REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Consilier din Eforie, precizări cu privire la taxa de salubrizare

Consilier din Eforie, precizări cu privire la taxa de salubrizare

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 657

Taxa de habitat aferentă anului 2019 este în dezbatere la Eforie. Cei care doresc să îşi exprime puncte de vedere o mai pot face până în data de 13 ianuarie a.c.!

“Se tot vehiculează în Eforie noi taxe pentru salubrizare şi ridicare a gunoiului! Documentele pot fi găsite pe site-ul Consiliului Local, în dezbatere publică şi oricine îşi poate exprima opinia. Preţul vehiculat, cel de 15 lei, nu este şi nu va fi votat de către Consiliul Local Eforie.

Acesta este pragul maxim la care se poate ajunge! Preţurile şi taxa urmează să fie votate în şedinţa Consiliului Local Eforie. Momentan nu a fost fixată data şedinţei, dar, ca de obicei, voi filma şi voi transmite în direct şedinţa, online”, a declarat, referitor la acest subiect, consilierul local PNL Ionuţ Anghel.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la el. Dezbatere publica pe site-ul consiliului local. Publicati pe facebook-ul primarie si faceti dezbatere publica. Ati vazut ca nu tine vrajeala si ati dat o cotita.
0
0
Acest jeg nu a fost in stare de nimic sa faca doar a furat bani de la noi asta si cand o sa moara o sa ne bantuie acest jeg de om
2
0
Robert date dracu de javra fomista ce esti... Noi, tot orasul venim sa-ti punem gunoiul pe masa sa-l mananci tu si toate slugile tale in frunte cu Crusoveanu...hotii dracu ce sunteti, a-ti omorat eforia bai sobolanilor
4
0
Cand lupii tac, se aud doar JAVRELE!
2
4
Serbane si noua astora din proiect 12 unde nu avem nici macar curent electric tras tot 15 ron vrei pe gunoi?Pai ti-l dam tie pe tot.noua nu ne trebuie gunoiul.ti-l dam gratis ca fi la locul tau.
7
0
E mai prost ca.noaptea
6
5
Cei mai mari hoti ai dobrogei sunt in consiliul local eforie plus primar . In declaratia de avere nu apare la nici unu nimic insa in rralitate au masini luxoase vile de inchiriat si afaceri. Unde e dreptatea? Unde e dna? Unde e anaful? Dormiti futu va n gura.
14
2
Noi penelistii vrem sa ne sugeti
10
5
Oare trage cineva si pentru orasul nostru?Toate arata groaznic invechite si uitate.Robert esti mai rau ca Brailoiu mort.
15
0
Ionut Anghel a supt de la Brailoiu si acum de la Serban.Dezvoltator impbiliar,a obtinut terenul ptr constructia unui bloc impreuna cu Stuparu,face promovare pe site-ul ala a lui,dar nu da chitanta,inchiriaza la negru si se caca pe el....Parveasca are regie cu Saracila,are apartamente in Nord din salariu de consilier si muncitoare la firma nasului lui Robert.
9
6
da ne salubrizam ouale in ma-sa
13
0
Haide-ti mai oameni buni sa scapam odata de jegurile care se tot perinda prin Primarie si '' ADMINISTRATIA LOCALA'' . Aceleasi persoane de ani de zile care nu au facut decat sa isi urmareasca interesele si sa isi plateasca datoriile ! Sa ne castigam orasul si sa il facem ... curat .
13
1
Tot ce face intamplatorul asta de primar e pt a-si plati datoriile catre clanul Crusoveanu. 100 000 de euro din campanie plus dobanda pe care o practica Crusoveanu de obicei
16
4
Ma doare in biga de rivalitati pnl versus psd ascunse in spatele unor firme clientelare...trageti ba oligofrenilor iluminat public in cartierul nou din Ef.sudsi puneti dracu niste piatra pe strazi ca se scufunda casele in namol si o sa va mai plateasca pulea taxele voastre inventate.
22
2
Sa iti iau rasa in pula de primar muist. Esti mai prost ca noaptea
16
4
robica boierica ,crezi ca noi suntem ursi si faci ce vrei ba crezi ca noi suntem mincea sau clovnii tai ba esti martalog cum 15 lei ,105 la firme chiar asa foame mare hai da,ti demisia si gata fugi la hotel pe faleza sau la casa de la agigea !
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369