REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierii din Cernavodă, chemaţi să voteze vânzări de terenuri „adjudecate” încă din mandatele lui Hânsă

Consilierii din Cernavodă, chemaţi să voteze vânzări de terenuri „adjudecate” încă din mandatele lui Hânsă

Replica API 14 februarie 2017 | 00:27 474

SHOW TIME pe scena Casei de Cultură

SHOW TIME pe scena Casei de Cultură

Consilierii locali din Cernavodă sunt convocaţi în şedinţă extraordinară, în data de 15 februarie, pe ordinea de zi figurând nu mai puţin de 44 de puncte. Caracterul extraordinar al şedinţei îl constituie, în principal, modificarea regulamentelor de atribuire a spaţiilor comerciale ori de locuit, precum şi aprobarea rapoartelor de evaluare a unor terenuri, în vederea vânzării lor. Vorbim despre terenuri închiriate încă din mandatele fostului primar Gheorghe Hânsă.

Şi de această dată, aleşii locali vor fi urcaţi pe scena Casei de Cultură, acolo unde primarul Liviu Negoiţă ştie că poate aduna suficienţi cetăţeni interesaţi de şedinţă, posibil dintre votanţii acestuia, adică oameni pregătiţi să huiduie opoziţia. Dincolo de această pată de culoare, interesant de remarcat că, în aceeaşi şedinţă, este programată şi dezbaterea prelungirii contractelor pentru locuinţele ANL. De menţionat că proiectul are susţinerea primarului, fiind verificate şi dosarele de închiriere, iar conform expunerii de motive, este vorba despre buni platnici, care nu deţin alte locuinţe proprietate personală. Unii dintre ei au însă şi „calitatea” de a fi rude sau apropiaţi ai fostului primar Gheorghe Hânsă. Trecem însă şi peste acest aspect, şi ajungem la aprobarea evaluării unor terenuri care urmează să fie vândute. Unele dintre ele sunt terenuri închiriate de diverse societăţi comerciale, în mandatele anterioare, şi care doresc acum să cumpere. În aceste situaţii, vânzarea va avea loc, conform proiectelor de hotărâre, prin negociere directă. De asemenea, există şi solicitări din partea unor persoane fizice care doresc să achiziţioneze anumite terenuri. Ca şi anii anteriori, rapoartele de expertiză indică faptul că în oraşul Cernavodă este floare la ureche să obţii un lot de teren: 3-4-5 euro metrul pătrat. Adică, sume derizorii.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula tatae hmseke
0
0
Dj Looci cat mai tii hoatele de la utilitati sact in fata adina georgeta si compania care au furat milioane corectule Rusineeee
0
0
vreau sa cumpar si eu teren la gara sa mi deschid ceva aka care s a aprobat de vanzare .
1
0
Aveti grija de hotiile pe care le-a facut si inca le mai face vanzatorul de terenuri Barbulescu Florin. Este de competenta Parchetului si a DNA sa ancheteze faradelegile pe care le-a facut acest HOT inca de pe vremea lui Birda, Hansa, Cioara vopsita cantareata betiva hoata hoatelor mm fata lu badila balbaila. La puscarie cu toti hotii din primarie.
4
0
Ardeleanu Ion de unde are loc de casa in cartierul nou? ai lui copi au apartamente particulare! tot relatiile din primarie
10
2
VREAU SI EU UN LOC ...CU VERDEATA MULTA LANGA MAMA LA 2 METRI ADANCIME CA NU MAI MA SATUR DE CASE...
8
2
si eu il iubesc pe SEFUL....in fiecare dimineata il astept in holul primariei....cand apare...SEFUL...eu sunt gata sa-mi pun labele jegoase pe umerii lui..si sa-i spun...ce coniac am mai baut...lasa-te fetito de sportul asta...primarul,adica...SEFUL...este familist,om dintr-o bucata...vezi ca intr-o zi o sa te puna la punct...gluma-i gluma...dar tu de unde sa pricepi???
11
1
mai rau este ca nu sant utilitatilipseste curentul, apa si mai cu seama canalizare, de asfaltare nici vorba sant strazi unde sant construite case de 5-6 ani dar nici un gand, traiesc sarmani ca pe vremea comunistilor si acest primar zice ca este PNL-ist dar zace un comunism inrait in el, Se gandeste doar la binele lui si clanului adus cu el, daca dai jumi-juma se rezolva, verifica cineva ? cine consilierii zici ca sant frati lui !
3
0
Si la Eforie administratia actuala sprijinita de inca 4 afiliati crede ca tot ce zboara se mananca.
2
0
sint cu ochiI pe voi cocostircelor
8
1
Care Diana - muci grosi a hotului de popa?
17
2
ANUNT PUBLIC.........IL IUBESC PE SEFU.
12
1
acest barbulescu care vinde terenuri mai ate mult de stat acolo sa i faca o viizita lui hansa.A terminat terenurile din cernavoda si eu am vrut un teten langa cobtabile fosta de la primarie si mia spus ca nui de vanzare si era si dat .Dar i sa l i au pea lui fitu stii tu care..... hotule si spagar
9
1
Vreau si eu sa mi dea primaria casa cum. i.a dat lui nety, analfabeta care face liceu la seal la Castelu, ca are 8 clase, iar acu.a urla sa.i dea si lui fisu,,ca are gagica si nu mai are loc, ca la noi cine urla mau tare are casa, servici, nu conteaza ca e prost si de ultuma speta, sau proxenet.Cei cu facultate, nu intra pe lista ca nu au loc de colorati si proxeneti, ca ei aduc voturi, de oameni destepti nu are nevoie neguita.
16
1
Ce spuneti dragi cernavodeni ,nu aveti nimic de comentat ?
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218