REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilieri FURIOŞI: Există în CL Mangalia un individ care debitează inepţii; nu valorează nici cât o ceapă degerată

Consilieri FURIOŞI: Există în CL Mangalia un individ care debitează inepţii; nu valorează nici cât o ceapă degerată

Replica API 5 februarie 2019 | 09:33 896

REPLICI ACIDE în sudul litoralului!

REPLICI ACIDE în sudul litoralului!

Consilieii locali din Mangalia au scos armele! În 2020 au loc alegerile locale, aşa că atacurile încep să se înteţească. Se folosesc toate mijloacele posibile, inclusiv jumătăţile de adevăr, pentru că acestea ajută cel mai bine în campania de manipulare a electoratului.

Dacă până acum opoziţia îl ataca doar pe primarul Mangaliei, liberalul Cristian Radu, iată că acum consilierul PSD Menabit Ozghiun a mers mai departe în „găsirea vinovaţilor” pentru toate „relele” care se petrec în sudul litoralului: „consilierii obedienţi” de la PNL și UNPR au fost arătaţi cu degetul! Social-democratul susţine că primarului nu-i pasă de Mangalia, dar, adaugă el, nici „pe cei 11 consilierii locali obedienți primarului nu-i interesează problemele cetățenilor și ale municipiului”.

„Acești 11 consilieri locali formează o majoritate și sunt responsabili, împreună cu primarul, pentru cum a ajuns Mangalia. Ei sunt: Mihai Sorin - profesor care a votat "împotrivă" la amendamentul pentru a se construi o clădire de școală instituției de învățământ unde predă -, Angelescu Dragoș, Filip Dumitru, Andrei Sorin, Ciuraru Valentin, Stan Linica, Griguță Nicoleta, Ali Leila, Ioniță Dragoș, Toma Dorel și Dop Oprea”, susţine social-democratul.

Nu este singura consideraţie de acest fel exprimată de Menabit Ozghiun, însă de data aceasta colegii de consiliu au reacţionat, semn că s-au săturat de ieşirile social-democratului! Spre exemplu, Mihai Sorin îl acuză pe social-democrat de răspândirea unor ştiri false (fake news). „Numele meu a fost asociat, în ultimul timp, cu mai multe astfel de știri false, produse de un individ pe care, în general, îl ignor. Intenția lui este de a crea o masă critică prin acumularea de inepții debitate fără rușine. Pentru că timpul și-l ocupă strict cu statul de Facebook, nu îmi propun să intru în polemică (dialogul cu asemenea indivizi este pierdere de timp), ci doar să atrag atenția asupra minciunilor fabricate”, spune Mihai Sorin.

Alesul local mai explică şi următoarele, pentru ca cetăţenii Mangaliei să înţeleagă cum stau lucrurile: „Nu am votat împotriva proiectului pentru școală. Acest proiect este depus în vederea finalizării prin fonduri europene. Am votat, în schimb, împotriva pierderii acestei oportunități, care ar fi condus la cheltuirea banilor din bugetul Mangaliei, în loc de bani europeni. Ciudat este că unii care au fost împotriva împrumutului vor acum să ne împrumutăm și mai mult. Aș vrea să aflu, totuși, unde muncește individul preocupat de locul meu de muncă, pentru a putea și eu să îmi exprim colegial îngrijorarea pentru viitorul serviciului său. Nu a fost atacată, de prefecți, hotărârea privind taxele și impozitele. S-a atacat, numai parţial, hotărârea privind instituirea taxei speciale de dezvoltare și promovare a turismului (hotărâre separată). Prefecții ar trebui să fie, conform legii, apolitici. Practica a dovedit altceva. Că trebuie să ne promovăm turismul este evident pentru oricine. Individul postac a contestat acum 2 ani, de exemplu, hotărârea privind înființarea Direcției de Cultură și Sport. Și-a atins scopul, căci împreună cu prefectul de atunci a reușit să blocheze, timp de 2 ani, activitatea acestei instituții: abia anul trecut, în vară, instanța a decis să îi respingă acțiunea și de atunci poate funcționa “de jure” această direcție. Nu sunt obedient nimănui, în activitatea de consilier local am încercat de fiecare dată să inițiez și să susțin orice acțiune benefică și să anulez orice blocaj. În primii doi ani de mandat am depus proiecte lucrate individual sau în echipă. De exemplu, proiectul privind locuințele de serviciu pentru cadre didactice și medicale a fost introdus de 3 ori pe ordinea de zi a ședințelor CL. Momentul în care ipochimenul grandoman a votat împotriva acestuia (după ce fusese de acord în comisie) mi-a dovedit că își dorește numai să mintă și să blocheze totul (proiectul ar fi trecut cu votul lui). Ridiculizat chiar și de colegii săi de partid, reușește să îi mai păcălească pe câțiva naivi, în mediul online. Pentru mine nu face nici cât o ceapă degerată”, a transmis Mihai Sorin.

