REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Conducerea PSD Constanța, în ședință la Medgidia: a început mobilizarea pentru mitingul lui Dragnea!

Conducerea PSD Constanța, în ședință la Medgidia: a început mobilizarea pentru mitingul lui Dragnea!

Replica API 23 aprilie 2018 | 01:19 573

Social-democrații constănțeni s-au aflat la Medgidia, sâmbătă, 21 aprilie, reuniți în ședința Biroului Permanent Județean. Potrivit participanților, au fost discutate "chestiuni organizatorice". Au participat președintele PSD Constanța Felix Stroe, președintele executiv Decebal Făgădău, parlamentarii de Constanța etc.

Referitor la "chestiunile organizatorice", liderul PSD Constanţa a adus în discuţie mitingul anunţat de preşedintele Liviu Dragnea, solicitând în acest sens o mobilizare aşa încât de la malul mării să ajungă în Capitală cât mai mulţi membri. Reamintim, în acest context, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a anunțat pe șefii de organizații că la mijlocul lunii mai, cel mai probabil în data de 19, vrea să strângă în București un milion de oameni la un miting de susținere a familiei, dar și pentru organizarea referendumului pentru definirea căsătoriei că uniunea dintre un bărbat și o femeie, nu între „soți”, așa cum prevede acum legea fundamentală.

Pentru că tot se aflau la Medgidia, social-democraţii au ascultat-o şi pe Luminiţa Vlădescu, viceprimarul municipiului, care a detaliat situaţia conflictuală în care se află cu primarul Valentin Vrabie. Se pare că nu a fost trasă vreo concluzie pe acest subiect, unii social-democraţi comentând: "Fiecare dintre noi avem războaiele noastre politice, la şedinţă discuţia era despre miting...".

Comunicat oficial de la PSD, după ședința de la Medgidia

Biroul Permantent Judeţean al Organizaţiei PSD Constanţa, întrunit în şedinţă lărgită sâmbătă 21 aprilie la Medgidia, a adoptat prin vot unanim o Rezoluţie prin care îşi exprimă sprijinul total şi necondiţionat faţă de Organizaţia Municipală PSD Medgidia şi în mod special faţă de preşedintele său, doamna Luminiţa Vlădescu, viceprimar al municipiului Medgidia.

