REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilier PNL, către Făgădău: Aţi cheltuit banii într-un mod care nu reflectă nevoile Constanţei

Consilier PNL, către Făgădău: Aţi cheltuit banii într-un mod care nu reflectă nevoile Constanţei

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 471

Mihaela Andrei

Consilierul local municipal, Mihaela Andrei, despre cares eştie că a avut destule conte cu primarul Decebal Făgăău în şedinţele de consiliu, îl trage la răspunde pe edil pentru modul în care s-au cheltuit banii din bugetul pe 2019. Unul dintre aspecte pe care-l semnalează Mihaela Andrei se referă la lipsa de concentrare asupra constănţenilor, punctând faptul că l-a interesat, în mod expres, atragerea de fonduri la buget din amenzile aplicate locuitorilor Constanţei.

"Referitor la execuția bugetului local pe trimestrul IV pe anul 2019, am studiat modul în care aţi cheltuit banii constănţenilor, mod care nu reflectă deloc, nevoile Constanţei şi a constănţenilor. Am observat că la capitolul venituri, primăria a încasat suma de 9 160 418 lei prin aplicare de amenzi constănţenilor iar suma primită de la Uniunea Europeană a fost în cuantum de aproximativ 1 700 000 lei. Ceea ce înseamnă, domnule primar, că în mandatul dumneavostră aţi fost mai mult concentrat pe sancționarea constănţenilor, decât pe bunăstarea constănţenilor şi dezvoltarea orașului, lucru care arată clar modul defectuos în care aţi administrat Constanța de 4 ani", spune Mihaela Andrei. "Un semn de întrebare rămâne legat de foarte multe cheltuieli una dintre ele este ca primăria Constanța, în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, a cheltuit suma de 10 338 814 lei pe întreținerea spațiilor verzi şi eu, personal, nu văd spaţii verzi, iar suma de 160 000 000 a cheltuit-o pe acțiuni economice, cheltuiala care nu este detaliată si pe care nu a dorit să ne-o explice în nici un fel", a conchis consilierul PNL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mihaela la ce fata ai nici de pula nu esti buna dar sa mai si iti ascult vorbele pe care le basesti pe gura.
4
1
O patachina care vrea sa fie in fata cu orice pret!
4
0
bravo Mihaela ! am vazut personal cum analfabetii aia de la politia locala amendau soferi care parcau la Delfinariu pe terenul ala care de fapt era proprietate privata... de ce nu le da oamenilor banii inapoi ?!?
6
4
Mai Emi treaba e ca astia ne-au furat din toate pozitiile,cu o normalitate dezarmanta.Iar ce zice consiliera este adevarat.Cine este si ce a facut ea e alta poveste.INDIVIZII ASTIA NE FURA BANII NOSTRI IN CONTINUARE,EXEMPLE CU ZECILE LUNAR DOAR CE AFLAM DIN PRESA DAR IN REALITATE SITUATIA E MULT MAI GRAVA.Un HOT este un HOT in orice parte a planetei vrei.La noi nu,de ce?
6
3
Du-te fa si impusca-te.Tu ce mama naibii ai facut ca si consilier pt Constanta:NIMIC.Decat ati sabotat toate proiectele lui Fagadau , pt al pune intr-o lumina proasta fata de constanteni , ca sa nu il mai voteze lumea.Ne credeti tampiti. Orice proiect a initiat acesta , voi v-ati opus.Asa ca LASA-NE.Bucura-te de mandat cat mai poti , ca te mai alege pu...a
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367