REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Conducerea Polaris M Holding respinge acuzaţiile lui Palaz: „S-a acţionat 24 din 24 de ore”

Conducerea Polaris M Holding respinge acuzaţiile lui Palaz: „S-a acţionat 24 din 24 de ore”

Replica API 16 ianuarie 2017 | 23:28 519

Eduard Martin: „Ţinta a fost aceea ca nici un traseu al RATC să nu fie întrerupt”

Eduard Martin: „Ţinta a fost aceea ca nici un traseu al RATC să nu fie întrerupt”

Polaris M Holding, firma care se ocupă de gunoi şi de deszăpezire în municipiul Constanţa, anunţa că duminică va încheia activitatea de ridicare a deşeurilor, activitate rămasă în urmă din cauza ninsorilor abundente. „Din cele 442 de platforme de gunoi din Constanţa, cu excepţia a circa 20, toate sunt curăţate. 20 de platforme necurăţate sunt în Tomis Nord şi una în Tomis 2. Motivul este că aşteptăm ca oamenii să plece mâine (luni, 16 ianuarie – nm.r.) cu maşinile la muncă şi să reuşim astfel să intrăm în zona acelor platforme pentru a le goli”, a declarat administratorul Polaris, Eduard Martin.

Chestionat cu privire la atacul preşedintelui PMP Constnţa, Claudiu Palaz, care cere primăriei să rezilieze contractul cu Polaris, pe motiv că situaţia din municipiu a fost prost gestionată, Martin a precizat: „Pentru mine sunt irelevante comunicatele de presă ale partidelor politice care au pe agenda de lucru să câştige viitoarele alegeri sau care au pe agendă plata unor poliţe către foşti sau actuali politicieni. Pentru mine este important ca populaţia să poată circula, fie şi în condiţii de iarnă grea, şi să scăpăm cât mai rapid de disconfortul creat de ninsorile abundente. Asigurăm populaţia că şi la următorul val de ninsori vom acţiona cu toate forţele pentru a reduce disconfortul creat de zăpada abundentă”. „S-a acţionat, în timpul codurilor de vreme rea 24 din 24 de ore, s-a muncit din greu şi ţinta a fost aceea ca nici un traseu al RATC să nu fie întrerupt, să se circule pe toate rutele, ceea ce s-a şi întâmplat, de la primul fulg de nea şi până la ultimul. S-a acţionat cu 30 de pluguri şi sărăriţe, în medie au fost câte 20 de utilaje de degajare a zăpezii de pe străzi şi 20 de basculante care au adunat zăpada şi au transportat-o la depozitul de deşeuri inerte de la Poarta 9”, a mai spus Eduard Martin. Reamintim că Partidul Mişcarea Populară filiala Constanţa, prin preşedintele, Claudiu-Iorga Palaz, a solicitat, prin intermediul unui comunicat de presă, primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, rezilierea urgentă a contractului cu firma Polaris M Holding, pentru „modul defectuos în care s-a efectuat deszăpezirea în municipiul Constanţa”. „Este inadmisibil ca o firmă care se consideră cu experienţă în domeniu (…) să lase municipiul Constanţa într-un hal de nedescris, şi să nu intervină pentru deszăpezirea şi deblocare traficului, datorită zăpezii. Cer de urgenţă primarului, Decebal Făgădău, rezilierea contractului cu firma Polaris M Holding, şi totodată solicit să fie făcute publice, procesele verbale de constatare, întocmite pentru zonele în care firma Polaris M Holding a acţionat pentru deszăpezire. Pentru ca procesele verbale să fie confruntate de către cetăţeni, cu realitatea din teren, acest lucru trebuie făcut de urgenţă, acum! Nu după ce constănţenii nu vor mai putea să confrunte procesele verbale de deszăpezire ale firmei Polaris M Holding, cu realitatea din teren (...)”, a transmis Palaz.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt in cardasie cu totii primarie-mediu-polaris stiu doar sa te oblige in a plati taxe daca vrei sa spui ceva vin ceilalti in control.
0
0
Martinica da pe langa gardul unitatii ai trimis masinile de gunoi...sau urmeaza sa-l aruncam peste gard sa se ocupe armata
0
0
Si daca se schimba firma ce? Vin altii care vor castiga bine si vor cotiza politic unde trebuie. Dormiti linistiti ca pana la viitoarea revolutie nu se va schimba nimic.