Decizia vine în contextul intensificării atacurilor la adresa sa şi a organizaţiei PSD Medgidia, din partea autorităţii locale şi a altor factori externi, interesaţi în destabilizarea organizaţiei Judeţene PSD Constanţa. Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe a reiterat faptul că pesediştii constănţeni sunt o echipă unită, pregătită pentru provocările electorale viitoare şi bătălia politică purtată cu adversarii politici şi duşmanii tradiţionali ai Partidului Social Democrat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ION draga alupigus.Ai dreptate PESEDIST.JKBJ pt tine ii valabil acelasi lucru cu ION.
4
1
GangBang PSD la Vaslui
4
1
De a lungul vremii, PSD si a atras numai persoane fara cultura spirituala, dar cu cultura banului si a hotiei! Pacat de tinerii nostrii, nu au niciun viitor aici!
17
2
Ancutza de la Kogalniceanu vine si ea la miting?
10
1
luati toate autobuzele firmelor de transport din judet si noi o sa mergem la munca cu rapandulele ramase inghesuiti ca sardelele si mai avem dupa aia pretentii la transport civilizat hotilor
13
0
Tare imi este teama ca,in 19 mai,sa nu iasa vreun rahat tipic oltenesc cu paruiala ,scuipaturi si geamuri sparte!Stati dracului acasa si nu va mai faceti de rahat.Noi constantenii suntem ,si pe drept asociati cu cele mai idioate judete ca Vaslui,Vrancea si toata Oltenia lui dracnea.Pacat,ma gandeam ca seful lor actual are ceva bile,dar este jalnic,un pudel!
13
0
daca acest penal dorea sa faca un miting cu un milion de sustinatori, dar ptr trecerea lui la puscarie nr ar fi fost de doua milioane adepti, si neplatiti si neplimbati cu autocare. Asa ca voi participa si eu ptr ca acest nemernic sa ajunga la puscarie, pe viata, cu intreaga lui faita de foti si amanta acestuia, mult mai mica decat fiica sa
12
1
Fotu cumnatul lui Belu o fote pe blonda de la aeroport - nevasta politistului moldoveanu. Tu vrei sa mai fie ceva normal in comuna asta ?
8
1
Clasa politica trebuie schimbata in intregime. Acesti nenorociti nu ne mai reprezinta demult. Mars afara din partide !!!
15
1
PSD o haita de hotii mincinosi si tradatori de tara din pacate
19
3
Merge sa i dam la muian nemtalului si codrutei ki..v...i
6
19
Nici "prostii" de la tara nu mai cred in PSD, iar la alegeri le vor da PSD degetul mic mijlociu....
15
2
Multe ciori in medgidia . La fel l ca in partid
16
2
Nimic pentru Fragnea!
10
0
sa se duca masa la miting pe cei de la Cta i -a scos pe toti de la guvernare sa se duca masa la miting si sa ii voteze dracu si cu masa
15
0
PSD TREZITI-VA! Nu il mai sustineti pa DRAGNEA un penal, rusine
22
1
Acum Valdeasco pe cine pupi in cur...pe Fagadau...neeee ..pe ala trebuie sa il pupi mai jos de curea...Nemernico...sustii mai multi dubiosi ca Vrabie...comisioanele iti fac cu ochiu...Mititica de tine..nu te mai baga nimeni in seama...nu te mai asculta nimeni...incerci sa te dai rotunda mai rotunda ca Dardac...tu si mizeria aia de Sorin Radu...are doua clase mai mult ca trenul si e in masura sa puna intrebari..nu va e rusine nemernicilor sa sustineti una ca Dardac...nu cred ca va e...erau grase comisioanele daca va reuseau cele 20 de pagini...sunteti de tot rasul hahalelelor...de tot rasul
15
2
si dragnea se scarpina la coaie
20
0
Stati linistiti,CA sintem pregatiti toti cu furci si topoare,di mergem la Bucuresti sa-l pupam PE penalul,condamnatul,PE satana ,PE pedofilule,Dragnea,care i-o trage lu ,,fii-sa,,cica El e exemplu ptr familie ,ptr societatea,UN pedofil,o rusine,puscariasul,dar sa speram CA VA da socoteala,in ziua mitingului,in fata poporului,daca scapa,nejupuit,panarama
26
3
Moarte pesede!!! Moarte tesede!!!
25
4
pe zi ce trece mai cretini. In loc sa se ocupe de guvernare....o sa ajunga cei amortiti care nu au votat vreodata sa iasa la vot doar sa nu va mai vada.
21
3
Trebuie sa iesim cu totii pt acest partid, ei ne-au adus bunastare si fericire chiar daca banii si i-au impartit doar ei, dar nu conteaza, important este ca Mazare a reusit sa scape cu banii Constantenilor si trebuie fim solidari cu ei, ca toti PSD-tii sa fie milionari!
9
17
Cred ca o sa vi-o sugeti ! Nici macar stroe nu mai crede. Vai de poola voastra de tristi ! Iar o sa adunati cu japca toti bosketarii de pe la tara si ii momiti cu micii si bere !
31
3
mancatorii de mici si ragaitorii de bere sa se pregateasca, e rost de pomana, 50 lei de cap de idiot.
34
4
hotii vor sa adune prostii
27
3
La Kogalniceanu ce faceti? Va faceti iar pres pentru Belu? Vreti scor bun la europarlamentare si prezidentiale? Actionati pana nu e prea tarziu! Acum e momentul! Lumea s-a saturat sa il tot vada cum vicele Pandrea isi plimba familia cu jeepul primariei si baga masina de lux a primariei pe camp sa isi controleze culturile agricole! PUNETI PUNCT.
26
3
Pe ruxandra iulian din satul nou nu l ati invitat?!???
14
2
Sa ii chis in freza de sobolimear .
9
5
Schimbati conducerea PSD Techirghiol Cu aceste personaje PNL va sta la guvernare pe veci E o clica acolo, sunt persoane care doresc sa intre in PSD si asa zisa conducere locala refuza sa ii primeasca Ce sa zic ca sunt inscrisi si nu pot plati cotizatia Dl Dragnea schimbati-l pe Constandin e din alt secol!
9
11
Pe ala cu fata de taran, iusco de la dsv l-ati chemat ?
17
30

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367