REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Confort Urban, ‘MULŢUMIM’! Zilnic ne rupem maşinile în câteva sensuri giratorii din oraş!

Confort Urban, ‘MULŢUMIM’! Zilnic ne rupem maşinile în câteva sensuri giratorii din oraş!

Replica API 23 februarie 2018 | 10:16 295

Dacă nu sunteţi în stare să le întreţineţi, DE CE AŢI UMPLUT URBEA CU ELE?

Dacă nu sunteţi în stare să le întreţineţi, DE CE AŢI UMPLUT URBEA CU ELE?

Deşi autorităţile locale se bat cu cărămida în piept că, în ultimii ani, au refăcut mai multe artere rutiere din municipiul Constanţa, încă mai avem drumuri unde şoferii îşi rup maşinile în două. Dacă o groapă mai poate fi ocolită atunci când se află pe una din benzile de circulaţie, nu acelaşi lucru putem spune atunci când se află chiar în sensul giratoriu. Există sensuri giratorii în care, dacă nu eşti atent, ori îţi pleacă roţile înainte şi te lasă în urmă, ori îşi distrugi telescoapele şi planetarele, din cauza gropilor şi a craterelor formate în jurul lor.

Două astfel de situaţii întâlnim la sensul de pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona cimitirului, dar şi la capătul podului IPMC, în aceeaşi zonă. După cum spuneam, în jurul lor s-au format gropi în asfalt, iar dacă acestea sunt pline cu apă, cum sunt, de pildă, în aceste zile, sunt greu de observat, iar cine nu este familiarizat cu ele, mai mult ca sigur pleacă mai departe înjurând de toţi sfinţii.

Astfel de drumuri întâlnim aproape în tot oraşul, iar reprezentanţii societăţii (Dis)Confort Urban, firma care se ocupă, sau ar trebui să se ocupe de „confort”, au fost înştinţaţi şi cunosc destul de bine acest lucru, ba au mai şi promis că se vor ocupa „în scurt timp” sau „mâine”. Care „mâine”, nu se ştie, dar vreodată poate se vor ocupa. Până atunci, invităm constănţenii să preia exemplul celor care au plantat flori în gropile din asfalt, în mai multe judeţe ale ţării, măcar să avem gropi frumoase şi folositoare la ceva.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alexe ce ar fi sa ii pupi tu in p... pe toti angajati
0
0
nu mai vorbim pe blvd mamaia sens de mers spre Blvd Tomis,canalizarile ....celebrele canalizari ,baba novac e praf,vlaicu e praf,mircea e varza etc.Niste basinosi impotenti astia de la confort urban.
3
1
Sa nu mai vorbim despre canalizarile de pe Baba Novac de la energia la casa de cultura unde iti rupi masina pentru ca nu poti nici sa le ocolesti nici sa le incaleci. Of Constanta cum si-au batut joc de tine...
3
1
moarte tsd!!! moarte psd!!!
2
0
Scopul real pentru care se tot fac sensuri giratorii nu are nimic in comun cu confortul urban,cu grija pentru soferi. Ba da,este cu grija mamii lor,adica cu dorinta de a obtine lucrari de unde sa iasa ceva parale cu niscaiva spagute,chiar da ca mici dar sa fie acolo....Da-I in ma-sa pe fraierii care platesc taxe incepand cu alea din pretul motorinei si benzinei,continuand cu restul sumedeniei de taxe care in final se aduna in niste buzunare de indivizi de tot cacatul.
4
2
Tot orasul este plin de gropi si nimeni nu face nimic...domnul 'primar' merge teleportat prin oras ,de nu simte si nu vede ....
6
2
niste jeguri si ei si angajati,trintori betivi ordinari care umbla cu masinile inecati in alcol
5
3
Este o groapa adanca de minim 30 zile .pe b-dul Aurel Vlaicu 11...sa facut sesizare si la primarie Pai astia de la confirt urban stiu doar sa fure cum a facut condamnatul penal Farcas Viorel.un hot golan mincinos notoriu Acum isi ispaseste zilele in folosul comunitatii la bucuresti sa nu-l vada lumea in constanta xa se face de rusine
5
0
Mai este o groapa pe Tomis la trecerea de pietoni de la Capitol, pe banda a 2 a
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367