Tot Mihai Sorin a mai precizat, referindu-se la comentariile lui Menabit Ozghiun: „Nu am votat pentru pierderea proiectelor europene, ci pentru finalizarea acestora. Dacă deveneam și eu un Gică Contra, Mangalia ar fi avut 3 șantiere eterne și nu ar fi avut Aleea Teilor, Evergreen sau Istorie la malul mării. Ar fi fost bine să fie terminate cu fonduri europene, dar nu a ținut niciodată de mine acest lucru. Nu s-au eliminat subvențiile pentru căldură, așa cum anunța alarmist și aberant redactorul știrilor false locale. În plus, țin să adaug că nici apa de ploaie nu trebuie să o plătim la preț de apă minerală. Sunt doar câteva astfel de știri false, emanate de un ins care nu încetează să mă mire: de unde o avea atât timp liber? Cât o sta zilnic să născocească atâtea aberații atotcunoscătorul care nu a depus măcar un proiect de HCL, conceput de el? Evident, nu voi avea niciodată timp pentru a contracara ce debitează, pentru că am o familie, un loc de muncă și activități în care mă implic zi de zi. De aceea, cine se adună precum fluturii la bec la prostiile lui ar trebui să o facă în continuare cu mai multă atenție”.

La rândul său, liberalul Valentin Ciuraru a transmis, referindu-se tot la Menabit Ozghiun: "De ce minți, parafrenicule? Ca să denatureze în mod deliberat adevărul, minte. Și minte pentru că se folosește de teoria lui Goebbels – minciuna repetată la nesfârșit devine adevăr, chiar dacă este minciună. Și nu mă refer la minciunile pe care le scrie/spune la persoana mea și a colegilor din Consiliu, de care nu sunt afectat, ci la cele de natură administrativă și legislativă, promovate de către Administrația publică locală și adoptate de Consiliul Local, pe care EL le consideră nelegale, deh se crede vraci/șaman administrativ, deși toate au aviz de legalitate și se bucură de control de legalitate(prefect, instanța). Instanța de contencios fiind sigura îndrituită de lege care poate hotărî legalitatea actului normativ. Deunăzi a făcut afirmații grosolane și manipulatoare cum că prefectul a atacat în contencios proiecte 'impuse' de către primar. După 2,5 (ani) de mandat încă nu realizează faptul că cetățenii i-au dat mandat primarului să fie inițiator de acte normative și administrative locale. Știu, nu-l suportă, are ghimpe pentru primar, dar asta nu înseamnă că toată comunitatea trebuie să îi suporte ifosele de 'atoateștiutor'. Știu, zi de zi 'taie frunze la câini' și face gălăgie în online, 'decât' atât. Good job, parafrenicule! Pentru informarea dumneavoastră: 1. Primarul nu lucrează împotriva cetățenilor din comunitate, ci în favoarea lor; 2. Proiectele depuse pe fonduri europene sunt pentru localitatea Mangalia; 3. Lucrările de infrastructură care se realizează în UAT sunt pentru cetățenii Mangaliei; 4. Primarul are tot interesul să facă lucruri bune pentru comunitate, doar că resursele financiare sunt limitate. 5. Taxele locale nu s-au mărit; 6. Nu există preț corect, ci doar statistic. Prețul corect este cel la care se încheie contractul și la care se achiziționează produsul/marfa".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pt mari consilieri locali plus primar va ofer cateva teme la care sa meditati , iluminatul public jalnic , centrul istoric mangalia jalnic , lipsa de cosuri de gunoi , parcuri lasate in paragina , diguri si faleze jalnice , problema se intinde se la iorgus la radu ai banii ar trebuii luati de la ue daca statul este nen0rocit .
1
0
