REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Congres PSD: Fifor despre PNL şi USR: Ei nu sunt în stare să facă nimic

Congres PSD: Fifor despre PNL şi USR: Ei nu sunt în stare să facă nimic

Replica API 26 august 2019 | 01:24 426

Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a criticat dur, sâmbătă, la Congresul partidului, PNL şi USR, susţinând că aceste două formaţiuni politice "nu sunt în stare să facă nimic".

"Vreau să vă întreb retoric, desigur, dacă vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, să fie alături de toţi românii în afară de Partidul Social Democrat. Haideţi să le luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România, un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei nici măcar atât cât să facă o echipă. Încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să le fie candidat şi nici nu cred că sunt convinşi de lucrurile pe care le fac. Credeţi că o să se înţeleagă cu toţi românii şi o să înţeleagă ce-i trebuie aceste ţări? Răspunsul este, desigur, nu", a afirmat Fifor.

Despre liberali, secretarul general al PSD a spus că aceştia nu au "capacitatea de a menţine măcar creşterile pe care e care Partidul Social Democrat le-a reuşit la guvernare".

"Credeţi că vor lucra bine în instituţii cu oamenii pe care deja îi ponegresc, îi jignesc şi îi ameninţă că îi dau afară? Nu. Soluţiile lor de guvernare au fost promovate chiar zilele trecute printr-o ameninţare: Vă tăiem salarii, vă tăiem pensii, că luăm voucherele, vă luăm subvenţiile şi-o să vă luăm cam tot ce mai aveţi. Credeţi că aceşti oameni, cei din Opoziţie, sunt în stare să fie alături de români? Răspunsul este nu. Aşa este stimaţi colegi, ei nu sunt în stare să facă nimic pentru această ţară", a susţinut Mihai Fifor.

El a subliniat însă că, dincolo de ce nu pot să facă ceilalţi, cel mai important este ca PSD să ştie să facă.

"Dar, dincolo de ce nu pot să facă ceilalţi, mai important este să ştim să facem noi. Eu ştiu cât de mult munciţi şi cât de mult vă doriţi să câştigăm şi cât de mult meritaţi să avem victoria de partea noastră. Şi ştiu că aţi înţeles din experienţă că alegerile prezidenţiale sunt catalizatorul pentru celelalte cicluri de alegeri şi, de aceea, sunt convins că dedicarea a voastră este totală", a spus Fifor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricine ar veni la guvernare va fi mult mai bun decat psd care nu ca Nua facut NIMIC dar a supt tot bugetul Romaniei cu pensiile speciale date cozilor de topor psd si cu salariile de jde mii de euro pe luna altor pitecantropi psd si odraslelor lor ingalate! Asta trebuie OPRIT imediat de cel care va prelua guvernarea: IMEDIA.
3
0
Din pacate Fifor are dreptate. Da,astia de se infoaie ca ar fi opozantii PSD-ului sunt doar limbrici iesiti din cur ce cred ca totul e cacat si ca pot continua ce a inceput rahatul de Basau. Nu mai merge. Cand spui despre cineva ca nu e bun,arata in p..a mea cu ce esti tu mai bun,daca vrei sa fii crezut. Altfel esti doar un boschetar cu creier lichefiat dar cu cravat si costum.
0
3
bai nemerni bolsevic, la voi "a nu fi in stare sa faca nimic" inseamna a nu pune botul la furturi.gataaa, vine si sfarsitul vostru ciumatilor.ati nenorocit tara asta.
3
0
pai si voi ce ati facut?absolut nimic.o sa vedeti la alegeri rezultatul
4
0
Adica voi macar ati furat si distrus tot ce mai era bun prin tara asta prosti aia nu sunt in stare de asa ceva.
4
0
stai sa ajunga la guvernare unde voi nu ati facut nimic decit ati furat si o sa vedeti ce usor o sa ajungeti la pirnaie tot pesedeul de la ultimul primar furacios la ultimul ministru care nu-si poate justifica averea
4
0
si tu neghiobule de ce esti in stare, asteptati va veti alatura PNTCD-ului
5
1
Kongresu prostiei absolute.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614