REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Congres PSD - Dăncilă: Iohannis şi Barna nu sunt apropiaţi de oameni

Congres PSD - Dăncilă: Iohannis şi Barna nu sunt apropiaţi de oameni

Replica API 24 august 2019 | 00:00 239

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat sâmbătă pe contracandidaţii săi la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis şi Dan Barna, susţinând că aceştia "nu sunt apropiaţi de oameni".

"Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au - nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei", a spus Dăncilă, la finalul Congresului extraordinar al PSD.

Ea şi-a exprimat convingerea că poate câştiga alegerile din noiembrie şi a spus că România este pregătită pentru primul preşedinte femeie.

"Da, am această convingere! (...) Eu cred că da. Dacă a fost pregătită pentru primul prim-ministru femeie, eu cred că România poate fi pregătită sau este pregătită şi pentru primul preşedinte femeie", a spus Viorica Dăncilă.

Potrivit acesteia, "adevăratul sondaj este ziua votului". "Adevăratul sondaj pentru noi este ziua votului. Ne uităm la sondaje pentru că ne arată pulsul, ne arată unde greşim, dacă am luat o decizie greşită, dacă am luat o decizie bună, dar ştiţi foarte bine că adevărul îl vedem la vot. Dacă vă aduceţi aminte, în 2014, domnul Victor Ponta avea 31%, domnul Klaus Iohannis 15%... Şi rezultatul a fost tocmai invers", a explicat premierul. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numiti Escu,roman,si alti cacati sa ma sugeti la doamna pula.
1
1
Viorico esti prim ministrul Romaniei pentru ca asa a vrut un puscarias,ca sa fii presedinte trebuie sa te voteze o tara asa ca nu confunda lucrurile cand spui"am fost prima femeie premier voi fi prima femeie presedinte a Romaniei".
3
1
Avem incredere in dvs, in calitatile si in patriotismul dvs.
0
3
cretin-o, tu esti apropiata de puscarie,faci pasi uriasi , in directia asta si nu este exclus sa devii si presedinte la puscarie
3
1
Kongresu ciumatilor rosii. Mare concentratie de jigodii.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367