REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Conducerea Policlinicii cu Plată, PUSĂ LA ZID de medicul Nelu Popescu!

Conducerea Policlinicii cu Plată, PUSĂ LA ZID de medicul Nelu Popescu!

Replica API 29 martie 2017 | 00:16 3189

SCANDAL

SCANDAL

Nelu-Doru Popescu

Vâlvă mare la nivelul Policlinicii cu Plată din Constanţa! Medicul Nelu-Doru Popescu, medic primar dermatovenerolog, aduce acuze grave la adresa conducerii instiuţiei spitaliceşti. Acesta faptul că Adriana Matei, cea care ocupă funcţia de director al unităţii medicale, a comis mai multe abuzuri în ceea ce-l priveşte. Totul ar fi pornit de la o banală cerere, după cum chiar el susţine.

„În data de 7 noiembrie 2016, am înaintat o cerere doamnei directoare, dr. Adriana Matei, prin care solicitam aprobarea de a acorda consultaţii în programul doamnei dr. Ramona David, pe perioada concediului dumneaei de maternitate. Întrucât, nu am primit nici un răspuns în scris, ci doar unul verbal evaziv, am înaintat o sesizare cu acelaşi subiect DSP Constanţa (de la care, am primit ulterior, un răspuns scris, evaziv). Drept represalii, doamna directoare, împreună cu doamna contabilă şefă au intrat inopinat în cabinetul de dermatologie, unde consultam un pacient. După ce s-a convins că pacientul a plătit consultaţia, am fost întrebat ce am de gând să fac cu seringa de 1 ml pe care o aveam pe masă.

Am răspuns că intenţionam să-i fac pacientului câteva infiltraţii intra-dermice în plăcile alopeice ale scalpului. Acest răspuns i-a declanşat doamnei directoare un val de furie, acuzându-mă că nu am dreptul să fac injecţii, că numai asistentele au acest drept, după efectuarea plăţii procedurii (...) După ce mi-a adresat un val de amonestări şi ameninţări, doamna directoare m-a informat că deocamdată am fost doar sancţionat cu "avertisment verbal". Îmi vine foarte greu să accept această sancţiune ilegală după o carieră militară de 37 de ani”, a precizat medicul.

Totodată, medicul a precizat că nu i s-a mai reînnoit contractul de muncă care expiră începând cu data de 1 aprilie a.c. pe fondul unor sesizări depuse de acesta la DSP. Adriana Matei a explicat însă decizia luată în ceea ce-l priveşte pe Nelu-Doru Popescu. „Contractul tuturor cadrelor medicale, inclusiv şi al asistentelor, sunt contracte de prestări servicii pe durată determinată de 1 an de zile. Contract pe care dânsul l-a semnat şi care expiră la 1 aprilie şi se care se poate reînnoi sau care se poate să nu se reînnoiască fără să existe vreo explicaţie stabilită nici din partea mea, nici din partea dumnealui. Ne despărţim prieteni! Din aprilie, nu-i mai reînnoim contractul. Nu avem de ce să avem motivaţie”, a precizat, pentru „Replica”, Adriana Matei, cea care ocupă funcţia de director a Policlinicii cu Plată.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un profesionist in specialitatea dermatologie. Tot ce tine de management nu ar trebui sa afecteze actul medical.
1
0
Nu se comenteaza priceperea doctorului ci modul in care isi cauta aliati
3
1
comentarii in necunostinta de cauza
3
0
Eu nu inteleg cum de au ajuns policlinicile statului pe mana medicilor care inchiriaza pe nimic si jumuleste toti cetatenii in regim privat de cand primarii si medicii foloseste aceste policlinici deteriorate cu tot felul de medici ciubucari care usi racoleaza clientii din spitalele de stat sa faca bani in regim privat in Constanta spitalele sant in ultimul hal ca si policlinicile o sursa de imbigatire nu una de vindecare pentru cetateni .
4
3
aveam mare nevoie de un medic specialist ,asa am aflat de domnul doctor Nelu-Doru-Popescu,sper ca il vom mai gasi si in continuare la policlinica cu plata.Acea doamna director ar trebui demisa de DSP,nu este Mosia dumneaiei si este obligata prin Lege sa incheie un nou contract cu domnul doctor.Acest sistem BOLNAV plin de spagi ,incompetenti si clientela politica au distrus aceasta tara.Atata timp cat pacientii platesc trebuie sa fie asigurata si calitatea serviciilor medicale,pentru acest lucru este angajata doamna director.In policlinicile din Europa nu ar fi stat nici 5 minute in functie
3
4
Toata stima pt dl dr Popescu. Un adevarat profesionist si un om cu caracter. Mi a vindecat baiatul .
4
5
Curiozitate: de cand medicii nu au dreptul sa faca injectii? Aia e proasta sau ce?
6
2
Nu au loc doctorii tineri de nea Nelu si prostimea in plange de mila. Lasa ca il gasiti la inca 8 policlinici, doar ca acolo va face injectii pe bani, nu pe o ciocolata in buzunar.
3
8
Habar nu ai dar scri comentarii. Prin lege medicii de familie sunt obligati sa lase un medic in locul lor la cabinet sau la dispensar cand lipsesc sau sunt in concediu. In policlinica cu plata medicii au inchiriate acele cabinete cu ora. Daca un alt medic nu mai vine din diferite motive, de ce trebuie sa stea gol un cabinet cand alti medici pot da consultatii acolo? Nu e bine sa gasiti medici cand aveti nevoie acolo sau cand la urgenta poate ar trebui sa asteptati 6-8 ore? Dar femeia asta intrece orice inchipuire. Astfel de oameni ar trebui indepartati din sistem, ei franeaza orice lucru bun.
8
5
Sunteti doar niste frustrati iar nea Nelu No comment
6
6
Nu mi se pare normal sa ti pandesti colegii sa le iei locul in concediu medical, nici macar nu e legal!!!
11
8
aceasta jigodie insetata de putere si tupeu,care si deranjeaza colegul in timpul consultatiei,pe care l umileste si in concluzie este o tiganca sa plece de unde s a cocotat!cum isi permite sa si dea cu parerea despre activitatea dermatologului ,este de specialitate?!imi inchipui asistentele cum sint tratate...vrem RESPECT!afara cu nesimtita!!!!!
10
7
Este policlinica ei ?
7
5
Madama asta cu aere de domnisoara virgina, cred ca si a gresit locul. Inca mai sunt libere locuri in zone in aer liber, supravegheate atent de catre doomni cu ghiuluri. Cred ca in peisajul extern, din zona centurii Constantei s-ar potrivi de minune. Medicul Popescu e un super medic, inclusiv in atitudinea fata de pacienti.
10
7
se comporta de parca ar fi mosia ei, o rusine aceasta femeie. numai abuzuri. tine personalul mediu sub teroare. si precum se vede si medicii. conducerea policlinicii cu plata era asigurata prin rotatie de mdicii care colaborau cu aceasta policlinica pana cand vipera asta a devenit mare directoare si nu mai da drumul la putere. dati-o jos cu furicile ca altfel nu reusiti
10
9
Policlinica cu plata este mosia directoarei nu este a statului. Sa mearga madam Matei in privat si sa angajeze pe cine vrea. Doctorul Popescu a fost extraordinar pentru familia mea depistand o boala grava la timp unui membru si facand multe tratamente care au dat rezultate foarte bune persoanei mele. Fiind fost medic militar cred ca deranjaza mafia medicilor constanteni. Suntem langa tine Doctore!
13
8
Sunt multi dermatologi la policlinica aceasta.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218