REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Consilierii ALDE din Mangalia ATACĂ hotărârea prin care se majorează taxele şi impozitele pe 2017

Consilierii ALDE din Mangalia ATACĂ hotărârea prin care se majorează taxele şi impozitele pe 2017

Replica API 26 ianuarie 2017 | 03:28 306

Consilierii ALDE Mangalia, Leonard Tănase, Nicolae Moroianuşi Dragoş Bociog au depus la Primăria Mangalia o plângere prealabilă împotriva HCL 114/21.12.2016, hotărâre care stabilește taxele şi impozitele aplicabile persoanelor fizice și juridice pentru anul 2017.

“Deși în ședința de Consiliu Local am atras atenția că unele dintre aceste taxe sunt ilegal stabilite fiind mai mari decât maximul prevăzut de Codul Fiscal, că nu s-au respectat procedurile legale cu privire la dezbaterea publică și la instituirea taxelor speciale, precum și multe alte greșeli, consilierii PNL (Sorin Andrei , Stan Linica, Nicoleta Griguţă, Dumitru Filip, Dragoş Angelescu, Lucian Nichita, Valentin Ciuraru, Ali Leila şi Ghiulserin Sali) şi UNPR (Mihai Sorin şi Oprea Dop) au votat cu lejeritate aceste taxe ilegale și mărite de la 50% până la 300% față de anul 2016. Am considerat necesar să atacăm aceste taxe ilegale și aberante, poate cele mai mari din țară, pentru că în forma adoptată blochează dezvoltarea economică a orașului și sărăcesc populația Mangaliei”, au transmis aleşii locali ALDE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce le-ai zis-o Colgiule. Fugi repede la primar sa-ti dea mia de euro pe ziua de azi.
2
0
Cei de la ALDE vor doar sa faca galagie sa castige capital politic. Boul de Tariceanu a umplut Mangalia cu masini de TX care NU PLATESC taxe si acum face pe fata mare chipurile ca ii este grija de oras. de fapt vrea sa intarate populatia sa nu plateasca si sa le vina majorari. Nu uitati ca sunt 3 patroni de magazine sau hoteluri care fac evaziune cat cuprinde. Nu sunt obisnuiti sa plateasca taxe. Desi unul cand era vames ... taxa la greu.
3
2
Si consilieri PSD,in frunte cu distinsul lor sef Tanase Niculai,au votat cu doua maini cresterea taxelor si impozitelor pe 2017.Cei de la ALDE au ramai ai nimanui,nimeni nu-i mai baga in seama si latra,latra si iar latra.
6
1
lumea e de vina !!! ar trebui platit inpozitul in ultima zii din an !!!fara bani nostri ce ar face cancerosul si gasca lui ??
5
2
Am citit pe FB Alde plangerea, e cam groasa pentru primar daca baietii astia au dreptate! Oricum, Mangalia este cel mai vitregit oras din Romania! Ati auzit mai, autoritatilor?!!!!
7
2
La primarie de ani de zile nu se face nimic bun pentru oras mai rau cresc preturile si taxele la fel .Un oras pustiu fara viitor toti cetatenii angajati la stat voteaza sa si tina locul de munca luat pe spaga si relatii .
8
2
HOOTII....HOTII....MUIE....
8
2
jumate buletin o calca si pe d-na masa,vrea sa recupereze aia 1.4 milioane de lei pe care i-a platit pentru un avocat prost care a pierdut procesul cu limanu,prost,prost dar hotarat
8
1
Oricum toate aceste hotarari abuzive,sunt luate la schimb cu ceva.Sunt curios ce le da in contrapartida acest excroc de primar..
8
1
FB, dar nu-i cam tarziu?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369