REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consiliera Vioricăi Dăncilă, pusă şefă la o companie de importanţă naţională

Consiliera Vioricăi Dăncilă, pusă şefă la o companie de importanţă naţională

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 415

Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educație și sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și fost consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost numită membru provizoriu și președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării (Salrom), monopolul de stat în domeniu, controlat de Ministerul Economiei, notează profit.ro, conform stiripesurse.ro.

Oana Gianina Bulai a fost numită și președinte al Consiliului de Administrație al Salrom, în locul directorului general al societății, Constantin Jujan, fost șef al Complexului Energetic Hunedoara, care și-a păstrat calitatea de membru al CA.

Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%).

Bulai, absolventă a Facultății de Administrație Publică, a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului în martie anul trecut, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

În 2017, Oana Gianina Bulai a deținut funcția de administrator public la Consiliul Județean Neamț. Ea a mai avut calitatea de consilier județean și a ocupat și funcția de consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, social-democratul Ionel Arsene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca una pusa in functie de pesede dupa criterii indoielnice . Nimic nu deosebeste PSD de cei de dinainte. Incompetenta distruge Romania.
2
0
toate parasutele pklasate, nu la puscarie, ci pe functii inalte si bine platite. Specialisti nu-si pot aduce aportul atat de necesar. Oricum traiesc cu speranta ca am sa apuc ziua in care toate jigodiile astea anALFABETE VOR AJUNGE DUPA GRATII, OPE VIATA CU SALARIILE SI PENSIILE LOR VARATE PE GAT. iADUL NU VA V-AACCEPTA
4
0
La constanta se pune sare pe rana, atata se stie. La noi nu sunt oameni competenti, doar la neamt sunt si la teleorman.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218