REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Conducerea municipiului Constanța, dar și a județului, la un tur în Centru Vechi

Conducerea municipiului Constanța, dar și a județului, la un tur în Centru Vechi

Replica API 23 noiembrie 2017 | 00:34 434

Primarul Decebal Făgădău, prefectul Ioan Albu, viceprimarul Costin Răsăuțeanu, dar și alte oficialități din cadrul administrației locale și județene au luat la pas Centru Vechi al orașului Constanța, în cursul zilei de miercuri, 22 noiembrie a.c. Oamenii i-au oprit pe oficiali și au curs cu propuneri și cereri de îmbunătățire a calității vieții.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este o adunatura de incompetenti, hoti si spagari!
0
0
Cica au facut un TUR?!? Vai de voi1 Cica au facut o baie de multime?!? Doar ca multimea nu stia! Ce caraghioase sunt autoritatile de pe la noi!
1
0
Au facut o baie de multime.Nimic mai mult.
2
0
bineinteles ca s-au minunat ce bine arata orasul! ha
5
1
Cu ocazia acestei promenade poate au constatat si calitatea pavajului din zona Peninsulara dupa o perioada scurta acesta este patat mat degradat deja pavelele sunt doar de suprafata a verificat factorii de raspundere calitatea si cantitatea materialelor prevazute in situatii de lucrari si devize??? este doar o intrebare a unui simplu cetatean
4
1
Stai linistit Vasilica, se stie despre problemele pe care tu le enumeri, lucrarea este in garantie, deci reparatia nu va fi facuta din banii publici, dar trebuie asteptat pana se va inchide zona accesului auto altfel reparatiile ar fi in zadar.
2
0
acum depinde ce vrea sa vada, si ce,nu!depinde de itinerariul pe care si l a ales! o aflare in treaba! Ca sef, merg si ma conving eu de problemele care sint, nu mi iau toata gasca la lalpa sa ma admire batrinii comunisti si intretinutii social!sa fiti sigur de faptul ca majoritatea constantenilor, nu sint prosti !ati vazut str Stefan cel Mare si bd Tomis,si zona Peninsulara?! Dar parcurile constantenilor?!dar,cei de la mediu, s au plimbat sa vada betoanele sinistre?!dar mizeria de pe plaje, ati vazut o!?sint sigura ca nu vreti sa vedeti nimic!
5
1
Zi-le Vasili, zi-le!
4
1
Oare au vazut in timpul plimbarii pavelele crapate si cele lipsa precum si alte gegradari ale pavajului care a costat o gramada de bani? Sau nu vor sa le vada deoarece cei care le-au montat sunt tot de-ai lor?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369