0
0
REALMENTE, NU S-A VAZUT ABSOLUT NIMIC ! TREBUIE CA SA DATZI RASPUNS UNDE TREBUIE PENTRU BATJOCURA OAMENILOR, CONSTANTZENILOR !
0
0
cea mai buna sursa de motorina, 3.5 lei litrul, orice cantitate. Si 3 lei a fost. Pe banii la fraieri, se stie.
0
0
Dragi constanteni Palaz sa va vorbeasca despre EDUCATIE sa va familiarizeze cu munca si sa puneti mana pe lopata sa va deszapeziti trotoarele din fata curtii de altfel marea majoritate a machedonilor sunt buni doar de gura si de adunare in scopuri proprii ,oratori ,mincinosi si circari inascuti .Nu vreti sa vina Polarisul sa va spele si pe dinti cand lumea isi ia gunoiul si-l lasa pe unde se trezesc chiar si in fata vecinului si multe alte cazuri ....In tarile civilizate ca Anglia salubrizarea se face o data la doua saptamani si nimeni nu tipa si e curatenie deplina .
4
1
bai, tare nemultumiti mai sunteti . unde erati la alegeri ? v-ati bucurat atunci ca a iesit Fagadaau... vecinii vostri l-au votat pe Fagadau sau pe i-a durut in cwr de alegeri ??? nu prea v-ati implicat in perioada electorala. oricum peste 3-4 luni sigur veti suferi de amnezie si daca sunt alegeri in vara, tot pe fagadau o sa il votati... sau daca nu il votati , o sa lipsiti de la vot ca si asa nu se schimba nimic.
2
0
Mai lulu daca stai in casa si privesti pe geam.!!! E frumossss.Ti-ai dat zapada dupa alee nuuuu,dau vecinii!!! Si cand pleci la Mall suni la taxi 4 lei si top ce bine se circula in Constanta!!! "Carcotasi mai suntem .Nu ????
2
1
Domnule Martin sfidati constantenii pe fata.Sa va fie rusine !!! Va spun eu programul care la-ti avut ! Inainte de ninsoare la orele 3.30 dim.2 sararite se plimbau prin oras preventiv iar cand a venit viscolul s-au evaporat.la ara 14 au iesit cateva masini de gunoi cu lama si au actionat pe bl.varde.sa lasat intunericul au disparut si acelea .la era 22 .au iesit cateva buldoescavatoare si au actionat inintersectii plimband zapada din st spre dr.si viceversa.Daca asa se face o deszepezire ....jos palaria....la mine pe str.a trecut o Vola penru prima data pe data de 12-01 Rusinicaaaa.Pinochioo
5
1
In alte orase unde actioneaza tot Polaris e strada uscata si pe trotuare nu mai e pic de zapada, la noi in Constanta escaladezi munti de zapada ca sa "circuli" pe trotuar. Organizarea voastra e praf, degeaba spuneti ca aveti 30 de utilaje si 40 de camioane daca le dirijeaza Martin din Miami!
5
0
Sa-i sugi pula lui fagadau
5
2
Nu dezinformati ca nu mai sunt platforme de gunoi necuratate. Mergeti Pe Alex. Lapusneanu in spatele blocurilor LE 9 LE 12.
4
0
acest cretin basit in bot de capcaunu bese merita o bataie sa se invete minte sa nu mai vorbeasca tampenii in viata lui de excroc cretin ce este kkmas pe viata lui !
0
2
Ce derbedei!!! Un oras distrus de niste bestii fara creier! Orasul asta al cui este? De ce il distrugeti ticalosilor? Ce v-au facut copiii? De ce va bateti joc de noi netrebnicilor? Fagadau!!!!. .. Nu-ti e mila de copiii tai? De ce ii condamni sa traiasca intr-un ghetou? Fagadau, du-te in cimitir si mediteaza in fata unui mormant... nu iei nimic cu tine...
