REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL! Nicușor Dan, la un pas să-i dea cu dulapul în cap lui Bădulescu. VIDEO!

SCANDAL! Nicușor Dan, la un pas să-i dea cu dulapul în cap lui Bădulescu. VIDEO!

Replica API 6 iunie 2020 | 00:02 4403

O conferință de presă cu scandal a avut loc vineri, în Prelungirea Ghencea, susținută de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul capitalei, Aurelian Bădulescu, însă nu cu mâinile goale, ci dotat cu un dulap.

Nicușor Dan nu a fost lăsat să vorbească și a luat dulapul, încercând să-l mute în afara cadrului și l-a trântit.

„Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan. La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit.

Video:

Conferința a avut ca scop prezentarea bilanțului de mandat al Gabrielei Firea.

In cele din urmă, Nicușor Dan a început conferința de presă, dar viceprimarul a intervenit la fiecare cuvânt rostit de candidatul PNL-USR, strigând „Fals!”, „Mințiți!” sau „Nu este adevărat!”

Câteva persoane au huiduit, iar viceprimarul PSD al capitalei a spus că-l înjură pe Nicușor Dan, moment în care acele persoane i-au spus lui Aurelian Bădulescu că de fapt îl înjură pe el.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

„Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, i-a răspuns Bădulescu, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuia prostalaul bagat in dulap, aruncat in dunarea si se oprea undeva in delta si scapa Firea de asa un cretin
1
2
Amindoi sint penibili -----Trist e ca pnl-ul l-a gasit pe ala ca viitor primar ----Doamne fereste de asa ceva !
3
6
Badulescu a venit la conferinta "docentului" Nicusor cu un dulap, deoarece sefutul sau, rares bogdanel, alta marioneta politica a bunului vostru presedinte weber, a spus pe facebook pt voi raspandaci mici si ascultatori, ca viitorul candidat PNL la primaria capitalei ar trebui sa cam iasa din dulap, ca atare i s-a adus omului dulap. Eu cred ca asa vehementi cum sunte-ti, voi acesti destepti si mai ales vocali votanti PNL, sa va slugariti si sa ascultati cu atentie ce va mananca din... gura, frumosii era sa spun desteptii, dar ala e antonim vostri lideri.
2
6
Mancati rahat ziaristilor de doi lei!Asta ati vazut voi,ca a vrut sa-i dea cu dulapu-n cap?
3
6
2 mafioti. Niciunul din ei nu e mai breaz.
3
11
Bravo PSD! Am fost pus sef de guzganu rozaliu unchiu hrebenciuc Am 5000 de euroi. E bine mai stau.
2
10
Firea si-a trimis la inaintare sluga, un kkt de om, mare turnator
14
1
a facut o curatenie generala la curul moldovencei firea. Un lingau mai mare rar am vazut. Dar sa revenim la ale noastre : muie pesedeistii si pesedeului cu mult cacat !!! Mai ales postacilor pesedei !!!
16
2
S a dus la superiori?sau a primit ordin si recomadare sa se duca acolo?Si daca s a dus a mai gasit si din dosarele care lipsesc de prin 90 asa ...nimic?Cat de prosti pot sa fie,astia se "toarna " intre ei doar daca" le reiei traseul" iti dai seama de ce acolo si nu in alta parte!Acum filmez compozitia acestui mesaj si momentul in care dau ENTER in caz ca ma"impedic" pe scara sau ma" julesc" din greseala sa ajunga la cine trebuie DOVADA,dar nu mor caii cand vor cainii!WWG1WGA
3
9
nu e vreun ingeras. Are multe probleme. A desfasurat actiuni civice impotriva dezvoltatorilor, dar tot asa preferentiale precum stelica facturica cu Celco. De asta i se zice nicusor plicusor. Ipocrizia scufunda romania
