REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Congres PSD: Viorica Dăncilă, desemnată candidat la alegerile prezidenţiale

Congres PSD: Viorica Dăncilă, desemnată candidat la alegerile prezidenţiale

Replica API 26 august 2019 | 00:54 726

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâinii. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diacunu, alta Luoaza carea-a mancat rahat cu karul la haznaua lui voiculescu ce de-acolo si-a luat tainul slugoiul! Asta face pereche cu Grafini, amandoi sustinuti si finantati de voiculescu.
1
0
Independent de partidele pulii,candideaza Mircea Diaconu. Fara sa fie decat un om al romanilor,are curajul sa fie un presedinte real. Inca nu am avut asa ceva si lumea este speriata de normalitate. Dancila si altew figuri sunt slugi partizane unor clici,Doaconu este inca necurvit. Nu este un ghiolban,nu este marlan,nu are discurs de dictator ,de asta romanilor li se pare ceva ciudat. Ei bine asa e un presedinte al romanilor,nu al unui partid sau a unei gasti de mafioti cu servicii care manipuleaza mintile cretineilor.
1
1
Bai prostule Johanis daca ar fi bagato in seama pe Viorica dragostea ta"a se citi aleasa ta"ii dadea un telefon lui Reghe si o trimetea ala pe ANA- MARIA sa candideze ca independent si o facea aia muci pe aleasa ta.
3
0
mina moarta.
1
0
Decat Dulapul mai bine Viorica.
4
9
O vaca de femeie care arata de parca ar fi inghitit godinul. Nu mai exista rusine in tara asta, o mizerie analfabeta care se crede deja mare om politic. Primim ce meritam intr-o tara in care toti asistatii social si toti tiganii infractori voteaza.
14
2
Circ! Ai dracu psdisti, baga tuta la inaintare, sa-si asume ia esecul. Apoi sa vina ei, esalonul doi, la conducere. Cine isi poate imagina ca Vasilika are vreo sansa sa ajunga in turul doi? Nu mai e nici Livake cu gasca lui din Telemorman. Asa, o faca pe biata, sa creada ca e miezul si ca ca ea nu mai e nimenea. In alta ordine de ideii, aceasi stare de voma cand vezi atata pupincurism si servilism. Circ domle. Circ. Apropo, nu l-am vazut pe nea Felics!
12
2
O sa pateasca ca Ponta! Astept cu nerabdare,ziua alegerilor, momentul in care, cel putin la cta, membrii psd vor primi sms,undeva pe la ora 18, sa mobilizeze oamenii sa voteze contracandidatul dnei!
8
2
Cel mai mare partid pentru ca asta e adevarul, prost sau bun are cel mai multi spalati pe creier, si din toti aia tu sa o alegi pe tuta asta, inseamna ca aia din esalonul doi sunt niste genii. Sa convingi prostimea sa puna candidat una care nu stie sa si lege sireturile de la cizme, inseamna ca ai veleitati de adevarat politician. Daca iese proasta asta presedinte, veti avea niste ani foaarte dubiosi de trait. Eu as vota o, doar sa vad care e de fapt master planul.
12
3
Nu destepta romanul. Este acea misiune imposibila. Eu am renuntat, lasa i asa sa moara pe limba lor.
6
2
Pe scurt, pesedeul e' futut!
13
2
Se spune, pe buna dreptate ca, Dumnezeu nu bate cu parul. In cazul nostru bate cu vaca absoluta! Veorica a devenit in mod oficial, Bombonica de pe coliva psd-ului! Pana ieri am trait cu teama in suflet ca o sa se gaseasca cineva in tot psd-ul care sa se trezeasca din starea de lingau umil si sa-si aduca la realitate complicii. Vidanjorii, deja se pregatesc sa asaneze haznaua politica, psd!
11
1
