa omoare oameni doar ca sa le.fie lor bine..sa aiba bani...le dati o simpla amenda..si bine mersi..a doua zi dupa control ei functioneaza!!!Tara de rahat condusa de cei mai mari corupti!!!Imi este scarba de voi!!!
15
0
locatia era supravegheata sanitar -veterinar , dar simona , mertoiu se nultumeau cub sacosile facute cadou de pelehra . ei trebuie sa dea socotsala care au girat neregulile,
13
7
Am tot fost in fiecare vara pe acolo si am mancat placinte. Ca doar este specifiul cuptorului, nu? Au fost bune. Mici nu am mancat niciodata acolo. Insa un lucru este clar: nu ii voi mai fi client niciodata!
16
2
Nu este vinovat el, oricine crede ca poate manca un mic proaspat si curat la preturile de la cuptorul cu placinte se insala amarnic!!!
9
3
Pelehra asta de ani de zile cumpara tone de carne expirata, o congeleaza si vara o transforma in mititei. De aici si preturile mici pe care le practica. Mananci la el si mori acasa. Sa-i suspende activitatea pe 6 luni!
21
2
ai fugit sobolanule, acu nu iti mai place publicitatea, om de afaceri pe sanatatea altora, la puscarie cu tine
18
2
Ah makidonii astia. Doamne fereste.
17
4
Au otravit cu buna stiinta in mod repetat si constanta un nr mare de oameni doar din dorinta de a imbogatii rapid fara a investii bani. Din punctul meu de vedere este mult mai rau decat traficul de droguri. Acolo cel putin stii ce cumperi. Aici nu. Din vina sunt si autoritatile pt ca acest lucru nu se intampla de cateva zile ci de ani. Patronii de acesc gen ar trebuii sa raspund penal cu multi ani de puscarie.
25
1
carcalaci va asteapta...pofta buna !!!.
16
1
Pentru deliveri sunati la 0 apte trei trei 606 opt opt opt si va livrez micii cu mustar facuti din capete de porc din China. Hai ca vreau sa-mi iau un Lamborghini. Hai saraciilor, sunati si comandati ! Hai ca m-am distrat cu voi !
5
5
Cata lipsa de omenie. Cat tembelism este in capul acest machidon pelehra. Omora oameni pt bani. Un asasin. Se dadea numai cu masini scumpe si contruia blocuri pe mizeria pe care o vindea. Si nu vb aiurea. Am simtit pe propria pielea micii infecti pe care ii vindea. Mi a fost rau o saptamana, mie si celor care am mancat in acea zi la el. Asa sunt machedonii. Sunt in stare sa si omoare pt bani. Sper sa gaseasca multi microbi periculosi in alimentele tale infecte, tinute in camere alea la fel de infecte. Ai facut o caruta de bani si nu ai fost in stare sa dai un var. Cata zgarcenie. Totul ana.
31
2
Domnule Horia poate va tineti de cuvant si treceti si pe la noi in costinesti,incepeti cu restaurantul Ardeleana si Regal care fun ctioneaza tot timpul anului in sistem de avarie ,surprizele se vor tine lant ,stiti de fapt si d-voastra ca pe acolo va mai faceti veacul iarna ,sper ca acum nu tineti cont de aceea prietenie din timpul campaniei unde ne duceati sa mancam un mic si sa bem o bere.
18
0
Tot machidoni, normal...in articol sunt mentionate sute de kg de branza, bineinteles expirata. Mai e nevoie sa intrebati?
26
4
Sa le-o sugeti la machidoni !
4
50
machidoni handicapati
38
4
Tot macedon?
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614