REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilier al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT. Ce a declarat Paul Ionescu la plecarea de la DIICOT

Consilier al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT. Ce a declarat Paul Ionescu la plecarea de la DIICOT

Replica API 3 iulie 2018 | 00:43 305

Paul Ionescu, consilier al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul DIICOT pentru audieri, potrivit România TV. Aceeaşi sursă susţine că Paul Ionescu a fost citat în calitate de martor într-un dosar de evaziune fiscală.

Paul Ionescu a ajuns luni dimineaţă la DIICOT pentru a da declaraţii într-un dosar instrumentat de Direcţie. Mai bine de o oră a stat Paul Ionescu la DIICOT, iar la ieşirea a declarat că a fost citat ca martor, dar că nu poate da detalii.

"Nu este un dosar din zona politică, din zona parlamentară. Este un dosar din viaţa mea privată. Am calitatea de martor. Din acest dosar nu vă pot da niciun detaliu. (Persoanele implicate în dosar) le cunosc din moment ce sunt martor. În acest moment nu mai am nicio legătură cu persoanele din dosar", a declarat Paul Ionescu la ieşirea din sediul DIICOT.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că audierea lui Paul Ionescu la sediul DIICOT nu are legătură cu dosarul în care s-a început urmărirea penală in rem pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Paul Ionescu a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în vizita din Israel.

Cite;te mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367