9
2
astia fac bani de 20 de ani si o sa mai faca inca 20 de acum inainte pentru ca in cta putregaii voteaza pe cine nu trebuie! fagadau e doar nepotelul lui mazare si decebalus doar onoreaza ce trebuie onorat de pe vremea lui raducu , sunteti naivi daca crede cineva ca orasul asta va devenii mai mult decat e in momentul asta! am ajuns rau dragi constanteni
10
1
S-a actionat 24 din 24 pe planeta Marte. In Constanta s-a dormit adanc cu utilajele in garaje.
11
1
In cartierul Viile Noi gunoiul nu s-a ridicat de la Craciun. Tot aici au calcat zapada niste utilaje dar pe strazile principale.De exemplu pe aleea Lunii zapada este pana la brau pe cca. jumatate din latime a aleii.Unde sa o mai aruncam de pe trotuare ? Cate zile au trecut de la ninsoare?
7
1
E. Martin, ai fost in Constanta in perioada asta!? S-a intervenit dezastruos, deszapezire de cct!!!
11
1
Domnilor , ce se intampla ? nu mai vedeti realitatea ? Constanta este sub zapada de 10 zile . Au incercat sa curete bulevardele principale , dar cu noroc 60 % au fost curate de incazirea vremii din ultimile 3 zile . Lipsa de respect si bun simt fata de cetatenii care locuiesc in acest oras . In tarile civilizate orasele se dezapezesc total in 48 de ore , la noi daca nu reuseste Sfantul SOARE poate asteptam 48 de zile cand vine primavara .
8
1
Mancati bors. Eu stau pe tomis si am vazut plugurile non stop. Si in spate la tictac unde sta mama au muncit la desfundarea strazilor. Fiti drepti nu mizerabili
3
14
Asa e domnume, s-a actionat 24 din 24 pentru deszepezire. Asa ca nu mai latrati. Trebuia sa iesiti la vot, daca nu vreti acum sa o luati in bot.
8
6
Minciuni,minciuni,minciuni!!!!!Poate se sesizeaza cei abilitati sa verifice cat a costat pseudodezzapezirea orasului Constanta.
13
2
...rezilierea urgenta a contractului cu firma Polaris M Holding...nu au facut nimic in Constanta...nici drumurile nu le-au dezapezit si nici gunoiul nu l-au curatat...sa se faca publice facturile ce le vor incasa acesti incapabili ...a se citi hoti...
15
2
Polaris minte cu nerusinare. Constanta nu a mai stat atata vreme sub nameti de pe timpul comunistilor. Am mers zilnic la serviciu si singurul "utilaj" pe care l-am vazut a fost joi, un grup de 4 angajate Polaris, cu lopeti. Dupa ce au dat zapada de pe milocul strazii Mihaileanu pe o lungime de cca 15 m, si-au pus lopetile pe spinare si au plecat pline de veselie, alunecand prin zapada din fata lor. Patetic!
15
1
Ar trebui dati in judecata pt taote tamponarile, fracturile, pt consecintele intreruperii traficului, pt tot siabia cand vor scoate banii din buzunar atunci vor fi mai atenti! RUSINE FAGADAU ! RUSINE ! utilitatile au mers ca si-au facut treaba singure si tu ai avut noroc, de ce trebuia sa te ocupi, pauza!
17
2
Cine a pus zapada sa o ia cat mai repede,,
0
4
Minciuni, minciuni, minciuni, ieri in Piata Ovidiu au carat zapada cu niste camionete mici in care nu intrau mai mult de trei cupe cu zapada si un tractoras cu plug pe aceiasi masura.In oras in toate statiile sunt mormane de zapada, trotuarele sunt pline cu zapada, pietonii nu platesc si ei la fel cu cei care au masini ca numai pe carosabil s-a facut cate ceva. Rusine FAGADAU, rusine PRIMARIE.
14
1
MINCIUNI POLARIS SI MINCIUNI MARTIN!! REZILIATI CONTRACTUL CU GOLANII ASTIA CA ESTE VORBA DE BANII NOSTRI. FAC AVERI PE SPATELE PROSTILOR DIN CTA.
16
1
Firma Polaris ,a dormit la caldurica,24 din24,dosr razlet 2 mssini de gunoi ,cu lama in fata ,au curatat ,la misto strazile,pe unde circula autobuzele..in rest nimic...daca si-au incasat banii..si-au batut joc de Constanteni..mereu e la fel,in fiecare an..Martin se imbogateste,si noi cetatenii,inotam prin gunoaie si zapada,gheata..cui ii Pasa...