Inainte de a atribui esecul tarii presedinteleui, cititi constitutia sa vedeti ce atributii are. Cresterea nivelului de trai, a economiei, etc sunt prerogativele legislativului si executivului.
7
1
Sa observati textele bine invatate de postacii psd.acum sa revenim la subiect cat de tampit sa fii sa spui ca presedentintele nu a facut nimic?pai bai tuto nici nu are ce sa faca ca astea s atributele lui.a avut grija iliescu si securistii lui sa faca in asa fel incat presedintele sa o arda aiurea.cine crede ca presedintele face si desface inseamna ca traieste intr un vis.tot ce se intampla este din cauza sau datorita, depinde cum stau lucrurile,guvernului.ai de plm de prosti.postacii psd din tomis nord faceti o treaba exceptionala dar mai modificati discursul.sunteti plictisitori.
11
2
De ce dragi romani sa nu mai fiu presedintele vostru inca 5 ani de liniste?.Voi fi presedintele care nu o sa deranjez pe nimeni doar sa ma lasati ca eu sa imi fac hobbyurile mele,sa schiez,sa fac drumetii,sa ma plimb cu Carmen prin tari straine,sa merg cu bicicleta,tenis,golf,plaja la Neptun trei luni de zile,etc.Vedeti ce de activitati diverse am sa nu ma plictisesc in cei 5 ani de zile?.Iar voi prostii mei care veti pune votul pe mine o sa va multumesc cu sintagma"lucrul bine facut pula in gura nu va durut".
3
14
Viorica...presedinte ONU.
6
2
ca Mudava in 96 a luat mai multe voturi decat va lua Viorica dar se pare ca asta e si intelegerea ca sa iasa neamtul presedinte inca un mandat!
13
1
Eu zic sa o nominalizeze pe scarba aia de la Directia Agricola Constanta, numita BRUCHENTAL ANTONIA IULIA si cum plm o mai cheama. Pe ea pentru functia de Presedinte pentru ca este unu monument de PROSTIE si pe SONICA MIHAELA pentru fu lnctia de prim Ministru pentru ca ii place spaga mult de tot. VI SE STRANGE LATUL CATELELOR SI O SA RASPUNDETI PENTRU TOT CE FACETI ACUM TARFE ORDINARE CE SUNTETI. CULCATI-VA PE O URECHE NICI NU GANDITI CE V-AM PREGATIT. Sonico vezi ca dipLOmele ce le-ai dat cu bani VOR DEVENII PROBLEMA GRAVA. BRUCHENTAL AI DIVORTAT CA SA NU TI SE VADA SPAGA PRIMITA. ORDINARELOR
10
1
La cat de disperat era Tariceanu dupa sustinerea P.S.D.eu ma asteptam ca manechinu sa o ceara de nevasta pe Viorica,asa aveam cel mai tate serial de comedie la televiziunile din Romania pana in noiembrie.
17
1
Sa-i mancam fofololanca ei ca ne scapa de werner ,
6
17
Bravo limbistii mei sa ma pupati in cur si in pula sa o criticati pe Viorica si psd.Tot eu voi presedinte inca 5 ani de frecat pula mergand pe la uniunea europeana si america.Am fost la Donald Trump sa ma ajute sa iau presedinte in schimb sa le dau gazele din marea neagra.La deruta am bagat o ca vreau sa iau vizele ptr romani sa creada pulimea din romania sa ma implic ptr ei.
6
24
cum le a lut o gura pe dinainte aplaudacilor de la antena 3.... cel mai mare partid, partidul comunist, acum denumit psd
20
4
vise marghioalo
19
2
Astia sunt cretini , la PSD, prostia este la rand inalt , asa ii asigura victoria lui Iohannis
28
2
Viata este corecta. Ce seamana omu, aia culege. Proasta satului va duce PSD sub 10 procente. Disparitie usoara...
29
2
Multumim PSD ca iesi de pe scena politica
35
3
Hgdsfghbhhhhahahahahaha
6
2
Veorico, oare nu iti dai seama ca esti tuta ? Pai tu esti la Suceava si tu zici ca esti la Hunedoara?? Nu te alege nici barbatul tau. Tuta 20...20. Cum ai stat 9 ani in Parlamentul European, cand tu nu sti nici lb.romana??
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367