REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Consiliera PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor”. După câteva ore și-a cerut scuze public

Consiliera PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor”. După câteva ore și-a cerut scuze public

Replica API 3 februarie 2017 | 10:50 468

Consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu, și-a cerut scuze public pentru că a folosit termenul de „putori”, cu referire la cei care au ieșit în stradă. Ea a explicat că vizați au fost doar membrii de galerie, care au ieșit să deranjeze în stradă.

„Nu este un punct de vede din funcția mea de consilier județean și nici un punct de vedere al PSD. A fost publicat pe pagina mea privată de Facebook. Nu este o pagină oficială. Îmi cer scuze public dacă cineva s-a simțit lezat sau ofensat. Singurul motiv pentru care am folosit termenul de putori a fost pentru că am fost informată că sunt prezente nenumărate galerii care doresc să ducă în alte direcții manifestele. Eu nu sunt de acord și nu promovez niciodată protestele violente. Nu doresc decât ca oamenii să își exprime liber și pașnic opiniile, ne dorim o țară civilizată. Asta cerem: vrem o țară europeană. Îmi cer scuze doar dacă se simte cineva lezat”, a punctat pentru Replica Sabrina Maria Nedelcu.

Iată ce a scris consiliera PSD: „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu. PSD a trimis, de asemenea, un punct de vedere la declarațiile consilierului județean PSD: „În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu.”

