REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Consilieri locali municipali, chemați la Comisia de Arbitraj a PNL pentru explicații!

Consilieri locali municipali, chemați la Comisia de Arbitraj a PNL pentru explicații!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:29 391

Consilierii locali municipali, Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, au fost chemați marți, 20 noiembrie, la Comisia Centrală de Arbitraj a PNL, pe motiv că n-ar fi plătit cotizația de...3 lei, pe ultimele luni. Rezeanu spune că, de fapt, motivul este altul, și acela că se dorește excluderea lor din partid și din Consiiul Local.

”Am fost convocați la Comisia Centrală de Arbitraj a PNL-ului, pentru că vor să ne radă, tocmai pentru că apărăm drepturile cetățenilor, și nu pe ale investitorilor. Pentru că am indrăznit să atacăm și investitorii de la PNL. Dumnezeu a avut grijă să împartă și ticăloșii și oamenii buni la toate partidele. Facem parte din categoria aia minoritară, că am atacat investitorii PNL. Pe motiv că n-am plătit nu știu ce cotizație de trei lei. Bogdan Huțucă, de câteva luni, face toate demersurile să fim dați afară din PNL și din Consiliul Local. Tocmai pentru ca apărăm interesele cetătenilor și blocăm și proiectele lor. Le stăm în gât”, a spus Rezeanu. "Ne-am susținut punctul de vedere și au rămas în pronunțare", a spus Romeo Rezeanu.

Reamintim că PNL Constanța a luat decizia excluderii lui Romeo Rezeanu și a Horia Căliminte după ce consilierii locali nu au fost de acord cu votul propus de liberali împotriva trecerii stadionului Farul în administrarea municipalității constănțene. Cei doi ai acționat în instanță formațiunea politică și au câștigat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt Bola cel vestit, Sobolanul cel mai mic, La PNL Constanta sunt vedeta, Cand beau zici ca sunt o racheta!
0
0
Chiar nu inteleg de ce dureaza atat de mult excluderea? Mai, cat timp nu respecti disciplina de partid, pleci. Ce tot o freci Rezeanu cu cetatenii?
0
1
hidos personaj acest Rezeanu.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102