REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierii de la Cernavodă se pregătesc de şedinţă - SURPRIZELE de pe ordinea de zi

Consilierii de la Cernavodă se pregătesc de şedinţă - SURPRIZELE de pe ordinea de zi

Replica API 13 martie 2017 | 13:27 510

Într-un oraş precum Cernavodă, unde există un proiect unic – Centrala Nucleară, care îndestulează comunitatea locală şi bugetul local, este o ruşine de neimaginat ca străzile să fie peticite, cu gropi, iar în centrul urbei să „troneze” sensuri giratorii prost făcute, care mai mult încurcă decât fluidizează circulaţia.

Administraţia locală este conştientă de aceste aspecte, însă, momentan, noul primar Liviu Negoiţă s-a făcut remarcat doar prin cheltuirea banului public pe luminiţe de sărbători. Ce va face mai departe – este la latitudinea şi priceperea sa, şi să sperăm că nu va continua ca fostul edil Gheorghe Hânsă, care promitea că va face „străzi ca în Germania”, dar a sfârşit prin a le lăsa aşa cum le ştiu cernăvodenii de ani de zile! O altă problemă a urbei, mai precis a administraţiei locale, se leagă de slaba calitate a unor politicieni şi funcţionari publici, toleraţi în diverse funcţii doar pentru că X se cunoaşte cu Y sau pentru că „se au la mână unii pe alţii” (zice-se şi cu înregistrări).

Revenind la ce ar trebui să facă administraţia publică locală, iată că la şedinţa convocată în data de 14 martie, consilierii locali vor dezbate şi lucruri ce ţin de normalitate! Astfel, ca niciodată de la începutul acestui mandat, primarul Liviu Negoiţă a iniţiat mai multe proiecte ce ţin de reabilitatea unor unităţi de învăţământ ori privind dotarea acestora: se doreşte reabilitarea şi modernizarea grădiniţei 4, reabilitarea creşei nr.1, a grădiniţei nr.2, a şcolii nr.2, a liceului Axiopolis etc. De asemenea, se doreşte reabilitarea şi modernizarea clădirilor în care funcţionează Poliţia Locală şi Jandarmeria.

Un alt proiect înscris pe ordinea de zi a şedinţei din data de 14 martie se referă la propunerea candidaţilor pentru funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie la SC Utilităţi Publice – Gospodărie Cernavodă. Membri ar urma să fie, conform selecţiei: Corina Gări, Gabriela Ionel, Otilia Ionaşcu şi Daniel Ţarălungă. După cum se poate observa, numele lui Marian Sava nu mai apare în această listă cu numele membrilor C.A., din câte se pare pentru că acesta se pregăteşte să devină chiar director al acestei societăţi a consiliului local.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce rezultate sa vedem cand realitatea ne da cosmaruri???? Batjocora acordata de functionari care sunt platiti de noi? Nu am ales pe Liviu Negoita , dar nici nu condamn pe cei care au facut-o! Nu mai ganditi ingust alegem ce consideram ca este bine dar daca ce am ales nu isi respecta indatoririle nu trebuie sa inghitim ca l-am ales ci blamat !!! Toti sunt preocupati sa condamne pe cei care au votat! De unde sa stim ca oaia este javra???? Dar cand vezi ca este javra pune-i fierul rosu! Eu pentru ca am indraznit sa arat abuzuri am fost batjocorit din toate partile!
2
0
haide inca putin
0
0
damna mircea ,ai emisiuni la greu,ca doar oricine isi permite asta. vorbeste despre persoana ta. spune cat de nevinovata esti. pana una alta o promovezi pe sora ta. de tupeu nu duci lipsa,hai fa un pas in fata si povesteste cat de corecta ai fost .
6
0
E jalnic orasul din cauza celor pe care i plangeti, Hnsa si Mariana. Va e frica de oameni ca Sava care are curajul sa va dea la muie din picioare. Mari cacati de oameni sunteti.
3
9
Negoita e departe de a fi comparat cu Hansa! Nu va face niciodata nimic, nu-l duce capul, e limitat intelectual...Uitati-va la felul in care apare in sedinte, complet nepregatit, dezordonat...n-are prestanta, autoritate...E jalnic baiatul asta!
16
5
nu cumva vine sa ascunda magariile si abuzurile clanului dumitrescu & co si sa continue practicile acestuia ?
12
5
Nu sunteti decat niste latrai care nu au nici o realizare si nici un scop in viata decat sa jigniti si sa denigrati pe oricine incearca sa faca ceva in oras. Asteptati sa vedeti rezultatele si pe urma latrati. La fiecare articol despre Cernavoda, nu stiti decat sa condamnati si sa barfiti. Daca sunteti tari in ...... fiti in stare su faceti voi ceva!
8
12
Sig...ur peste un an va fi coleg cu Hansa.
12
4
ce ti-e frica asa ma,Sava nu se poate trezi dimineata ca sa conduca Gospodaria Comunala si s-a razgandit,in schimb si-a aranjat rudele si prietenii:Otilia,Gabriela,Corina si teparul Daniel
9
5
Dupa un an vezi ce face SAVA ,NU BLAMA pacatele din tinerete .
5
10
alt excroc na-ti gasit ptr gospodaria comunala, doar pe sava analfabetul si specialist in administratia publica?, domnule primar si onorat consilul local
21
6
sa va fie rusine domnilor consilieri ca ati adus orasul in acest hal.Mi ar fi rusine sa mai stau in oras daca a-si fi in locul vostru.Hansa a facut strazile nu mancati kacat ,dar nu ati stiut sa la intretineti.Va placut sa se deterioreze ca sa puteti fura din acel petec .Parca lumea nu vede ce faceti voi,dar mai rabda panna intr o zi .Datoriile de la apartamentul de la c uri s au achitat de nepotul secretarei.Eu am trei copiii si nu mi la dat ca nu lucrez la primarie.Sa se dea public daca s a achitat doamna Diana stie ce a facut .
17
2
am visat ca fugit NINA BALOASA cu ONEST si DIANA B cu LIVACHE iar COVRIGARU cu CARDURILE pline .
11
5
O sa o plangem noi pe MM ca nu am votat-o, astia cheltuie pe flori 35 de miliarde iar centrul a costat 35 de miliarde
11
8
Prosti suntem noi ca ii lasam pe actualii consilieri sa-si faca hotarari pt interesele lor personale...tot aceeasi "hotomani" au ramas in consiliu.
14
2
Nu va mai plangeti atat.Aveti ceea ce ati ales.
17
0
Toti pensionarii si casnicele ce au pazit sectiile de votare au functii "miertoiu elena " e mai nou mare doamna la achizitii ! Liviule ia-l si pe Onest si ducetiva la Covrigaru la separeu si trageti o dusca !
15
3
Toti maimutoii au ajuns sa conduca destinele acestui oras...unde gropile si craterele din asfalt sunt la moda.Mai bine ar declara oras acvariu si totul ar fii ok...In rest dezastru !!!.
18
2
Nimeni nu va face nimic! Toti sunt .....ipotenti!
7
2
Breiking news!! Am 4000 de roni salariu mai nou....sa m vezi k Dusteru cum ocolesc sensu giratoriu si sfidez tot...are4x4
20
2
Doar Sava poate starpi cloaca hotomana de la gospodarie.
8
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218