REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Conducerea SCJU s-a autosesizat în cazul postărilor cu privire la meniul pacienţilor

Conducerea SCJU s-a autosesizat în cazul postărilor cu privire la meniul pacienţilor

Replica API 6 iunie 2019 | 01:16 599

În urma sesizărilor apărute în mediul online, referitoare la meniul pacienților internați în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța, conducerea unității s-a autosesizat și a analizat situația. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 5 iunie, s-a întrunit Comisia de Nutriție. Referitor la cazul semnalat, unitatea medicală face următoarele precizări. "Cina, care a constat în cartofi natur cu brânză 200/150 gr și ceai cu lâmâie, a fost pentru meniul comun și cel al aparținătorilor; pacienții cu regim special au primit, în funcție de recomandări, alte meniuri (ex. dovlecei gratinați cu brânză de vaci, ceai de lămâie și o prăjitură, după caz, sau cartofi natur cu brânză de vaci, ceai cu lămâie, pâine și piept de pui); în cauză, aparținătorul a primit meniul comun iar pacientul a avut meniul format din dovlecei gratinați cu brânză de vaci", a transmis spitalul.

În urma anchetei interne demarate, s-a stabilit că produsele erau conforme, în termen și fără modificări ale gustului. Meniurile au fost întocmite de un asistent dietetecian, în funcție de recomandările medicului curant. În cadrul comisiei de nutriție întrunite s-a stabilit ca medicii nutriționiști din SCJU să monitorizeze îndeaproape meniurile întocmite de asistentul dietetician.

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/directorul-firmei-care-asigura-hrana-pacientilor-din-spitalul-judetean-nu-poti-sa-arunci-cu-noroi-in-munca-oamenilor-393287/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incarea de la spit jud ii foarte ok.uitati ciiit a ajuns hipopotanul de meneger.Grasa Catalin ii numele acestuia.haleste si masa cred asteptam cu nerabdare sa vedem cit o mai duce.speram sa se chinuie intii.nemernici si atiit cu gindu la malai fixati politic in caune.nu le pasa de prostime.declarativ fac tumbe de grija pacientilor.in fapt ii doare la basketi
1
0
Machidonii recicleaza orice.Toata carnea putrezita este data cu otet,usturoi,facuta perisoare sau mici,vinduta pe la spitale,etc.Cum ei controleaza tot comertul,hotelurile din Cta,si spitalul va avea meniu "special".Special de prost. Asa isi fac averile,prin furt.nu au scrupule. Muriti ba hotilor!
2
0
Mai oameni buni, retineti: mancarea in spital este sub orice critica. Nu are niciun gust, este pur si simplu buna de aruncat dar buna de taxat in devizele de plati. Daca nu iti aduce cineva mancare de acasa, mori de inanitie !
4
0
Au gasit totul in regula,dar cred ca au fost anuntati cu o zi inainte ca sunt controlati,altfel gaseau aceleasi ,,laturi,,care sunt de ani de zile si nu interesraza pe nimeni ca acea mancare nici porcii nu o mananca,nu are nici un gust,dar de aspect nu mai vb!
5
3
eu intreb cine raspunde pana la urma?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218