REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierii județeni convocați în ultima ședință

Consilierii județeni convocați în ultima ședință

Replica API 25 septembrie 2020 | 22:12 1575

Ultima ședință de Consiliu Județean din acest mandat a avut loc joi, 24 septembrie. Pe ordinea de zi au fost 36 de proiecte de hotărâre. În cadrul acesteia, președintele de Consiliu Județean, Horia Țuțuianu a ținut un moment de reculegere pentru fostul coleg, Marian Iordache.

„Este prima sedintă din acest mandat la care domnul Marian Iordache nu este prezent și sper că ne urmărește de acolo de sus. Urez încă o dată condoleanțe familiei și apropiaților. Doresc ca în memoria lui să ținem un moment de reculegere (n.r. toată sala s-a ridicat în picioare). Dumnezeu să-l odihnească!” a spus Horia Țuțuianu.

Președintele Consiliului Județean a acordat 7 titluri de "Cetățean de onoare al Judetului Constanța" unor militari ce au servit partia.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE LA INCEPUTUL ANULUI DE MANDAT 2017 SI PINA IN ANUL 2019-2020 DOMNUL HORIA TUTUIANU IMPREUNA CU SUBALTERNII SAI A AJUTAT DOAR PE OAMENII LOR DIN PSD C-TA PROMITEA SI CELORLATI OAMENI LUCRURI SERIOASE OAMENII VENEAU INTRADEVAR CU MARI PROBLEME DAR AU FOST MINTITI ORI DE CITE ORI VENEAU SA CEARA SPRIJINUL ACESTEI INSTITUTII DE STAT TOTUL A FOST MINCIUNA ACUM DUPA ULTIMA SEDINTA PSD C-TA VA RUGAM FRUMOS SA PARASITI CJC NU ATI FACUT NIMIC BUN PSD VA RUGAM SA PARASITI PARLAMENTUL TARII TARA ARATA GRI INCHIS VREM SCHIMBAREA IN BINE SI SE VA FACE DAR NU CU VOI PSD JOS PSD JOS PSD JOS JOS PSD.
2
0
..sa nu uitati sa-l omagiati pe marele M.Iordache..omul cu multe mandate de primar,viceprimar,consilier judetean...si alte consilieri...omul care a facut numai rau pe acest pamant..laudaros...mincinos...si meschin..un jeg de om...a sapat groapa altuia si ca prostul ...s-a grabit..si-a cazut in ea...acum este intr-un loc plin cu multa verdeata ..de unde va trimite pupici la toti..acolo este tot sef...SEFUL IADULUI..
3
0
S-a strans malaiul suficient ?Mai ieri se acorda cu prilejul alegerilor ceva terenuri cetatenilor de onoare al orasului si se pune intrebarea daca n ar trebui limitata viteza de acordare a acestor titluri .Avand alegerile decalate , ambtii politice nelimitate este riscul ca intr un viitor sa fim impinsi la achizitii extrateritoriale
1
0
Ultimul tango la Paris
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367