REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CONFORT URBAN, despre MODERNIZAREA bulevardului TOMIS

CONFORT URBAN, despre MODERNIZAREA bulevardului TOMIS

Replica API 26 august 2020 | 00:23 3117

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tomis. Se lucrează acum la ultimul sector cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia. Pe lângă lucrările care au loc la partea carosabilă și trotuare, echipele de muncitori au început turnarea primului strat de asfalt pe pista de biciclete.

”Primăria Municipiului Constanța execută la aceasta dată ample lucrări de amenajare a bulevardului Tomis. Echipele de muncitori au început turnarea primului strat de asfalt la pista de biciclete, urmând a se aplica stratul de uzură. Acum se lucrează intens pe sectorul cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia, după ce în primă fază s-a lucrat la amenajarea primul sector cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Se lucrează la refacerea trotuarelor cu pavele moderne și se amenajează zone pentru spații verzi. În paralel, echipele execută lucrări și la partea carosabilă, urmând ca după finalizarea acestora sa se efectueze marcajele rutiere. Bulevardul Tomis se află în plin proces de reabilitare pentru ca toți locuitorii orașului să se bucure de trotuare și străzi moderne, piste de biciclete și mult spațiu verde”, Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai sunt si alte strazi primare in Cta . Baba Novac, Hasdeu, Portitei, Poporului, Lapusneanu, de astea cine se ocupa Chitac
1
0
Asa este, sunt si oameni mai in varsta , dar.....cu cine sa faci !? Nu mai avem meseriasi , masoritatea lucreaza afara , iar cei de acasa , nu le place munca ?
0
0
Cand vor termina? Au inceput acum un an, se lucreaza cu cativa oameni, multi in varsta. Sunt curios cu ce plan de sistematizare vin peste un an?
1
0
Stati numai sa termine si o sa apara baietii de la RAJA cu gropanele lor!
2
0
Bai asta de te impiedici ca bobocul nu este vina la batrani ca au fc astia pistele pe trotuar. Trotuarul este pt pietoni nu pt gauri de covrig ca tine cu bicicleta ta
1
0
gazonul pus nu s-a prins nici in 5% din cazuri. in situatia in care in zona nu ploua prea des, nu este o solutie pentru zonele verzi. trebuiau puse plante rezistente la seceta. cat despre locurile de parcare... in spatele blocurilor nu mai sunt locuri disponibile, iar in rest sunt doar cu plata. trebuiau facute locuri de parcare pentru rezidenti!
1
0
De ce ati ingustat ma trotuarul? Pe banda unde in poze este verde, va fi noroi in permanenta, idiotilor! Iar biciclistii merg tot pe trotuar, de cate ori era sa ma loveasca....
4
0
Spuneti-i tractoristului din beidaud si porcului de la raja ca si gurile de canalizare trebuiesc aduse la nivelul asfaltului. Aveti frigiderele pline de la soferi. Dezastruos arata strazile.
8
0
Si consilierii PNL au apribat planul de lucrari! Deci....sa votam in cunostinta de cauza. Pnl nu a miscat nimic.
3
2
Acelasi rahat, o data la 4 ani livrat. Praf in ochi pentru prosti. Spor la votare.
10
0
Cat a luat primaru spaga ptr lucrari !? Tot 10%
6
0
Bai nene, da cu parcarile alea ce ati avut? Ai idee fagabou, ce macel e pe parcare in zona? Nu gasesti un loc de la amfiteatru la capitol fmm
16
1
Bolovanul de Fagadau crede ca prosteste constantenii. Se focalizeaza doar pe bvd tomis si mamaia, de parca doar cele 2 bulevarde inseamna cta. nu-l votati fratilor, nu merita. este depasit de situatie.
20
1
DISCONFORT URBAN ati vrut sa scrieti
23
3
Hotilor !!
18
3
Orasul arata din ce in ce mai bine se vede clar
7
20
S.C Confort Urban., avetio o singura echipa pe care o mutati in diferite puncte de lucru ale orasului?! Ca sa se lucreze paralel. Toata vara ati avut santier in oras. Ati pus asfalt la radacinile copacilor. Era necesar si asta?! Exista supervizare la ce faceti acolo? O mare bataie de joc. Nimic mai mult.
23
0
Parcarile facute in spic care ingustau trotuarul. Sper sa se desfiinteze genul acesta de parcari de pe toate bulevardele orasului. Absolut toate! Pe cand sens unic pe bd Ferdinand?
8
16
Abia astept sa ies cu bicicleta pe pista cea noua si sa ma impiedic de pensionarii care poarta bidoane de bere si sticle de vin.
14
8
Cate blesteme si injutaturi isi is faga si toti consilierii. Ce porcarie sa scurme bulevardul Bai sunt atatea de facut si voi stricati ce era bine. Praful si pulberea de voi
19
3
pe Bdul Tomis se deplaseaza Fagbou spre si dinspre serviciu, ca el locuieste in Tomis Nord, de asta exista doar Bdul Tomis
24
2
oare s-au impartit pe ultima suta de metri contractele si banii?
20
0
DAR PANA ACUM CE FACUSI? TEA APUCAT ACUM ZORUL ASA SE PROCEDEAZA IN TARILE BANANIERE
32
2
A intors orasul cu curul in sus.
36
2
Dati-i tare ca e campanie electorala
41
2
Bai frate,dar in orasul asta doar Bdul Tomis exista?
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614