REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Conflictul pluteşte în aer în Marea Neagră: Rusia monitorizează deranjant de aproape distrugătorul USS Ross

Conflictul pluteşte în aer în Marea Neagră: Rusia monitorizează deranjant de aproape distrugătorul USS Ross

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 280

Rusia a mobilizat două nave militare pentru monitorizarea distrugătorului american USS Ross, care se află în Marea Neagră, afirmă surse militare ruse citate de agenţia de presă Tass, potrivit mediafax.

Distrugătorul american USS Ross a ajuns luni seară în Marea Neagră, fiind a patra navă militară trimisă de Statele Unite în această zonă în 2019, informează publicaţia Stars and Stripes.

"Aliaţii noştri din zona Mării Negre continuă să joace un rol-cheie în menţinerea securităţii în spaţiul european", a declarat comandorul Dave Coles, comandantul distrugătorului USS Ross.

Statele Unite şi Alianţa Nord-Atlantică au semnalat că vor intensifica prezenţa militară în Marea Neagră pentru a contracara acţiunile Rusiei.

Flota militară rusă a Mării Negre a comunicat că monitorizează deplasarea distrugătorului USS Ross. "Flota rusă a Mării Negre monitorizează constant deplasarea distrugătorului USS Ross, care a intrat în Marea Neagră", se arată într-un comunicat remis agenţiei de presă Tass.

"Începând din momentul intrării în Marea Neagră, nava militară americană a fost plasată sub supraveghere constantă cu sistemele instalate pe coastă. În plus, navele de patrulare şi recunoaştere Vasili Bikov şi Ivan Khurs monitorizează direct activităţile navei", a transmis Centrul rus pentru coordonare în domeniul Apărării.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminati cu prostiile, nu mai creati panica, nu este vorba de niciun conflict, este vorba doar de economie. Rusia se dezvolta economic, de fapt toata Lumea se dezvolta economic dar noi stam cu negativismul in gura, crizati si isterici, daca nu e razboi, e cutremur, daca nu e cutremur, e criza, de fapt e prostie.
4
0
Vin vremuri grele..
1
2
Conflictul pluteste in aer de cateva zeci de ani.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367