REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Consiliera Ecaterina Prodan are dosar penal: este acuzată că a lovit un copil pe trecerea de pietoni şi a fugit

Consiliera Ecaterina Prodan are dosar penal: este acuzată că a lovit un copil pe trecerea de pietoni şi a fugit

Replica API 8 ianuarie 2014 | 00:00 155

Un consilier judeţean din Constanţa s-a ales cu dosar de cercetare penală întrucât ar fi lovit un copil pe trecerea de pietoni, în zona Universităţii Şaguna. Este vorba despre consilierul Ecaterina Prodan, de 66 de ani, care şi-a luat tălpăşiţa de la faţa locului, după producerea accidentului. Nefericitul eveniment s-a petrecut marţi, 7 ianuarie, în jurul orelor 11.00, când aceasta se afla la volanul autoturismului său, marca Dacia, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Ecaterina Prodan este acuzată că a accidentat o minoră de 10 ani, Maria Victoria, în timp ce aceasta se angajase în traversarea carosabilului în mod regulamentar. Poliţiştii rutieri au mers acasă la Ecaterina Prodan, rudele sunând-o şi spunându-i să vină întrucât este căutată de Poliţie. A venit într-un suflet, neînţelegând ce se întâmplă, susţine consiliera. Aceasta a spus că nici măcar nu a atins-o, că a trecut pe lângă ea, fără să o lovească. Ba mai mult, Ecaterina Prodan susţine că micuţa s-a împiedicat şi a căzut pe trecere, însă ea oprise şi a aşteptat să traverseze. Mama fetiţei are însă o altă versiune, şi anume că minora se întorcea de la şcoală, fiind acroşată pe trecerea de pietoni. Fata s-a speriat şi a fugit acasă, însă s-a întors cu mama sa la faţa locului, care a sunat la 112. Micuţa a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii de specialitate, cadrele medicale specificând că fata nu prezenta leziuni. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar Ecaterina Prodan s-a ales cu dosar de cercetare penală. "În data de 7.01.2014, în jurul orelor 11.07, P. E., de 66 ani, a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, pe banda nr. 3, dinspre I.G.Duca către str. Poporului şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul intersecţiei cu strada Daliei, a surprins şi accidentat pe G. M. V. (minoră de 10 ani) care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătoarei auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. După producerea accidentului conducătoarea auto a părăsit locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie, fiind identificată ulterior", au precizat reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369