REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilier judeţean PNL, împotriva Festivalului Berii: Invit la rațiune consilierii PSD, PMP și ALDE

Consilier judeţean PNL, împotriva Festivalului Berii: Invit la rațiune consilierii PSD, PMP și ALDE

Replica API 19 aprilie 2019 | 11:21 242

Festivalul Berii, aflat la a treia ediție, este un eveniment deja de tradiție pentru Constanța, eveniment organizat de Consiliul Judeţan. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța, de vineri, 19 aprilie a.c., se află mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea bugetelor de venituri și cheltuieli pentru mai multe instituții din subordinea CJ Constanța ori pentrus usţinerea unor evenimente. Printrea cestea, se numără Festivalul Berii, programat să se desfășoare în perioada 3 – 5 mai a.c. pentru care se alocă suma de 400.000 de lei.

Valoarea proiectul a atras nemulţumiri în rândul consilierilor PNL. După Bogdan Bola, a venit rândul lui Marian Cruşoveanu să-şi exprime nemulţumirea pe pagina de socializare referitor la alocarea sumei către Festivalul Berii, motivând faptul că proiectul nu are legătură cu interesul și nevoile locuitorilor. Consilierul a făcut apel la colegii săi consilieri care deţin majoritatea în CJ să reloce sumele alocate către centrele Delfinul şi Albatros.

„ Am observat că, și în acest an, în bugetul Consiliului Județean au fost cuprinse sume pentru proiecte care se referă la activități care depășesc interesul imediat al cetățenilor din județul nostru. Sunt alocări de fonduri care nu au legătură cu interesul și nevoile locuitorilor, aspect care ne face pe mine și pe colegii mei PNL din cadrul Consiliului Județean Constanța să luăm atitudine, astfel încât suma imensă alocată pentru distracții de genul grătare, mici și bere să fie relocate către două centre de educație inclusivă din Constanța: Delfinul și Albatros. Relocarea acestor sume ar fi mult mai benefice pentru aceste două centre. Același lucru am propus și în comisiile interne ale Consiliului Județean, anume ca sumele pentru acel festival al berii să fie relocate către cei care au într-adevăr nevoie. Acești bani, din ce am discutat cu reprezentanții celor două instituții, vor fi folosiți într-un mod cât se poate de corect și în interesul actului educațional de incluziune socială. Invit la rațiune, la pragmatism pe consilierii PSD, PMP și ALDE pentru ca aceștia să susțină amendamentele care se referă la relocarea de fonduri pentru cele 2 centre de incluziune socială. Astfel, banii vor putea fi folosiți pentru amenajarea unui spațiu de activități în exteriorul centrului Albatros și pentru amenajarea fațadei centrului Delfinul, care se află într-o stare avansată de degradare. Sper ca aceste amendamente să fie susținute de către toți consilierii județeni, astfel încât banii pe care îi avem în bugetul județului să fie folosiți acolo unde este într-adevăr nevoie. Sper ca în ședința Consiliului Județean să relocăm suma de 250.000 RON pentru centrul Delfinul și 500.000 RON pentru centrul Albatros”, a transmis Cruşoveanu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
terminati cu festivalurile de doi bani ale centrului burada care inseamna propaganda electorala mascata a celor de la psd si pmp
3
4
A uitat cand bea la masa cu constantinescu acum se da mare pocait
7
2
la liberali sau adunat toti prosti,,primu e Bogdan suge pixu.
7
3
S-a pocait mache al nostru.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614