REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Conducerea CET, atac la liberali: 'Sunt informații cu iz politic de care conducerea se delimitează categoric'

Conducerea CET, atac la liberali: 'Sunt informații cu iz politic de care conducerea se delimitează categoric'

Replica API 23 august 2019 | 03:12 423

Conducerea Electrocentrale Constanța SA a luat act de declarațiile liderilor PNL Constanța, informații apărute în mass media locală, urmare a întâlnirii de marți, 20 august 2019, în cadrul Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Constanța.

După ce la finalul întâlnirii, liderii PNL Constanța au declarat public faptul că înțeleg importanța preluării rețelei de termoficare la municipalitate, miercuri, 21 august 2019 au venit cu noi precizări...”cu iz politic”, spun reprezentanții Electrocentrale. În acest context, conducerea CET a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia lămuresc un aspect destul de important.

”De data aceasta, conducerea PNL Constanța, sperăm noi că dintr-o regretabilă eroare, a adus în fața constănțenilor anumite informații cu iz politic de care conducerea Electrocentrale Constanța SA se delimitează categoric. La fel, conducerea Electrocentrale Constanța SA se delimitează și de afirmațiile următoare: 'Reprezentanții Electrocentrale Constanța SA (…) ne-au confirmat că nu există posibilitatea ca agentul termic să fie oprit în timpul iernii indiferent dacă rețeaua este cumpărată de municipalitate sau rămâne în proprietatea lor.' Dimpotrivă, reprezentanții Electrocentrale Constanța SA la întâlnire au vorbit despre necesitatea preluării rețelei de termoficare la municipalitate, în vederea reabilitării și modernizării, în caz contrar existând posibilitatea ca societatea să nu mai poată furniza agent termic, din cauza datoriilor pe care le-ar acumula către furnizori. În aceste condiții, transmitem conducerii PNL Constanța să lămurească esența discuțiilor pentru ca mesajul să ajungă în mod corect la constănțeni”, a transmis conducerea CET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CET-ul trebuie desfiintat! Daca pe fraierul asta de primar l-ar duce scafarlia o fractiune de ssecunda si-ar da seama ca ar putea sa le monteze oamenilor centrale de apartament cu bani europeni si isi ia si el cota parte din pretul centralei si al manoperei daca tine neaparat!
0
2
Cand o teava e sparta nu prea poti sa bagi apa prin ea pt ca nu ajunge la destinatie. Am invatat prin clasa 3-4... Ca sa mearga trebuie reparata. Costa. Iar CET care zice ca e insolventa si nuva putea avea bani. Cica primaria asa cum fac primariile liberale din vestul tarii pot lua bani europeni pentru reparatii dar culmea si pentru modernizare. Perspectiva e ca PSD va pleca din primarie. Probabil PNL va ajunge sa preia primaria cu problema grava a incalzirii nevotata de ei azi. Cum iti asterni asa dormi. Eu o sa fiu primul la proteste daca cheltui bani cu centrala de apartament din cauza PNL.
3
1
Ce salarii au directori si tesa de la voi??? Stiti ca, Constanta are pretul cel mai mare la Gigacalorie??? De ce sa fie preluata si reparata pe bani nostri si apoi predata la baietii destepti???Eu daca am centrala de apartament de ce sa platesc pentru niste incompetenti??
3
5
Dar cine dracu v-a facut datoriile am avut cea mai mare intretinere din tara tot voi cu primarul ati furat banii constantenilor
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367