REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Confruntări violente la Washington. Mulțimea scandează împotriva lui Donald Trump

Confruntări violente la Washington. Mulțimea scandează împotriva lui Donald Trump

Replica API 30 mai 2020 | 00:00 1309

Protestele violente din Statele Unite intră într-o nouă etapă. Un grup de manifestanți s-a adunat în fața Casei Albe peste noapte și au intrat în altercații violente cu membri ai Secret Service, agenția care este însărcinată cu protecția președintelui, relatează CNN. Washington DC este unul dintre cele 32 de orașe americane în care au erupt proteste de stradă ca urmare a uciderii lui George Floyd.

Sursa foto: Alex Wong/Getty Images

Timp de cinci ore continuu, protestatarii s-au confruntat cu ofițeri ai Secret Service la barierele din fața Casei Albe. De câteva ori protestatarii au ridicat barierele de metal și au început să se împingă spre zidul de scuturi al ofițerilor. Protestatarii au împins atât de tare, în unele cazuri, încât unii agenți au trebuit să se retragă cu răni minore.

Agenții s-au folosit de gaze lacrimogene și spray paralizant pentru a îi ține la distanță pe protestatarii furioși.

Pe timpul nopții, protestatarii au scandat împotriva președintelui Donald Trump, dar și mesaje de solidaritate cu victimele brutalității poliției. Ei au cerut dreptate pentru uciderea lui George Floyd. Protestatarii au aruncat și sticle de apă și alte obiecte spre agenții Secret Service, iar barierele metalice au fost înlocuite constant în condițiile în care protestatarii le rupeau în încercarea de a pătrunde pe domeniul Casei Albe, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
desi ciorile sunt as stupid as fuck, a gresit trump cand i-a sfidat pe niggaz. o sa se vada la alegerile ce vin.
1
0
era un infractor jegos plin de cox si alcool cu probleme cardiace si respiratorii. A cumparat dintr un magazin folosind bani falsi. Cand vanzatorul si a dat seama de escrocherie a cerut tigarile inapoi. Cioara l a amenintat si a iesit din magazin fara sa returneze tigarile. In urma apelului telefonic a venit politia si l a incatusat. Ala a facut o criza cardio respiratorie si a murit la spital. De ce e vinovat Trump? Ca se folosesc democratii de ciorile manipulate? Pai voi comparati politia din SUA cu asta din Ro? Acolo nu misca nimeni cand politia da un ordin. Ca daca misti te umplii de plumb
4
2
bwahahahahahaahahahahahaahahah
0
5
Oamenii din afara localitatii,relocati cu casca in ureche unii dintre ei special pentru a provoca violente!Giulliani a spus ca trebuia arestata prima persoana care a provocat asa ceva!In rest circ marca G Soros Antifa!Ultima tentativa disperata de al da jos Donald J Trump!Multa bafta lui DJT in lupta cu inamicul invizibil ce devine tot mai vizibil!wwg1wga
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367