4
12
Du-te la Oltina ca ti-a taiat Chirciu lacatul de la balta.Pe acolo nu gasesti Nicusori Dan,dai de Mircea,Aparu,Costache...iti baga ochelari-n cur instant.
15
1
Cat costa sa-i aduci pe astia la un eveniment? Onomastica, botez, nunta ceva? Am vazut ieri niste faze cu Arsinel si regretata Stela Popescu, astia sunt mult mai tari! Ce Las Fiebinti, ce comedii americane sau frantuzesti, astia sunt tari tari de tot! Sa-i aduca Fagadau la Revelion si il votam cu doua maini! Azi chiar am ras pe bune cand i-am vazut! Doar ca s-ar putea sa fie cam scumpi, costa mult ca-i vedem la tv p-astia, la cat devalizeaza si la cate prostii fac de incompeteni sunt nu stiu daca se merita ca radem de ei din cand in cand
16
1
Nicusor Dan a avut dreptatea de parta lui. Badulescu s-a purtat ca un badaran prost crescut.
17
4
carnatul ala PSD-ist a venit sa-i arate lui Firea cat de pupincurist loial este. in fapt, jeg uman.
23
4
Redusii astia de romani nu voteaza matematicieni ca Nicusor, voteaza animale needucate ca cel de la pzzd, cu instigarea in sange. Apoi se mira si tipa de clasa politica carei tine cu pensii si salarii ca in Africa de 30 ani. Pai daca ne conduc hotii si scursurile, cum credeti ca vom fi si peste inca 30 ani?
26
3
Aurel nu avea ce cauta la conferinta. Venea marsav pe la spate si il tot intrerupea pe Nicusor, care a dat dovada de f mult bun simt. Asa da varf, campion la matematica la concursuri internationale. Aurel e un analfabet, i-a dat clasa Nicusor la greu. Astia sunt PSD -istii fostii corijenti si repetenti care nu au viitor.
27
4
Nicusor coaie grele. Sa ne suga la ele idiotul asta pnl ist. Jeg uman, muist de serviciu al ciumei galbene.
5
25
Dupa mekla Nicusor Dan pare a fi Colombo de Romania, Badulescule un genunchi in coaie a la Boureanu ar fi mai ok, sau un cap in gura a la Basescu, ar fi si mai ok.
8
17
Ce asteptari sa ai de la o scursura precum idiotul PSD Badulescu?
30
8
Imbarcarea Plicusor Dan ia l si pe Badulescu tine l bine!O sa fugiti cand o sa se afle nu mai e mult,va cade masca aia medicinala si aia naturala!E disperare si panica ca li-se duc SEFII GATES,SOROS,la puscarie curand,e inevitabil sa nu, daca isi va face bagajul Hussein Barry zis si Obama, toata imunitatea nu il scapa de TRADARE si "Guantanamo renovat proaspat",se duc si sefii astora!e atat de GRAVA PROBLEMA ca daca s ar afla n ar mai dormi nimeni! WWG1WGA
7
29
Nicusor Dan e omul lui Bill Gates care vrea sa va bage cipuri in creier dar nu are in ce ca e asa netezid de antena 3 ca aluneca.In schimb maimuta de Badalau e caracterizarea PSD.
12
30
Am print screen de la cometariile postate. Acum ca le ati sters o sa le distribui. Oricum e bine ca ati corectat ce era gresit.
16
4
Ce sa te mai astepti la Nicusor puisor ??
8
29
acest Nicusor Dan, omul lui Soros in mod vizibil se vede primar in slujba cui? in slujba lui Soros fireste, uite cine se vrea primar un trepadus cu o inaltime de 1.50, inaltime mica dar tupeu mare
11
37
badulescu un jegos agresiv si bolnav la creier, sublaternul tzatzei firea.
39
5
Ce idioti ! astia-s oamenii pusi in functii politice...toti parvenitii si needucatii! Le place scandalul si circul!
28
3
un asa animal, ca badulescu asta, n-am vazut.Asta e fata psd-ului.Mai au 3 luni, si la gunoi cu infractorii si cotoroantele pesediste.
46
7
Badulescu, nu trebuia sa fie arestat?
43
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367