REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilier PNL, către Făgădău: Aţi cheltuit banii într-un mod care nu reflectă nevoile Constanţei

Consilier PNL, către Făgădău: Aţi cheltuit banii într-un mod care nu reflectă nevoile Constanţei

Replica API 28 februarie 2020 | 20:54 460

Consilierul local municipal, Mihaela Andrei, despre cares eştie că a avut destule conte cu primarul Decebal Făgăău în şedinţele de consiliu, îl trage la răspunde pe edil pentru modul în care s-au cheltuit banii din bugetul pe 2019. Unul dintre aspecte pe care-l semnalează Mihaela Andrei se referă la lipsa de concentrare asupra constănţenilor, punctând faptul că l-a interesat, în mod expres, atragerea de fonduri la buget din amenzile aplicate locuitorilor Constanţei.

"Referitor la execuția bugetului local pe trimestrul IV pe anul 2019, am studiat modul în care aţi cheltuit banii constănţenilor, mod care nu reflectă deloc, nevoile Constanţei şi a constănţenilor. Am observat că la capitolul venituri, primăria a încasat suma de 9 160 418 lei prin aplicare de amenzi constănţenilor iar suma primită de la Uniunea Europeană a fost în cuantum de aproximativ 1 700 000 lei. Ceea ce înseamnă, domnule primar, că în mandatul dumneavostră aţi fost mai mult concentrat pe sancționarea constănţenilor, decât pe bunăstarea constănţenilor şi dezvoltarea orașului, lucru care arată clar modul defectuos în care aţi administrat Constanța de 4 ani", spune Mihaela Andrei. "Un semn de întrebare rămâne legat de foarte multe cheltuieli una dintre ele este ca primăria Constanța, în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, a cheltuit suma de 10 338 814 lei pe întreținerea spațiilor verzi şi eu, personal, nu văd spaţii verzi, iar suma de 160 000 000 a cheltuit-o pe acțiuni economice, cheltuiala care nu este detaliată si pe care nu a dorit să ne-o explice în nici un fel", a conchis consilierul PNL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S a gasit madam desteapta.
3
1
Asta, dupa nasau, e sigur maki.
5
1
executia bugetara pe trimestrul IV. Mica de ea, cum studiaza ea tot, da' in afara de putina gargara, e cu mainile pe sus la vot, prin sedintele de CL. Altfel, fireasca reactia, a intrat fata in campanie. Mai vrea o data cred...
4
0
La Ovidiu numai ce a gasit curtea de conturi e jale, dar au scris in raport doar 10% din praduieli, dece? Seful Curtii de conturi Constanta are un viloi la 2 Mai si primarul a trimis muncitorii de la Oviprestcon timp de sase luni sa-i faca vila susnumitului. Daca ne gandim bine si asta e mita, basca plicurile grase date cu concursul lui Neli Funda care conduce Oviprestcon de facto. Poate se autosesizeaza cineva care nu e corupt in acest judet, dar ma indoiesc.
5
0
cu Chitac in frunte sunteti pesede divizia B. Sa va fie de parastas.
3
1
puteti afla daca Comanescu GSP a platit salariile oamenilor care au muncit pentru firmele lui? Aveti idee Chitac amiralul de lighean este constantean?
6
5
Nasul ei mare e bun ca sa miroasa escrocheriile voastre pesediste.
11
5
Femeia asta are cel mai mare nas din judetul Constanta
8
12
Cleopatra liberalilor...
3
9
doamne ce rau am ajuns!!! o gornista care nu are treaba cu politica!
6
19
Bai jigodie Fagadau e o jigodie mai mare ca Mazare avem cel mai urat oras din tara si voi comunistilor tot il pupati in cur nenorocitilor
15
3
Poate ai dreptate, poate stii mai multe dedesubturi...dar sa te exprimi intr-un comentariu in care sa arati cat esti de anagramat si analfanet nu face cinste! Mai bine taci ca e mai bine! Chiar daca ai sau nu dreptate! Sa te exprimi in asemenea hal.... RUSINE! Du-te bai baiatule sau fato ce esti, du-te la scoala ptr ca iti lipseste cu desavarsire!!! Faci limba romana de rusine! Stai in banca ta spre binele tuturor indiferent de opinia ta!
14
4
Fa centuristo, asta cheltuie pt. oameni si pt. oras, voi de la holera galbena faceti cadou miliarde la banci , la transnationale, la clientii vostri, la sponsorii vostri. Toti indicatorii in 3 luni arata cat ati furat. Daca si in prima luna a anului santeti pe deficit, mai e ceva de spus. Esti o parasuta, buna la altceva , in niciun caz la politichie.
6
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614