REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierii, convocaţi în şedinţă. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STADIONUL FARUL?

Consilierii, convocaţi în şedinţă. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STADIONUL FARUL?

Replica API 23 mai 2017 | 04:03 418

Consilierii judeţeni se întrunesc, azi, în şedinţă, pe ordinea de zi figurînd şi un punct fierbinte: preluarea stadionului Farul,în vederea reabilitării acestuia. Dacă se va face acest pas, rămâne de văzut dacă CJC va reuşi, ulterior, să readucă la lumină stadionul şi să resusciteze sportul constănţean, aşa cum o cer toţi microbiştii, dar nu numai.

“Dorim să preluăm stadionul, cu pistă cu tot, și să redăm sportului constănțean această șansă mare de a performa. Iar pentru performanță este nevoie și de un astfel de stadion. Vrem să îl preluăm , sperăm să ne dea girul și ministerul de resort. Dacă primim OK-ul, vom discuta cu toate cluburile, vrem ca juniorii să poată folosi acest stadion”, declara, în urmă cu câteva zile, Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Pe data de 23 mai (adică azi), pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean se află un proiect privind preluarea acestui stadion: “Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului pentru preluarea unor bunuri imobile, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Turismului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa facem un mol ! sa dispara si parcul pionierilor ! jos cu educatia si cu sportul ! TRAIASCA GOLANIA !
0
0
Daca facem o scurta analiza o sa vedem ca orasul nostru se scufunda de ani buni. Si aici vorbim raportandu-ne la alte orase ale tarii. Locuitorii Constantei isi merita soarta in mare masura pentru ca de 12 ani se voteaza aceiasi culoare politica si nimic nu se schimba, din contra ne scufundam si mai mult. Legat de articol si sport, Clujul este la 50 de abi in fata noastra cu doua stadioane moderne si o sala de sport. Nu mai vorbim de locurile de minca si puterea financiara a Clujului,Timisoarei, Arad etc. Domnul primar Mazare a alungat orice investitor, orasul ajungand al 6,7 din tara
1
0
Daca se vinde toata baza in interes imobiliar se scot 50 milioane euro .Acesti bani acopera investitia intr-o baza sportiva moderna , in afara orasului , cu un stadion de 20.000 locuri , terenuri de antrenament , facilitati de recuperare pentru sportivi , restaurante , parcare de 5000 locuri ....Important este sa vrei.Actuala locatie nu permite un stadion modern cu facilitatile enumerate mai sus.
2
0
Dar sa prinda in HCL si mentiunea ca nici un metru patrat nu va fii folosit in interes imobiliar privat
1
0
Lasati-l pe johnny sa face ce vrea...sa manance kkt
2
0
Lasati machidonii sa faca ce vor!Adica blocuri.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614