REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierii de la Năvodari au botezat sensurile giratorii din oraş cu încălcarea legii! - DOCUMENT

Consilierii de la Năvodari au botezat sensurile giratorii din oraş cu încălcarea legii! - DOCUMENT

Replica API 1 septembrie 2017 | 09:57 510

Administraţia locală de la Năvodari mai comite şi lucruri de râsul curcilor! Ne referim aici la secretarul oraşului, care nu a avut habar de legile din România, de funcţionarii de la departamentul juridic şi la consilieri!

Astfel, la o şedinţă de dată recentă, aleşii locali au aprobat, la propunerea consilierului PSD Liviu Stan, "botezarea" sensurilor giratorii din oraş, după cum urmează: Moscova, Atena, Londra, Viena, Budapesta, Lisabona, Roma, Praga, Varşovia, Ankara, precum şi a pasarelei din zona taberei de copii - "Pasarela Soarelui". Toate bune şi frumoase, încântătoare alegeri, numai că, la şedinţa convocată pentru data de 4 septembrie, aleşii locali vor trebui să adopte un proiect prin care să anuleze hotărârea legată de atribuirea acelor nume! De ce? Simplu! Când au decis "botezul", consilierii şi restul funcţionărimii din Primăria Năvodari au omis un mic aspect: potrivit legii, pentru atribuirea de nume trebuie să existe şi avizul Comisiei de Atrbuire de Denumiri Judeţene. Acest aspect a fost transmis, prin intermediul unei adrese, de către prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu, care a subliniat că decizia adoptată de consilieri în luna iulie este NELEGALĂ.

Pe această cale, ne exprimăm regretul că Livviu Stan nu s-a putut bucura prea mult de iniţiativa avută în urmă cu ceva timp. Nu-i nimic, poate reveni cu ea, dar după ce urmează toţi paşii legali în acest sens!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se strange LATUL !!!!!!!!!!!!!!!
0
0
Casca de hoti, clanul Matei a furat tot terenul din tabara de copii Navodari
1
0
Cum va permiteti sa criticati secretarul orasului ,cand este unul dintre cel mai bine cotat secretar din judet .
1
0
A FURAT IMPREUNA CU MAI MULT DE JUMATATE DIN CONSILIERII LOCALI AFLATI ACUM LA PUTERE ! TOTI TREBUIESC ANCHETATI !
1
0
Cel mai mare LIMB-IN-CURIST a lui Matei.La sfatul lui ajungi ca Matei.
1
1
Nu , bai , amatori ratati , Matei a furat , in colaborare cu Chelaru , iar acum , nu va recupera nimic , pentru ca nu vrea sa i se ia din avere . Javrele locale trebuie sa fie loiale jigodiei de Matei !
2
0
Chelaru chiar vrea sa faca treaba dar trage ponoasele din mandatul trecut. Consilierii sunt fara initiative si se zbate singur .
1
0
Cand terminati drumul spre Lumina ,luminatilor?!!!nume la sensurile giratorii trebuiau acum.....vai de steaua noastra.. .ne meritam soarta ,noi i-am ales,nu?!
2
0
marcajele facute initial invitau pe ....cel mai mic sa se dea la o parte . Niciodata nu stiai cui corespunde culoarul respectiv . A FOST O GLUMA PROASTA SAU O BATAIE DE JOC .....ASTA PT CA NU POT SA CRED CA ATAT JUDECA ....
2
0
ASTA ESTE CONSILIER?VAI DE PWLA NOASTRA!
2
1
Alta gafa au facut vara asta cu circulatia reversibila ! Alt fost militia ca STAN LIVIU ,pe nume SURDU MARAIAN directoras la Termica a varuit pe Podul Navodari marcaje dupa ureche si a montat niste pularoaie de indicatoare pe care Politaii locali au fost deranjati din letargie sa le schimbe sensurile dupa orar .... Ha ha ha...... era coada la pod de 5 km pana la Mamaia. Si totul fara aprobari legale , dupa urechea lui surdu asta ! Consilierii astia in goana dupa terenuri fac numai pozne ! Profesionistii sunt lipsa la Primaria Navodari ! Pacat de domnul Primar Florin Chelaru este harnic
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920