REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilier exclus din PDL, despre Cazinoul Constanţa: "O să cadă dracului de tot şi o să zicem după aceea că de ce nu l-am vândut"

Consilier exclus din PDL, despre Cazinoul Constanţa: "O să cadă dracului de tot şi o să zicem după aceea că de ce nu l-am vândut"

Replica API 7 iulie 2011 | 00:00 168

PNL solicită retragerea proiectului

PNL solicită retragerea proiectului

Proiectul privind vânzarea Cazinoul Constanţa, în cadrul unei licitaţii internaţionale, a pus consilierii, dar nu numai, pe jar. Proiectul privind vânzarea Cazinoului se află pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, 8 iulie.

Între timp, liberalii s-au întrunit în şedinţă la partid, aceştia concluzionând că vor cere primarului Radu Mazăre să amâne dezbaterea acestui proiect. În cazul în care Radu Mazăre nu va ţine cont de solicitarea PNL, consilierii liberali vor vota împotrivă, a spus Constantin Matei. Tot cosnsilierul local municipal PNL Constantin Matei a mai precizat că: "Sperăm să se ţină cont de propunerea noastră. Vom încerca să o expunem atât înainte de şedinţă, cât şi în timpul şedinţei".

Un alt consilier în schimb, Florin Gheorghe (al cărui statut este incert, în sensul că PDL susţine că l-a exclus, dar el spune că încă nu este o decizie definitivă) declară: "Voi vota pentru acest proiect. Şi aşa toată lumea spune că este simbol al Constanţei şi este lăsat de izbelişte. Să-l donăm ministrului Udrea, dacă nu ne lasă să îl vindem, şi să îl facă guvernanţii. Dar nici aşa nu vor. O să cadă dracului de tot şi o să zicem după aceea că de ce nu l-am vândut", a spus Gheorghe.

Un alt consilier PDL, de aceasta cu "state în regulă la partid", Nicolae Şandru a declarat: "Nu cred că poate fi votat un astfel de proiect. Ministerul Culturii nu şi-a exprimat nici o dorinţă încă. Nu voi vota acest proiect".

Vom reveni şi cu alte declaraţii !

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218