REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Conflict la cel mai înalt nivel, despre noul format al Cupei Davis. Roger Federer despre Gerard Pique: „Nu m-am întâlnit niciodată cu el”. Pique: ”E o comunicare proastă”

Conflict la cel mai înalt nivel, despre noul format al Cupei Davis. Roger Federer despre Gerard Pique: „Nu m-am întâlnit niciodată cu el”. Pique: ”E o comunicare proastă”

Replica API 12 octombrie 2019 | 21:54 449

Roger Federer (38 de ani, 3 ATP), a declarat că nu a discutat niciodată cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, (32 de ani) cu privire la schimbarea formatului Cupei Davis.

CONTEXT: Federația Internațională de Tenis a aprobat anul trecut schimbarea formatului Cupei Davis, fiind prima modificare a formatului din istoria competiției înființată în 1900.

Competiția și-a schimbat numele în World Cup of Tennis Finals și s-a transformat într-un unic turneu la care participă 18 echipe.

Această decizie a produs controverse în rândul mai multor sportivi cunoscuți.

Cu ceva timp în urmă, jucătorul catalan și noul investitor de la Cupa Davis a explicat că i-a trimis un plan de competiție lui Roger Federer pentru dezbatere, însă tenismenul cu 20 de titluri de Mare Slem în palmares a negat acum afirmațiile lui Pique.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu Pique. Deci n-am știut că trebuie să lucrăm la ceva.

Am depus multă energie în Cupa Davis de-a lungul anilor. Am jucat o mulțime de meciuri. A fost un vis devenit realitate în 2014 (n.r. an în care Elveția a câștigat turneul). Nu m-am retras oficial din Cupa Davis, dar va fi imposibil să mai joc în noul format”, a afirmat Federer.

PIQUE: „EXISTĂ O COMUNICARE PROASTĂ ÎNTRE FEDERER ȘI AGENTUL SĂU”

Pique a continuat schimbul de replici cu Federer în contradictoriu și a afirmat că este vorba despre o lipsă de comunicare între Roger și agentul său.

„Probabil există o comunicare proastă a lui Federer cu agentul său. Eu am vorbit cu el și ne-a spus că este deschis să vină la discuții, dar nu a venit", a răspuns catalanul.

Decizia de a se schimba formatul Cupei Davis a venit după ce Kosmos, firma de investiții a lui Gerard Pique, s-a angajat să plătescă 3 miliarde de dolari pentru următorii 25 de ani.

NOUL FORMAT AL CUPEI DAVIS

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367