REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Consilieră din Constanţa, ARESTATĂ după un ATAC MAFIOT. Primarul: ‘Eram următoarea pe listă, îmi dădea foc!’

Consilieră din Constanţa, ARESTATĂ după un ATAC MAFIOT. Primarul: ‘Eram următoarea pe listă, îmi dădea foc!’

Replica API 6 iunie 2018 | 10:36 455

Şocant

Şocant

Pare incredibil, dar se întâmplă la Constanța! O femeie din Ion Corvin, respectiv Florina Nedea, care este consilier local și care a candidat pentru postul de primar, a recurs la un gest de neconceput. A 'tocmit' doi tineri și le-a cerut să dea foc magazinului amplasat vizavi de al său, pe motiv că... avea mai mulți clienți. Marcela Rădulescu, primarul comunei, a declarat, pentru ”Replica”, că se teme întrucât ea era următoarea pe listă: ”A spus că-mi dă și mie foc.... Au declarat cei doi, eram pe listă!”

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere prin incendiere, polițiștii din cadrul postului de Poliție Ion Corvin, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și polițiștii orașului Băneasca, au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, din județul Constanța, bănuite de comiterea faptei.

Mai exact, la data de 24 mai a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, Florina Nedea, ar fi instigat la distrugere prin incendiere a unei societăți comerciale (magazin) din localitatea Ion Corvin (satul Viile), doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Potrivit primarului din localitate, Marcela Rădulescu, suspecta ar fi recurs la un asemenea gest întrucât și ea are magazin, amplasat vizavi, și era nervoasă întrucât îi 'fura' clienții. Spațiul comercial s-a făcum scrum, arzând în totalitate, la fel și o dependință din apropiere.

În plus, primarul a mai spus că se teme și pentru viața sa: ”Ea avea magazinul vizavi și faptul că oamenii cumpărau mai mult de acolo, a recurs la așa ceva. Da, numai un om nebun poate să facă așa ceva. Ea este consilier local și mai vrea să fie și primar. Am înțeles că voia să-mi dea și mie foc pentru că, din cauza mea, nu este ea primar. Așa au declarat cei doi tineri, că pe lista lor eram și eu. Mă tem pentru viața mea, recunosc. Susțin în continuare că numai un nebun poate recurge la așa ceva…”, a declarat, pentru ”Replica”, Marcela Rădulescu.

La data de 4 iunie a.c., polițiștii constănțeni au reținut persoanele în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 5 iunie a.c. au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au încuviinţat măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ancheta ar trebui sa se indrepte spre consilierul care a fost dat afara din partid si care vrea acum vice.E in stare sa insceneze asemenea fapte, scapand asa si primarita de concurenta si care spune in presa ca acea dna e nebuna.Au distrus un om, e o eroare.Stiati ca aceasta dna care este arestata are acasa un copil cu handicap, iar sotul ei e decedat?Exista un Dumnezeu.Sper ca justitia sa faca dreptate si sa fie inchisi adevaratii santajisti si mafioti.
2
0
NE PISHAM PE MUIA EI !
1
0
Sacapa, invocand problemele psihiatrice pe care le are.
1
0
Cand o femeie se bate cu alta femeie , batausa nu-i de calitate indiferent de motive.
2
2
Nu stiu de ce va apucati sa faceti atatea scenarii, puneti botul la ce spune unul si altul, asa este natia c asta, sa vedem materialul probator, o sa se judece si o sa vedeti ca nu este chiar asa cum spun unii.. Ce va mai place sa faceti acuzatii nefondate. Apropo grija mare cand faceti afirmatii persoanelor cu problene mintale, nu jicniti amenzile sunt fff mari si riscati acuzatiibin instanta
5
8
SA STEA LA PUSCARIE CAT MAI MULT TIMP PT CA A FACUT NUMAI RAU SI MAI MULT DE ATAT VROIA SA FIE SI PRIMARUL COMUNEI. DRAGI LOCUITORI AI COMUNEI TREZITI-VA; ACEASTA DNA NEDEA E UN MARE PERICOL PT INTREAGA COMUNITATE.
11
2
numai ca doamna nedea a recunoscut fapta,scenariul este al ei....
10
2
a innebunit lumea!!!
10
1
O familie de nebuni. Si sotul decedat al Florinei Nedea era nebun cu acte, dar a ajuns primar al comunei Ion Corvin. Iar asteia i s-a urcat la cap si ei nebuneala.
18
3
intarata-i drace ca si mie imi place- aici am ajuns. Imbuibarea nu mai are limite, cand intii in troc, te mananca animalutele, Supunerea fara a fi decisa de tine ci prin constrangere are efecte negative. Si acesta este numai inceputul
11
1
Inscenare cu probe ???
13
4
Este o inscenare penibila pentru a-i face rau doamnei Nedea. Iar declaratiile doamnei primar sunt jenante.
15
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614