20
0
Ibserv ca Nicusor si Mazare a disparut dar mizeria lor continua si in prezent prin contractele facute pe viatza cu dedicatie la preturi exorbitante inseland omul de rand platitorul de taxe care plateste dar serviciile fiind tot rudimentare dupa zicala lasa ca merge si asa aceasta firma Polaris are contract si cu alte orase tot fara licitatie.
19
0
Multumim Primariei Constanta pentru rapiditatea cu care se intervine in Municipiul Constanta! Trotoarele pline de zapada si gheata! In curand o sa auzim"Primaria Constanta roaga cetateni sa nu plece din casa fara patine! Daca nu detineti patine, NU IESITI DIN CASA!!!!"
16
0
In Coiciu este gunoiul din vinerea craciunului ce tot spune Martin asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
pe aleea Viitorului nu au ridicat gunoiul, este atat de multa mizerie ca masinile calca pe gunoaie, nu mai spun de alei, nu poti circula normal, e mai rau ca pe barna la circ!
14
0
S-a actionat in primele ore pe bulevardele principale, dupa care au disparut din Constanta toate utilajele. E rusinos sa afirmati altceva decat faptul ca ati picat testul.
18
0
Martine !!!! Fav ce a pe deszapezirea ta !!! La strada branduselor din Tomis 3 nu a trecut nici macar cu lipata!!!! Be rupem gatul prin nametzi!!! Moroccan ca se topeste singura !!! Anulatzi contractul !!!!
14
2
Ieri au luat muntii de zapada de la scoala 8.jegu ala cu vola i am cerut sa dezapezeasca raspunsu lui contra cost dezapezesc.sa sugeti pula polaris cu mazare al vastru carea va dat ditamai contractu.meritati rangi in cap
17
2
Gunoiul cum e
4
1
Si iarna si vara o mizerie de nedescris.Cel mai urat oras.Cine sa se ocupe ? Trebuie sa ai si calitati de edil al unui fost oras candva cotat printre primele ale tarii
21
2
Platim pretul normal, cel al unei urbe condusa de un slugoi obedient.
18
3
Nu pot sa spun decat atat de firma de deszapezire si daca vede cineva sa ia masurile de rigoare DEPASITI .
15
1
Ce tot mananca PALAZ acolo stie ca cei de la POLARIS au muncit non stop ? Rusine Palaz bagi numai bete in roate .
5
17
Firma polaris este o gloata de infractori ...atat MARTIN cat si polaris au dosare in instanta ..automat primaria trebuia sa rezilieze contractul cu ei si sa faca licitatie ..orasul arata ca dracu ..e plin de gunoaie si narodul spune ca sa lucrat non- stop ..apropo stie cei din conducerea polaris k soferii de pe masinile de gunoi ..vand motorina din rezervor intre blocuri ..si uite asa constantenii platesc cel mai mare pret pe ..gunoi ..apa ..caldura etc. nenorociti si cand ajung in instanta sunt bolnavi pe moarte si desigur nevinovati ..
27
3
au dreptate cei de la Polaris, da, 3 masini de gunoi au frecat o cu lama lor de cc prin COnstanta de numai damburi de gheata erau pe strazile orasului...
23
1
Martin Edi este un prost care a fost parlamentar cat i-a platit excursiile lui Mazre si a dat mii de euro lunar la Televiziunea Neptun. Acum, ca fura mai putin, raporteaza si cand spala strazile......pe ploaie sau raporteaza ca strange tone de frunze pe strazi unde sunt doar 2-3 pomi. Niste jigodii iar Fagadau este atat de slab si de prost ca astia continua sa fure nestingheriti. De ce nu se scoate la licitatie salubrizarea, ca orasul oricum pune de mizerie?
24
3
sa trezit si palaz. stau la valea dacilor si drumul judetean a fost inchis 6 zile. ce zice de asta? sa se dea afara singur incompetentu
20
1
Nici Martin si nici Palaz nu prezinta situatia reala.Iar Fagadau cu fata lui de milog tace ca rahatu-n iarba!Scoate-i pe aia din Henri Coanda la deszapezit ca au primit locuinte moca,ti-e frica de pierderea voturilor?
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614