REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Condur ramane la sefia Sanatoriului Mangalia

Condur ramane la sefia Sanatoriului Mangalia

Replica API 23 octombrie 2010 | 00:00 268

Pedelista fara contracandidat

Pedelista fara contracandidat

Motiv de bucurie pentru Laura Condur, care vineri a fost declarată "admisă" pentru scaunul de director al Sanatoriului Balnear de Recuperare Mangalia. Fără nici un stres, Laura Condur a reuşit să impresioneze comisia de examinare în aşa mod încât s-a ales cu nota maximă. Rezultatele examenului spun totul: 10 la testul grilă, 10 la proiectul de management şi 10 la interviu, conform documentului semnat de examinatorii dr. Dan Ion Buga şi ec. Diana Cristina Popescu. Cât despre componenţa comisiei, nu putem trece cu vederea faptul că Sorin Cucoranu, consilier local PNL şi deţinătorul unei firme de construcţii, a plimbat foile prin sala de examinare întrucât a avut statut de... secretar. Menţionăm că iniţial la concurs s-au încris două persoane, şi anume Laura Condur şi Mădălina Emilia Tudora. Numai că cea din urmă a fost eliminată pentru că nu avea CV-ul semnat, a făcut contestaţie, dar rezultatul primit nu i-a conferit dreptul de a se "duela" cu pedelista Laura Condur. Cea care ar fi trebuit să fie contracandidata Laurei Condur spune că, potrivit legii, Comisia care i-a analizat contestaţia nu a fost formată din membrii unei structuri ierarhic superioare Sanatoriului Mangalia, adică Ministerul Sănătăţii, ci din membrii Consiliului de Administraţie al unităţii sanitare. Tot ea a lăsat să se înţeleagă că a fost eliminată pentru că nu a avut susţinere politică. "În viaţă tot ce am obţinut am reuşit prin muncă şi prin inteligenţa mea. Doamna Condur, cu tot respectul cuvenit, este înregimentată politic, cred că a trecut pe la toate partidele care au fost la putere", este de părere Tudora.

"Tudora vroia să devină manager doar în baza brevetului de turism"

Preşedintele comisiei, dr. Constantin Dina şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa are o cu totul altă variantă în cazul Mădălinei Tudora. "CV-ul l-a depus la dosar exact cum l-a listat de la calculator, fără să-l semneze sau să-l dateze. Nu a fost respinsă din cauza CV-ului, ci din cauza faptului că nu deţinea diplome agreate de Ministerul Sănătăţii. Nu avea nici un curs în domeniul sanitar. Doamna Tudora vroia să devină manager doar în baza brevetului de turism, care nu suplinea un curs de management sanitar sau un master în domeniul economic. Iniţial am crezut că are un dosar corespunzător funcţiei pentru care vroia să candideze, însă nu a fost aşa", a declarat, pentru "Replica", dr. Constantin Dina. Facem precizarea că Laura Condur este preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie "Tomis" Constanţa, membră a organizaţiei PDL Mangalia şi a fost susţinută pentru această funcţie de către deputatul PDL Zanfir Iorguş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218