REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Conducerea CJC face angajări, după ce a scăpat de nedoriţii de prin instituţie

Conducerea CJC face angajări, după ce a scăpat de nedoriţii de prin instituţie

Replica API 21 octombrie 2017 | 01:25 424

La jumătatea lunii noiembrie, când deja tot românul va fi cu gândul la sărbători, porc, sarmale şi vacanţe, Consiliul Judeţean organizează alte noi concursuri în vederea ocupării unor posturi în cadrul instituţiei. Se continuă astfel seria de schimbări la nivelul angajaţilor, proces început odată cu instalarea noii conduceri. Până acum, diverse persoane au fost “convinse” să se retragă, iar compartimentele au fost modificare aşa încât să fie “eficientizată activitatea”, după cum au precizat şefii CJC. După rearanjarea schemei angajaţilor, au urmat şi angajările.

Astfel, la data de 14.11.2017 se organizează concurs pentru postul de inspector, grad superior în cadrul Direcţiei Generale Economico-Financirară-Serviciul Resurse Umane, Salarizare. De asemenea, tot în data de 14 noiembrie are loc şi concursul pentru postul vacant de inspector, grad profesional asistent – Serviciul analiza Strategică şi Creşterea Competitivităţii.

Mai aproape de “zilele noastre” este concursul din data de 30 octombrie, pentru postul de consilier, grad profesional superior – Compartiment Mediu de Afaceri, Atragere Investiţii, Creşterea Calităţii Vieţii Cetăţenilor.

De precizat că în cazul concursurilor din luna noiembrie, CJC a încercat să le “programeze” în octombrie doar că… le-a suspendat, motivând că au existat “omisiuni” în postarea anunţurilor – nu au fost menţionate anumite condiţii de participare.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii angajeaza dar o sa treaca repede cei 2 ani si 8 luni cat mai au de stat pe acolo.
3
0
liber la angajari de analfabeti, agramati, amanti, amante, ciripitori, slugi ce se vand pe doi bani.
8
0
Da,isi angajeaza rudele..asta ptr fraierii care inca mai cred ca aceste concursuri sunt pe bune..
11
0
posturile vor fii pt,anumite persoane,nu va grabiti sa va inscrieti la concurs,eu am participat la un asemenea concurs pe un post de fochist la spitalul judetean,si se stia demult cine va lua concursul se vedea clar
10
0
aceleasi lucruri se vor intampla si in cazul primariei Constanta! posibil si prin decembrie
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369