Ozzy, e si prost, e si nebun. Unii v-ati facut statuie cu el fiindca atata va duce capul. Asta nu inseamna ca detineti adevarul. In Mangalia n-a sadit un pom. Despre cine vorbim? Este un pierde vara.
0
2
V-am zis de atatea ori ca am facut parte din U S L A si am lucrat la S R I doar ca nu ma mai crede nimeni Am fost in U S A si mi-am facut 1000 de poze dar acum imi place mai mult cu-in Turcia Sunt papusik perfecta pentru suma potrivita In cazul unui esec pot da vina pe operatia suferita la creier si scap Solutii si scenarii am.. Timp este.. Prosti sunt destui Vorba lunga.. gargara.. pierde vara.. O sa va convingeti si voi.. ce fel de om sunt Din pacate tatarii mei s-au lamurit de ceva timp Voi visati sa ajung primar? PSD nici nu ma baga pe lista de consilieri locali in 20 20
0
1
Profesoru curului, o sa vina si ziua platii. Nu stiu cat iti da Radu dar ti-ai distrus viata boule.
3
1
Eu , Tanase si Vucea am fost vamesi. Aia au afaceri sau pensie nesimtita dar eu sunt paduche si trebuie sa prostesc lumea
3
2
Ozzy nu e nici prost, nici nebun. Are cunostinte juridice, a lucrat in MI si reuseste sa descopere multe ilegalitati. Problema nu este la el, ci la cei care fura orasul. Sint putini, dar uniti, hotariti si fura din orice se poate. Cei care il injura, pentru ca e la PSD, sunt cei care l-au votat pe actualul primar si din orgoliu sau prostie nu vor sa-si recunoasca greseala. Mangalia a ajuns un orasel de provincie, sarac, murdar si fara nici o perspectiva. Acesta e adevarul! Imi pare rau ca e primar de la PNL.
5
5
Ii dati prea multa importanta lui Menabit Ozzy. Prostul vostru este o piesa dintr-un puzzle prost pregatit romanilor de catre clasa politica corupta. Are mintea de gaina, daca n-a priceput de ani de zile ca este folosit, ca este unealta altora. Mai bine l-ati aduna de pe drumuri si l-ati spala si parfuma pentru ca pute ca om.
5
5
Ozzy,latri mult si prost!Esti ca tot timpul pe langa subiect.Esti un pierde vara,toata ziua tai iarba la caini si latri pe FB.Nici tatarii tai nu te halesc pentru ca te stiu prea bine ce-ti poate pilea.Te vezi primar,vise tata,vise!!!
5
3
Xxxxx tu de ce nu iti dai numele ?
2
0
Problema cea mai mare nu este cine vb aiurea si cine pe cine baga in seama , problema cea mai mare este cum de au fost alesi oameni cum este acest jalnic sorin si altii ca el sa fie cosilieri locali, ozzy asa cum este el nebun macar spune adevarul , fratilor daca aveti alte treburi inafara de a fi consilieri mai bine va dati demisia de la primarie .
6
2
Care nu au loc de asa zisul interlop verde si agentul bozolan cristian daca tot aduceti comentarii la adrsele lor de ce nu aveti curaj sa le spuneti in fata ceea ce ganditi cu mintea vostra odihnita de drogati ce sunteti
5
3
Din pacate nici unul nu este mangaliot 100% . toti provenitii se cred mari consilieri . cati din ei au legaturi cu mangalia anilor 1950 - 1960 ? Habar n au ce latime avea plaja si unde era celebrul solar de pe plaja . si cine a fost cel mai bun salvamar si cine era pele de mangalia .
7
1
Ozzy este renegat de comunitatea tatara si tinut in brate de unii romanii prostii, care ii inghit minciunile fara sa inteleaga ca sunt folositi. Tatarul nu vrea binele orasului, ci doar spectacol. Sufera daca nu este in prim plan, daca nu i se da atentie.
11
6
