REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Consilierii din Cernavodă, convocaţi în şedinţă. Se votează bugetul aferent anului în curs

Consilierii din Cernavodă, convocaţi în şedinţă. Se votează bugetul aferent anului în curs

Replica API 23 martie 2017 | 01:41 424

Consilierii locali din Cernavodă sunt convocaţi, pe 24 martie, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând 20 de proiete, între care şi "stabilirea rezultatului execuţiei bugetului local şi utilizarea excedentului anilor precedenţi, pe anul 2017". De asemenea, consilierii locali vor avea în dezbatere şi vânzarea unor terenuri, dar şi aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de SC Utilităţi Publice Gospodăria Comunală SRL.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca astia nu sunt valori gen ... ia spune tu in cernavoda niste Valori.
1
1
Ce valoare ai tuu tac tu si ma ta toti trei valori politice
0
1
atentie cernavodeni,, stiti cine vine la gosp comunala? finele domnului sava, mari specialisti in administratie publica- niste golani, rusine domnule primar, rusine si nesimtire- alo instantele judecatoresti
6
1
am ajuns la cernavoda sa comentam non valorile gen ,- covrigarul,croitorul,luci cec, marcu, sava ,onest ,marinarul etc
8
4
aici se vorbeste de buget dobitocule nu de mariana mircea iar aveti o obsesie pentru ea... va da clasa la toti fraieri daia
5
6
bugetul se analizeaza de aceiasi consilieri,inclusiv mircea mariana,ce analiza serioasa si in detaliu a fost facuta candva sa fie facuta si acum si lumea semneaza unii cu buna stiinta altii sa se regaseasca la numar.sigur se aproba si ma intreb si eu...atata timp cat cheltuiala bugetara o semneaza cineva de la contabilitate ,poti sa te asezi contra vantului si sa nu duci la sfarsit acel referat de necesitate sau comanda...asa s a procedat,sunt aceleasi persoane la contabilitate si,.. cetateanul ..care tot se crede corect si comenteaza mai jos sa se uite sa vada la ce mod a lucrat ea,difera ce
4
1
Echipa noastra e cea mai tare , facem ce vor muschii nostri ! Daca o rezolvam si cu cantina sociala e ok ! De angajari e alt departament in PNL se ocupa marinaru si cocostarca ! Noi suntem cu ciorditu asa cat putem !
5
1
Va asteptam sa vedeti cum se trag sforile la examene...Daca ai PILE,CUNOSTINTE,RELATII esti deja ADMIS...MAFIA FILIERA TACERII...Important sa ai un NEAM SAU O RUDA CA AI PROMOVAT EXAMENUL...
6
1
Sunt de acord cu tine cu aproape tot, mai putin acuze la adresa corine ghilase! Hai sa acuzam constructiv daca o facem si pe fapte! Corina abia a luat examenul de o zi. Pentru spatiile verzi este aberanta suma. Si daca tot se da bani pentru sport de ce o echipa de fotbal care da cu stangul in dreptul da salarii destul de maricele la jucatori lunar dar cei din atletism sau arte martiale care au adus premii europene nu primesc aproape nimic si antrenorii lor se chinuie sa insufle sportivilor pasiune ca bani pauza? Trebuie sa se faca consilier Mircea Stoian sau Baietul si sa se vanda puterii???
4
2
Ce bine este sa fii salariat la varsta de 67 ani la Primaria Cernavoda si mai ales cand ai mai multe pensii frumoase...una de la stat alta de la revolutionari...Vreau sa fac multa avere sa ma ingrop cu ele.
8
2
S a marit bugetul la taiat iarba si flori de la 8 miliarde la 34 miliarde ,la caminul de batrani sau ghetoul Cernavoda s a dublat,la clubul sportiv s a triplat ! gruparea infractionala Iordache Serif Livache Silvica carmen si Corina Ghilase au acum de unde fura fiind un buget fraudulos! Cetateni treziti va si anihilati hotii din primarie !
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102