REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Consilierii din Cernavodă, convocaţi în şedinţă extraordinară: ce s-a decis în privinţa documentaţiei pentru delegarea serviciului de salubrizare

Consilierii din Cernavodă, convocaţi în şedinţă extraordinară: ce s-a decis în privinţa documentaţiei pentru delegarea serviciului de salubrizare

Replica API 8 martie 2018 | 00:27 319

Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi, miercuri, 7 aprilie, în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, respectiv a listei de cheltuieli pentru Spitalul Orăşenesc Cernavodă.

Din cele 5 proiecte înscrise pe ordinea de zi, unul singur nu a fost acceptat în forma propusă printr-o adresă de la Consiliul Judeţean: "documentaţia de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare aferente sistemului integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa". Acest proiect a fost reformulat de consilieri după cum urmează: "nu se aprobă documentaţia de atribuire...".

Mai departe, aleşii locali au fost de acord cu aprobarea apartenenţei la domeniul public al oraşului a imobilului grădiniţă nr. 3 - detalii necesare accesării unor fonduri; de asemenea, a fost votată desemnarea unui reprezentant al oraşului în Adunarea Generală a Asociaţiilor şi aprobarea contractului de mandat la SC Utilităţi Publice.

Ultimul punct pe ordinea de zi, de asemenea aprobat, a fost "stabilirea redevenţei pentru concesionarea/ administrarea bunurilor proprietate publică a UAT Cernavodă şi aprobarea indicatorilor tehnici corelaţi cu ţintele/ obiectivele asumate la nivel naţional pentru serviciul de salubrizare".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariana Mircea se dadea de ceasul mortii . A semnat cu mana ei aderarea la aceasta asociere in 2009. Astazi chipurile cerea modificarea contractului ,, pt ca n a priceput atunci ca se cerea gestionarea deseurilor ". Hai sictir fa cancer bubonic !
1
2
Ce de treaba se face in primarie ! Evident dupa program ! Vis a vis de vanzarea terenurilor cand cumpara MM pe numele finei sta cuminte i! In rest catea !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369