REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Conducerea CJC, reacţie după incidentul de la Delfinariu!

Conducerea CJC, reacţie după incidentul de la Delfinariu!

Replica API 28 august 2017 | 00:51 760

Incident la Delfinariul din Constanţa din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (instituţie aflată în subordinea CJC)! Trei indivizi s-au aruncat în bazinul delfinilor, în timpul unei reprezentaţii, susţinând că astfel protestează şi cer eliberarea mamiferelor! Detalii: AICI !

Imediat după incident, reporterii Replica au încercat să obţină un punct de vedere de la directorul Delfinariului, Adrian Bâlbă, însă acesta a găsit de cuviinţă să închidă telefonul în nas după ce a auzit întrebarea. După câteva ore, Bâlbă a postat pe Youtube o filmare cu opinia sa referitoare la cele întâmplate.

În schimb, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Horia Ţuţuianu, a ţinut să comunice: „Consider că astfel de evenimente produc mai multe prejudicii decât beneficii. Respect opinia fiecărui cetatean/ONG, însă nu pot sa fiu de acord cu acest mod de a se exprima. Trebuie spus că delfinii din Constanţa s-au născut în captivitate, iar eliberarea ar însemna şi dispariţia lor. În plus, in opinia mea, cei care s-au aruncat în bazin ar fi trebuit să îşi canalizeze eforturile pentru a conştientiza populaţia privind riscurile dispariţiei acestei specii din cauza plaselor de pescari. Şi atunci ar fi avut parte şi de susţinerea noastră. Regret astfel de incidente şi cred că nu aceasta este soluţia pentru a atrage atenţia. Cer conducerii Delfinariului să ia toate măsurile legale împotriva acestor persoane şi, de asemenea, să găsească soluţii pentru a preveni, pe viitor, astfel de incidente neplăcute atât pentru publicul spectator cât şi pentru delfini”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce atitea comentarii ?Vi se parea asa functie grozava directoratul la Zoo?Daca era vorba de OIL terminal, Port, Nucleara,CET.Chiar il invidiati p ar fi dupa salariu doi lei pe care il are? Daca ar fi dupa salariu n-ar mai lucra nimeni acolo.Ei sint iubitori de animale in primul rind, asa ca , lasati-o mai moale cu functia si cu salariul.
8
0
Nu inteleg ce au vrut sa arate acesti oameni. In primul rand sarind in acvariu au contaminat apa, ei intrand din exterior cu haine murdare din strada. Mai mult decat atat acesti activisti nu fac galagie cand delfinii din Marea Neagra raman infasurati in plasele pescarilor. Parerea mea este ca au fumat si au vrut sa se racoreasca.
8
0
Domnul Horica,a reusit sa stea toata ziua la Scoala de Vara dupa care a dat o fuga si la domnu Baiazid PNL,la cetatea Histria unde nea Moga ,,a dat o masa" doamnelor din PSD.Fantastic Horica asta,a reusit sa se ia si de subiectul Delfinariu!Horica tata,pregateste raportul de luni dimineata pentru sefu si vezi sa bagi in raport si descutiile cu madam Gaju!
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367