REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilier local din Năvodari, în plin scandal cu soția pentru copii. A cerut ordin de protecție!

Consilier local din Năvodari, în plin scandal cu soția pentru copii. A cerut ordin de protecție!

Replica API 1 aprilie 2019 | 00:00 1490

Un consilier local din Năvodari a depus o acțiune în instanță prin intermediul căreia a solicitat ordin de protecție pe numele fostei soții. Acesta consideră că mama este violentă cu fiii săi, fapt pentru care a demarat procedurile în vederea interdicției acesteia de a se mai apropie de cei doi copii. Pe 11 martie, consilierul a sesizat și Direcția Copilului.

În 2017, cei doi soți au divorțat, iar copiii au rămas la domiciliul mamei. Recent, consilierul local a depus o plângere la Protecția Copilului, prin intermediul căreia anunța că femeia și-ar fi maltratat, pe 7 martie a.c., unul dintre fii, lovindu-l puternic peste brațul drept. Mai mult, bărbatul a mers și la instanță pentru a obține ordin de protecție.

Tatăl a spus în instanță că, după ce a părăsit domiciliul conjugal, în septembrie 2017, mama a început să vină cu tot felul de bărbați în locuință, copiii ajungând să fie neglijați de către cea care le-a dat viață. În aceste condiții, minorii au fost preluați de tată, în ianuarie 2018, unde locuiesc și în prezent, iar părinții și-au făcut plângeri reciproce la poliție și la DGASPC. Minorii au păstrat legătura cu mama, dar, potrivit lui tatălui, aceasta s-ar fi manifestat în continuare ostil față de fiii săi. Tatăl a povestit judecătorilor că minorii au fost afectați emoțional, devenind frustrați și anxioși, urmând chiar consiliere psihologică.

La rândul ei, mama a declarat judecătorilor că nu și-a agresat fiul, ci bunica maternă, potrivit rolli.ro., fiind cea care l-a apucat pe copil de mână pentru a-l duce la vestiar, aflându-se la antremanentul de handbal.

Tatăl nu a convins instanța că cei doi minori se găsesc într-o stare de pericol generată de mama lor și care se impune a fi înlăturată printr-un ordin de protecție, fapt pentru care magistrații au respins acțiunea. Consilierul a formulat recurs.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu candida in locul lui Tatal tau ca va fi surprize
0
0
Stirea aceasta este falsa ! Parintii mei au divortat cu multi ani in urma, si sub nici o forma nu a mai fost un alt proces intre ei, decat cel de divort. Inainte sa apareti cu stiri false, consultati sursa.
0
0
Na, dupa decizia de azi, a cam pierdut domnul consilier. Ce te faci vere? Ti-ai luat-o urat de tot
0
0
... la Cherhanaua Navodari ? Inseamna ca si-au investit bine shpagile domnii consilieri locali ai Primariei Navodari ! Oare cine i-o fi aranjat sa-si traga un hectar de teren pe malul marii si plaja privata ? Unul moldovean inalt si cocosat sau un oltean pitic ?!?!?!?
2
0
Un semianalfabet cu facultate la f.r. in Chisinau ca asa il obliga functia de sef de Organizatie ! Pai asta e exemplu la Tineretul P.S.D. ? Aschilopatul asta pus paravan de puscarias ? Mai pupa astia mandat de consilieri la anu' cand ne-om vedea noi ceafa ! Dar au avut grija sa-si traga terenuri si sa construiasca blocuri din shpagi ... asa prosti cum sunt ! Fraiera e fosta consoarta ca nu-l da in gat la D.N.A. ! Auzi la el : sa ia copiii de langa mama !
6
0
Am plecat de la maieu..cand ma plmbam vara sa imi arat pectorali..acum am terenuri pe D17 langa Mackerel..am bloc asociat cu silviu si mai multe nu trebuie sa stiti.si sunt asociat cu Florin Draghici la cherhana.
4
0
Ce stire.....un NIMENI
4
0
Sunteti doi inconstienti ca va bateti joc de copiii vostri!
4
1
Copiii trebuiesc iubiti si sa creasca langa mama lor , nu te folosii de ei . Sotia ta are multe sa spuna despre tine , mai bine ai grija de actuala nevasta .
3
0
Sigur este moruti ca doar el poate sa faca atata valva si mascarada dupa ce isi freca amantele prin masina sau pe unde apuca acum mai vrea si copii, ciudat a fost cand polixenia paraschiv camelia il freca pe el iar ea si-a pus ca nasa de cununie pe cea mai buna prietena a familiei moruti cred ca sa nu dea de banuit ce se intampla aia nu tia facut nici un copil sau ea te invata sa faci asta
3
0
RUSINE asa zisului tata!
3
0
Daca moruzzi asta este ala de la sindicatul ala galben Rompetrol este un kkat de om. Daca este altul scuze, pls!
4
1
e moruzzi consilierul
6
1
este vorba de moruti cel cu terenurile primite de la matei pe numele rudelor nu se gindeste fraierul ca daca zice fosta nevasta tot ce stie il baga in rahat pin peste cap!
7
0
si care este stirea? cine este consilierul? cand se judeca recursul?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614