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUC
2
1
Da , asa este ! Fostul sef de la invatamant, si-au adus studentii la protestul de la Prefectura. Era si el mai incolo cu un fes tras pe ochii. Ce caracter infect!
3
0
A iesit de sub birou si era ametita...in loc de "s-a facut dimineata, sefu", a emis pareri
2
0
Nu esti degeaba blonda. daca tot ai comis-o , las-o asa. Voseste-te, daca se poate negru, fa-ti parul cret si emigreaza in Etiopia. Acolo e de tine.
1
0
O putoare ca asta are minte cat vrabia, nici atat. O idiota care nu stie ce inseamna sa fi vertical in gandire si comportament pt ca ea sta mai tot timpul aplecata si molfaie sculele sefilor ei. O idiota si o putoare in adevaratul sens al cuvantului! Ai inteles, vita?
4
0
de la un putor pentru o putoare: madam n-ai lucrat o secunda din viata ta. uitati-va la declaratia de avere a respectivei.
5
0
Sunt consilier local intr o localitate dar sunt mandru caci aceasta functie te face sa vada lumea educatia pe care o ai sa respecti,ajuti ca atunci in perioada alegerilor sa mergi cu capul sus sa le ceri votul tu ai fost aleasa datorita Psd nu e meritul tau nu sti sa voebesti cei 7 ani de acasa nu i ai cred ca nu te cunoaste nimeni nu meriti aceasta functie rusine esti un om nul
4
0
O mizerabila, o zdreanta, face parte din ce e mai bun in PSD
7
0
Ce partid este asta in care si ultima sugatoare isi da cu parerea... Va rugam respectuos sa va tineti curvele in lesa si sa nu le mai lasati sa isi oboseasca neuronul, rolul lor in viata este altul
9
0
daca e blonda...ce vreti ... a produs si ea rumoare un pic...s-a scos de urari de bine destule.... asta e ...atata minte are duduia, e oportunista si tupeista si are sponsori generosi ... 280000 de euro de la cineva dinttr-un sat ... pai nu valoreaza tot satul ala suma respectiva ... sa fim seriosi ...e doar o dama de consum a partidului si atat. Poate verifica DNA cum e cu mostenirea si veniturile duduitei .
13
0
Multi retardati si complexati are si Constanta asta! Sa fie aia din limuzinele scumpe cumparate din bani negri sau cruzi? Sau din traficul de droguri din ce in ce mai raspanditi in randul praduitorilor veniti din fundul Dobrogei? Erau buni puii lui Mazare, va mai intremau putin. Acum sunteti dispusi sa va vindeti parintii si preotii pentru o furca de iarba. Timpul trece si o sa ajungeti mancare pentru pamant.
3
1
De unde amanta lui brailoiu? Ala e poponar notoriu. Poate doar ca o trimite la produs in spania in Coslada unde mai are si alte fete
5
0
O catea dupa varianta!!!!
5
0
Raducu Popescu fostul inspector general a scos studentii de la sport la manifestatiile anti-psd. Ce cretini pesedistii astia ! Joaca la doua capete
11
2
Putoarea dracului!
7
0
Pai si a facut ceva bpj? Ar trb data afara putoarea
7
0
Face un oral
11
0
accept scuzele daca declari public ca, in acel moment, ai dorit sa spui ca tu esti o putoare...stim noi de ce...
12
0
Nimeni nu a mentionat marea ei dragoste ptr.Ilie Coman si sotia...Menage-a-troix.
12
2
ZDREANTOOOO !!!!
12
0
Mortii ma tii de curva. Iti luam gatul putoare in constanta. Biserica ma tii de japita.
10
0
Nu ma mira ca PSD-ul si-a pus niste retardate atat la CJC , cat si la municipiu . Unele sunt si urate si proaste , precum Adriana Gheorghe de la Cernavoda , iar altele , precum aceasta Sabrina - motorina , de la Navodari , o simpatica de proasta si descreierata , de-o latra cainii ... De ce-i spun ,,motorina'' stie ea , dar i se mai spune si ,,cur de fier'' si stie toata lumea de ce ...
16
8
Sabrina fii tare! muee la toti altii care protesteaza sa dati limbi.
4
17
Tu esti putoare, curva ordinara!!!
15
0
Ce este al ei, este al ei! Are buze bune...pentru supt!
11
0
muie cu cacat
14
0
Sa iti dam la bot mandro, cum se face ma ? De la supt puli ajungi in psd, am vrea si noi intr un partid, sa aratam ca suntem mai buni ca voi...dar stati, noi oamenii de rand nu prea sugem.... De data asta ati supt-o cu tot cu organe. Psd se cutremura, se simte, v ati facut de ras, o sa fiti tinuti minte si peste 30 de ani. Multumesc.
20
0
Sabrina si-a dorit MARE, ea avand vreo 25 de anisori: in urma cu vreo 3 ani era amanta unui bosorog, batran interlop din Navodari care avea vreo 45 de ani dar zici ca era de 65 si o intertwined cand nu avea nici ce man a. In urma cu vreo 2 ani era amanta unui alt bosorog de vreo 50 de ani din Comstanta care o plimba cu un Jeep Mercedes GL. In prezent este amanta unui alt tinerel de 52 de ani, Liviu Brailoiu, un milionar pe gustul ei, normal. In ritmul asta poate avea succes si la tatuca Iliescu..daca il starneste poate o pune sefa de partid, ceva. Succes Sabrina, succes PUTOARE ce esti !!!
29
1
Domnule Tutuianu ,convocati de urgenta CJC si Organizatia PSD Constanta si retrageti sprijinul politic acestei infractoare morale care nu merita demnitatea de consilier judetean ! Mi ar parea rau sa n o faceti stiind ca sunteti impartial !
29
0
le pune sefe de partid!
12
0
Asa este, asa-zise-i " consiliere " nu-i mai ajungi la nas, poate doar sefu cu pula, ca la cat e de mica....mare tupeu pe curva asta de Oana, pupatoare de icoane, cu prostu ala de barbasu dupa ea, mare putoare, tut o sa alfe Madam Ghelaru intr-o zi
17
0