De fapt Ozzy nu a propus nimic. Ca de obicei isi insuseste actiuni care nu sunt ale lui. Constructia scolii din imprumut a propus-o Nicu Moroianu in vreo 3 sedinte si Leo Tanase in ultima sedinta. Amandoi de la ALDE. Profesorului Mihai Sorin i s-au parut mai importante borduri de 4 milioane de euro decat scoala. Trist.
13
6
S-au gasit cine sa comenteze, un vandut si un sclav! Ciuraru si Mihai! Iesiti prin Mangalia, ati distrus-o! Are dreptate Ozzy, sunteti vinovati!
19
8
Sa va dau la mooie la toti.. incepand cu primarul si cu jegul de Mihai Sorin. Nesimtitii dracului. Baaa, nu va mai suportam footu-va-n gura
17
4
Cand acelor 11 consilieri le pune Ozzy oglinda in fata, incep sa tremure isteric si sa injure. Singur Ozzy scoate peste 50%, dar a spus ca nu vrea sa candideze.
13
9
Acest PSD-ist se vede primarul Mangaliei!A fost pus in ultima zi pe listele PSD-ului dupa ce s-a rugat de seful PSD,Stroe sa-i ofere acest loc.Acum in prostia lui se vede la conducerea Mangaliei.Psd Mangalia la momentul actual nici 7% nu are in sindaje deci si prin urmare se poate ca nici un consilier sa scoata.Ozzi viseaza tata ca visele nu sunt pe bani si nici pe voturi!
17
7
DIICOT perchezitionati si la Mangalia masina interlopului Verde un audi negru CT77WXS este plin de droguri , le vinde prin licee , il protejeaza agentul Bozolan de la pol Mangalia este nasul lui
21
0
Din pacate cam toti sunteti handicapati si unii stau in primarie cam demultisor pe bani publici sa si aranjeze inteteresele Mangalia este orasul cel mai jegarit si mai prost administrat
14
3
Daca un proiect are cererea de finantare depusa si se aproba finantarea, fondurile se acceseaza indiferent de maturitatea proiectului, chiar daca ai construit 100% pe banii tai. Ozzy nu a propus alte imprumuturi, ci ca din lista de investitii proiectul cu pus borduri la marginea orasului, in valoare de 4 milioane euro, sa fie inlocuit cu proiectul cu constructia de scoala si cu proiectul cu constructia unui palat al sporturilor, ambele studii de fezabilitate aprobate in CL, care impreuna costa mai putin decat bordurile inutile.
9
8
Vedeti ca zdreanta de profesor nu e liberal. E de la UNPR. Si el si Dop Oprea. Doua javre.
17
6
Sictir profesorasule ! Stai si haleste banii pe contractul de consultanta in liniste. Capu la cutie. Un infect vandut. Habar n-ai ce votezi dar treci pe la primar sa incasezi plata pentru vot. Mai ai tupeu sa deschizi gura. Sictir
21
4
Acest Ozzy,a votat cu doua maini cand s-a propus dublarea pretului la apa ca asa dorea Stroe,seful lui de partid... Acum ne da noua lectii despre viata si politica!Sedinta este publica si se poate urmari. Nici colegii lui de partit nu-l suporta, lacest baiat este un nebun, un om bolnav care se vede la putere!
17
7
Ozi va fi candidatul PSD la primaria Mangalia. Succes domnule menabit
7
19
mars ma,credeti ca am uitat cand nici brad de Craciun nu ati cumparat si Ozzy a daruit unul ptr oraselul copiilor Mangalia arata murdara,neintretinuta,plina de balti, va recomand zona unde se desfasoara oborul duminical sau strazile din cartierul Dobrogea asa ca muie P N L
20
10
Cu.totii. cel.mai.bine
7
1
Cap de oaie sunt,un turc prost si un lingau sunt
5
19
Ozy,esti cumva practicant de yoga si integrare in absolut?
11
14
Nu e nici Ozy vreun sfant, dar nici ceilalti nu sunt usi de biserica. Se apropie alegerile locale de anul viitor si incep sa arunce cu pietre, care pe care.Daca Mihai Sorin considera ca este suficient pentru doua mandate un parc si o alee sa-si vada de invatamant ca acolo e menirea d-lui.
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367