REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierii județeni au căzut la pace. Câți bani vor primi primăriile din județul Constanța

Consilierii județeni au căzut la pace. Câți bani vor primi primăriile din județul Constanța

Replica API 13 iulie 2020 | 14:15 1506

Consilierii județeni din Constanța au fost convocați luni, 13 iulie, să participe la o ședință extraordinară, în cadrul căreia au fost votate trei proiecte aflate pe ordinea de zi ce vizează repartizarea unor sume de bani pentru primăriile din județ. Toate proiectele aflate pe ordine de zi au trecut, iar consilierii județeni au votat în unanimitate primul proiect privind repartizarea sumelor de bani către unitățile administrativ teritoriale din județul Constanța.

În cadrul ședinței s-a votat repartizarea către primării a sumei de 27.316.000 RON, corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2020, reprezentând fond la dispoziția Consiliului Județean Constanța. Banii urmează să fie folosiți pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, dar și pentru cheltuielile de funcționare în cazul primăriilor care, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suntem de tot sulful urat mirosiotor. Cum poti felicita consilierii judeteni pentru niste repartizari financiare fara nici o referinta. " Hai mai bagati si de la PNL doua comune... Dar daca alte zeci de comune aveau nevoie de aceste repartizari si mai marii de la PNL nu ii aveau pe lista scurta a preferintelor ce facem ? Cum s-a luat decizia corecta, democratica ? Va spun eu, daca esti primar si nu ai lins in dos pe cine trebuie, esti mancat... Suntem departe de o repartizare democratica a fondurilor comune..
1
0
doamne ajuta , sami rotunjesc si eu venitul, acum ca daca vine sfarsitul , e rau si la iarna frig!!!
0
1
O abordare echilibrata a domnului Tutuianu, foarte bine ca s a ajuns la un consens cu privire la alocarea banilor pentru primarii. Romanii nu voteaza scandalul politic.
2
2
Le ajunge primarilor bani pt campanie electorala si-a cumpara voturile
1
1
Horia Marius Tutuianu un om al dialogului, un om caruia ii pasa de judetul care il pastoreste si care nu este adeptul conceptului dupa mine potopul!
2
2
Era inadmisibil sa blochezi un judet intreg pentru ambitii politice!
0
0
Cu mor caii cand vor cainii!
1
0
Inca o data Tutuianu a demonstrat ca e Presedinte. I a pus pe toti la aceeasi masa si a rezolvat criza pe care au facut o penelistii cu palaz. bvo tutuianu!
4
4
Doamne ajuta! Le-a venit mintea la cap pnleilor penalilor. Au inteles ca pierd si ai lor?
4
2
In sfarsit avem parte de putina normalitate. Tutuianu este un tip foarte echilibrat si de caracter, a reusit sa impina vointa cetatenilor inaintea vointei politice a diferitor partide. Felicitari si tineti-o tot asa!
4
4
Trebuiau repartizati banii catre primarii, nu poti bloca un judet intreb pentru ambitii politice!
5
0
Bravo. Le a venit mintea la cap PNLilor. In loc sa dati din gura toata ziua, poate faceti ceva si pentru oameni, nu doar scandal pentru electoratul vostru indobitocit si inrait. Pace!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218