REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierii au votat proiectul lui Matei: scutirea la plata facturilor pentru căldură

Consilierii au votat proiectul lui Matei: scutirea la plata facturilor pentru căldură

Replica API 11 noiembrie 2011 | 00:00 119

Urmează tragerea la sorţi

Urmează tragerea la sorţi

Consilierii locali ai oraşului Năvodari au fost convocaţi, ieri, în şedinţă, pe ordinea de zi fiind înscrise mai multe proiecte, între care şi cel privind acordarea a 300 de ajutoare lunare pentru suportarea contravalorii facturii de energie termică, pe o perioadă de doi ani. Proiectul, iniţiat de primarul Nicolae Matei, a fost votat în unanimitate, beneficiarii urmând a fi traşi la sorţi în perioada 25 - 30 noiembrie. Tot la iniţiativa lui Matei, a fost aprobat proiectul privind acordarea unor înlesniri la plata impozitelor şi taxelor locale pentru cinci persoane care înregistrează restanţe la plata facturilor de energie termică. "Cei cinci vor putea plăti în rate. Ei beneficiază de aceste înlesniri în urma solicitărilor transmise către Primărie. Cererile au fost aprobate, având în vedere veniturile mici ale acestora. De asemenea, a fost votat proiectul de hotărâre care face referire la scutirea de la plata impozitului pe clădiri şi pe terenul aferent pentru locuinţe deţinute de persoane care au venituri ce nu depăşesc 500 de lei şi reducerea cu 50% pentru cei care au venituri până în 670 de lei", au explicat reprezentanţii primăriei. Tot ieri, consilierii au aprobat realizarea unui parc de recreere, finanţare prin "Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa Prioritară 1 - Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, Domeniul de Intervenţie 1.1". un alt proiect s-a referit la viitorul Aqualand care va fi construit în Năvodari şi pentru care primarul Matei a avut deja discuţii cu administraţii şi firme din Germania care au derulat astfel de proiecte. "Va fi un Aqualand spectaculos, cel mai frumos din ţară. Va fi construit pe un teren viran, între taberele de copii Albatros şi Lebăda", a spus primarul Matei. Deocamdată, a fost votat administratorul viitorului Aqualand.

Iată ordinea de zi a şedinţei de ieri:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2011.

2. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2012.

3. Proiect de hotărâre privind acordarea de facilităţi fiscale în anul 2012.

4. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea contului de execuţie bugetară la 30.09.2011.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata impozitelor şi taxelor locale pentru persoanele fizice, în condiţiile art. 286 din Legea nr. 571/2003.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului oraşului Năvodari, judeţul Constanta.

7. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici "Parc de recreere în Oraşul Năvodari".

8. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea proiectului tehnic pentru obiectivul de investiţii "Parc de recreere în Oraşul Năvodari".

9. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea proiectului şi cheltuielilor legate de proiect "Parc de recreere în Oraşul Năvodari.

10. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea Proiectului de Investiţii "ÎMBUNĂTĂŢIREA ACCESULUI ÎNTRE E60 ŞI PLATFORMA INDUSTRIALĂ NĂVODARI PRIN MODERNIZAREA CĂII RUTIERE" (NĂVODARI-LUMINA-OVIDIU).

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614