A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.replicaonline.ro/rbin/data153000/16_dragnea.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONGRESUL PSD: Social democraţii au validat instalarea lui Liviu Dragnea la şefia PSD

CONGRESUL PSD: Social democraţii au validat instalarea lui Liviu Dragnea la şefia PSD

Replica API 18 octombrie 2015 | 15:13 146

Social-democrații au validat, duminică, în cadrul Congresului extraordinar, instalarea lui Liviu Dragnea la şefia PSD, după ce a fost ales preşedinte al partidului la scrutinul intern organizat în urmă cu o săptămână. Totodată, vor fi aleşi cei care vor forma echipa lui Dragnea: un preşedinte executiv, funcţie disputată de Valeriu Zgonea şi Constantin Niţă, şi 14 vicepreşedinţi, posturi penru care s-au înscris în cursă 21 de candidaţi.

Peste 4000 de delegaţi social-democraţi din toată ţara au venit duminică, în Bucureşti, pentru a îşi alege conducerea centrala şi pentru a-şi valida preşedintele ales duminica trecută. Congresul Extrordinar al PSD, convocat de la ora 11.00, are loc la Sala Palatului.

Liviu Dragnea a fost declarat președinte al PSD cu unanimitate de voturi. Potrivit rezoluției citite de Florin Iordache, Liviu Dragnea a obținut la scrutinul intern, care a avut loc duminica trecută, 442.650 de voturi "pentru" dintre cele 457.764 exprimate de membrii de partid.

Liviu Dragnea a luat cuvântul la Congresul PSD, în aplauzele sălii

"Vreau să îi mulţumesc lui Victor Ponta. Victor, aproape toate deciziile le-am luat impreună şi cele bune, şi cele rele, şi nu am cum să uit o seară de februarie 2010, în care impreună am stabilit şi ne-am asumat niste obiective. Mare parte dintre ele au fost realizate. Am construit cel mai de succes proiect politic al României. Am dus PSD la guvernare. Noi ştim să depunem o motiune de cenzură. Am reusit sa facem mult bine pentru romani. Dar, Victor, ştii ca sunt unele obiective pe care nu le-am dus la capăt, deocamdată. Eu vreau să merg mai departe şi vreau să fii lângă mine, aşa cum eu am fost langa tine. Îţi multumesc pentru modul in care conduci Guvernul României", a declarat Liviu Dragnea.

"Le mulţumec partenerilor nostri. Lui Gabriel Oprea, un reper în ceea ce înseamnă corectitudinea şi un factor de stabilitate. PSD şi UNPR pot forma o stângă puternică care să meargă cu fruntea sus in alegeri. Lui Tariceanu si Daniel Constantin le multumesc pentru modul civilizat si colegial in care guvernam impreuna.

Le multumesc colegilor pentru increderea pe care mi-au arătat-o când mi-au delegat funcţia de presedinte interimar. A fost o răspundere uriaşă şi cred că am reusit să duceam PSD inainte prin momente dificile. Impreuna vom reincepe reconstructia partidului.

Multumesc miilor de membri de partid care mi-au dat incredere sa candidez, nu a fost o decizie uşoară", a mai spus Dragnea.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218