Multi onanisti patetici de pe forum ati vrea macar sa v-a lase sa o mirositi la veverita,pe nespalatelea, pe fata asta...V-a cunosc prea bine,impotentilor!
2
29
dl stroe dl tutuianu nu e vina ei vina e a profesorilor ei din navodari ,urmariti in ce anturaje umbla si ce propuneri va face la cjc profesori.
20
0
toate pocnitorile sunt promovate in acest partid.alesii trebuie sa aibe toate conditiile de la chefuri la boarfe de lux.iar prostii trebuie sa votez pentru binele si prosperitatea lor.rusine PSD.AU dreptate cei care sunt in strada.sa va duceti la rahat cu tot cu curvele voastre
28
2
Toate curvele adunate la Navodari si la PSD si la Primarie, Vezi-o si pe proasta aia de amanta a lui Chelaru in speta Oana Mereuta, marea consiliera cu maxim tupeu l-a adus pana si pe boul ala de barbasu la PSD
25
0
Stroe, Mazare, Bobitza din Palas, Marcu, Amedeo, etc.................sunt cei la care Sabrinutza a trecut prin patul lor. Nu este adevarat ?? Nicu Ciocioi stie !!!
23
0
Sabrina Maria Nedelcu este o putoare,protejata si amanta,curva,unuia din PSD si anume Brailoiu,asta a mai avut si altele dar pe asta a remorcat-o mai mereu dupa el. Dama de companie si pentru altii dintr-un cerc restrans,se stie,deci in consecinta putoarea merita sa suga pula la toti pe care i-a facut putori poate asa se mai satura de pula la gurita. O nenorocita si o parvenita,sa o pisam fix in cur si in gura,..vorba aia Gura bate curu!!
30
1
Fa Sabrino , ma-ta stie ca esti o curva proasta ? Raspunde cu DA sau NU !
29
2
Cine-i parasuta asta, ce produce ea..., dama de companie !? Da, asta-i PSD-ul cu ale sale reprezentante !
34
1
asa te a educat ma ta ;ce se naste din pisica tot soareci maninca...
26
0
bimbo an attractive but unintelligent or frivolous young woman.
16
0
toate bagaboantele sant in psd
35
3
banii care sunt trecuti ca mostenire in conturile ei nu sunt ai ei. I-a pus pe numele ei unul din psd ca sa nu apara la el prea mult. Ce baba amarata din satul ala a putut avea atatia bani ? Treziti-va romani !
45
1
javra esti tu cu neamul tau.adic bagaboanto.
32
3
Una din putorile lui Stroe!
37
1
Prinsa si pusa sa danseze la bara in fata protestatarilor .
45
2
Pocnitoare mica made in Romania rolul tau in politica este doar sa-i distrezi pe mai marii partidului cand vin in vizita la Cta, de cand deschizi tu gura si in alte situatii.
41
1
vinovatii morali sunt sefii psd care au ps-o pe listele consilierilor.Avea loc pe lista damelor de companie ea, cu siguranta!
45
0
ce moaca de borfet areeee
39
0
Poti sa furi pana mori, Justitia e in mainile PSD. Nu te cauta nimeni daca esti PSD. Referitor la scursura asta de femeie: Ce huligani si galerii erau in strada, muisto, la ora 9 dimineata?! O sa ma cac la propriu in afacerea si mostwnirea ta. Atunci o sa fii ca noi si o sa ne intelegi. Arzi!
32
1
bai BRAILOIULE cand ai propus o pe SUGATOAREA asta care iti lustruieste PIXUL nu stieai ca este si LETARDATA de unde are 270000 euro ded la tine si apartamentul in care sta in TOMIS PLUS ....? sa se duca DEMISIIA PUTOAREA DRACU ....UAAAA CURVA MARIA
37
2
E clar chelaru ce membri de partid sint daca asta este cea mai buna
26
0
Fa in mortiii matiii de zdreanta frumos ar fi sa te duci in mijlocul multimii sa iti ceri scuze nu asa in ziare ca cine te va vedea pe strada te va scuipa in fata nenorocito!!!!
38
1
Putoarea asta pozeaza ca o coarda ordinara ce este, atat prin comportament cat si prin atitudine. Daca stie ce e aia, cretina! A sumpt pula la smecheri si acum este consiliera?!!Fa, coarda proasta ce esti, ce te fute grija de banii oamenilor care-l cearta pe Dragnea? Idioato, aia sunt oameni care au constiinta si infrunta viata in picioare, stand si gandind drept, nu ca rine, in genunchi, pe sub mese sugand pula la smecherii din pesedeul lui Stroe. Putoare proasta ce esti!
39
0
e pusa de noi putoarea asta ,e cea mai buna reprezentanta a psd-ului navodari!
26
4
Angajez asemenea specimene pt ca are gaurile deja lustruite mai ales la kk. Inghititore de sabii, samd
26
0
,,Cand furi sa fii gratiat si sa poti returna banii" Dra,dar daca individul pleaca din tara ,ca doar este liber ,o sa primiti banii de la el prin mandat postal.Nu ai logica dra,asa ca nu-ti mai desface picioarele si beleste mai tare ochii ca de nu...
30
1
A tras-o curentul sub biroul lui Brailoiu, nu stie ce vorbeste.
40
0
Aceasta coarda care e consilier judetean este rodul alegatorilor PSD. Ptr un pui si o sticla de ulei,iata ce vot a iesit.cei care a-ti votat cu psd,a-r trebuii sa mergeti cind pe malul marii cind apune soarele,sa bagati capul in nisip pina la git si sa-l scoateti la rasarit.
39
1
Putoare esti tu k bei pana nu mai stii de tine prin cluburi nu lumea care sa saturat de curve din politica si hoti asa k sa ne sugi Matu
37
1
daca face o teava la toate putorile ce au manifestat, o iertam.
39
0
Bai postac pesedist, macar esti platit pentru postarile tale sau manaci cacat gratis pe aici?
37
3
Avea dreptate maxima!
7
36
la ciclu...
7
30
Iti cer scuze ,sa nu te simti lezata duduie Sabrina Maria ,dar esti o zdreanta !
47
3
Suflet murder de curva de cacat
40
3
O sa te spanzuram coardo te atarnam de bariera de pe varianta
46
4
Sa faca o teava!
46
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369