REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Congres PNL - Vîlceanu, către Orban: Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi

Congres PNL - Vîlceanu, către Orban: Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi

Replica API 25 septembrie 2021 | 00:00 577

Ministrul de Finanţe, Dan Vîlceanu, l-a acuzat sâmbătă, la Congresul PNL, pe Ludovic Orban că a fost în Parlament alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul, susţinând că actualul lider al liberalilor a ridicat un zid în partid.

"A fost o campanie lungă şi dură, am fost în multe judeţe din România şi am putut să văd ce au cultivat cele două tabere în această campanie electorală. Domnule Orban, nu veniţi la microfon acum să le cereţi susţinătorilor dumneavoastră să respecte pentru că asta i-aţi învăţat toată campania. Nu veniţi acum la microfon să cereţi să nu strige demisia propriului guvern, pentru că asta aţi făcut în Parlament, aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Domnule Orban, aţi ridicat un zid în PNL şi acum, la Congres, vă cer: dărâmaţi zidul din PNL", a afirmat Vîlceanu, în discursul de susţinere a candidaturii lui Florin Cîţu la preşedinţia PNL, scrie Agerpres.

El a spus că este momentul ca liberalii să nu se uite înapoi, ci să fie "cu faţa către oameni".

"Putem să ne bălăcărim cât vrem la congresul ăsta. Românilor nu le va fi mai bine. Asta trebuie să înţelegem cu toţii. Haideţi să ne uităm la români. Avem un guvern care poate să facă bine românilor, a demonstrat-o deja. Să nu î sprijinim pe cei care vor să ne dea jos în Parlament. Din punctul meu de vedere, Partidul Naţional Liberal, începând de mâine, va trebui să fie unit şi va fi unit pentru că va da un alt preşedinte", a adăugat Dan Vîlceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 la suta ca pnt-cd sa ajungeti!
1
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai. Si apropos de zid, sper sa cada fix pe tine zidul ala latura ce esti
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218